Donosimo usporedbu trenutno najpopularnijih 100% channel manager Hrvatska!

jabuke i kruške

Donijeti odluku danas predstavlja nimalo lak, naporan i odgovoran zadatak. Akciju u stopu slijedi i reakcija: jesam li dobro odlučio? Možda sam trebala ono drugo odabrati! Sigurno sam pogriješio. Izbjegnite stres i posložite se. U samo nekoliko minuta saznajte koja je opcija bolja za Vas – usporedili smo MegaBooker i Rentlio (channel manager Hrvatska).

 

Što je Rentlio?

 1. Tko stoji iza Rentlia?
 • Osnovne značajke.
 • Što mi nudi Rentlio
 • Modeli suradnje i cijene za vođenje apartmana
 1. Što je MegaBooker?
 • Tko stoji iza MegaBookera?
 • Što mi nudi MegaBooker
 • Modeli i opcije suradnje za vođenje apartmana
 1. Želite li brend ili Vam je proizvod dovoljan?
 1. Tablični „okršaj“ channel manager Hrvatska
 • 1 na 1 Rentlio vs MegaBooker
 1. Zaključak

 

1. Što je Rentlio?

 

Rentlio predstavlja cloud aplikaciju dostupnu na korištenje iznajmljivačima privatnog smještaja, manjim hotelima i hostelima. Vrlo lako bismo ga mogli predstaviti kao „all in one“ ured čiji je cilj pojednostaviti praćenje prodaje i kompletnog posla iznajmljivanja samom korisniku.

rentlio u oblacima

Na raspolagnju korisnik ima channel manager – međutim najkonkretnije u pogledu kalendara. Kalendar se sinkornizira sa realnim trenutnim stanjem popunjenosti (ostvarenih rezervacija) na pojedinim online booking portalima (npr. Booking.com, Expedia ili AirBnb ali i mnogim drugim) aplikacija je namjenjena iznajmljivačima apartmana i/ili soba, te hostelima i manjim hotelima.

Rentlio nudi i mogućnost korištenja eVisitor aplikacija (foto prijave), izdavanje računa kao i mogućnost profiliranja detalja o gostima na jednom mjestu. No o tome više kasnije. Rentlio kao aplikacija osmišljena je s ciljem da eliminira ili barem svede na minimum vrijeme koje se u poslu iznajmljivanja realno zaista nemilice troši.

 

Tko stoji iza Rentlia?

Mladi tim stručnih osoba, udružili su mozgove u trenutku kada se rodila ideja o načinu na koji se može pojednostaviti vođenje apartmana i pospješiti poslovanje iznajmljivanja u smislu povećanja količine slobodnog vremena i lakšeg vođenja papirologije (administracije).

Mišulić (glavni pokretač i osnivač Rentlia) u svojim javnim nastupima ističe kako: „su od početka bili spremni preuzeti rizik, pokrenuti posao i boriti se sa globalnom konkurencijom“. Super, bravo ekipa!

[box style=”1 or 2″]„Rentlio automatizira poslovanje malih, naprednih objekata u turizmu. Sinkronizacija kalendara s online rezervacijskim sistemima putem tzv. Channel manager funkcionalnosti, automatizirano izdavanje računa, statistike i profili gostiju, integrirani skener dokumenata namjenjen foto-prijavi gostiju, evisitor aplikacija…“[/box]

Rentlio channel manager Hrvatska na tržište izlazi prije dvije godine (prvu godinu u beta verziji) a danas broji 6 zaposlenih i korisnike u 10 zemalja. Svakako očito se rapidno šire i razvijaju. Cijeli projekt zasnovali su na Vlastitom novcu i investicijama njih samih. Koliko će dugo biti posvećeni i fokusirani samo i isključivo na dobrobit samih iznajmljivača privatnog smještaja vrijeme će pokazati. U svakom slučaju, izuzetno smo ponosni na svaku grupaciju mladih i ambicioznih mozgova koji se udružuju kako bi doprinijeli razvoju i kvaliteti življenja.

 

Što mi nudi Rentlio?

 • Channel manager 

O tome što je Cahnnel manager i čemu primarno služi obradit ćemo detaljnije u narednom tekstu. Za sada ono što morate znati je da se on prvenstveno služi kako bi se izbjegla svaka mogućnost za overbookingom ali i povećala prodaja i broj rezervacija (bolja online vidljivost). Kod Rentlio aplikacije na korištenje dostupan je channel manager u opciji neprednog modela suradnje prvenstveno kako bi se pravilno vodile rezervacije i zauzetnost termina – za bolju vidljivost na portalima i vođenje apartmana u konačnici ćete se morati pobrinuti sami uz minimalnu tehničku podršku.

channel manager

Pravilna vidljivost je glavna ideja channel managera. Što znači „pravilna vidljivost“? Uz pomoć aplikacije trebali biste imati mogućnost spajanja na 50+ online booking portala. Da li će Rentlio zadovoljiti Vaše „apetite“ i želju za boljim oglašavanje svakako uvijek možete provjeriti sami.

 

 • Kalendar

Plan je da sve rezervacije koje iznajmljivač ostvari na bilo kojem online booking portalu (na kojem je prethodno oglasio svoj smještaj) redovito i ažurno prima unutar svojeg Rentlio kalendara te da se one pravilno evidentiraju.

Kalendar je sinkroniziran pomoću dvosmjerne komunikacije (HomeAway, Flipkey, Wimdu àRentlio kalendar i obrnuto naravno).  Dakle, rezervacija koju iznajmljivač primi samostalno (na licu mjesta, stari gost) i unese je u Rentlio kalendar odmah ažurira izmjene u raspoloživosti  na svim spojenim online booking kanalima. Što znači da je rizik od preklapanja rezervacija vidno smanjen s obzirom na automatizam i dostupnu sinkonizaciju za vođenje apartmana.

Kalendar je vrlo jednostavan za korištenje a iznajmljivač može jednim klikom (ne baš doslovno jednimJ) označiti period koji je zauzet unutar kalendara a sinkornizacija bi trebala odraditi svoje. Na raspolaganju je i opcija unošenja detaljnih podataka o gostu a aplikacija je toliko pametna da će čak i prepoznati gosta ukoliko je već boravio u Vašem smještaju.

Rezervacije nisu jedina stavka koja se ažurira, isto je moguće učiniti i sa cijenama koje se također mogu sinkronizirati sa svim spojenim online booking portalima (kanalima prodaje). Tako kažu J.

 

 • Evisitor aplikacija-foto prijava

Jedna vrlo standardna i nimalo revolucionarna značajka – jednostavno online prijavljivanje gostiju. Dakle, više ne morate ručno unositi podatke gostiju (ali ni parobrodi više ne voze relaciju Split – DubrovnikJ) s ciljem prijavljivanja istog – sada to možete vrlo jednostavno odraditi. Evisitor aplikacija za foto prijavu može vrlo jednostavno odraditi uz odabir Ios ili Android aplikacije. Jedan klik i prijavili ste gosta! Mobitel okrenete prema dokumentu gosta a foto prijava odrađuje ostatak. Značajka koja uvelike olakšava prijavu gostiju i točno vođenje njihovih podataka. Cilj je da uštedite vrijeme koje biste inače utrošili na ručni unos podataka gostiju a s ciljem prijavljivanja istih.

Uz Rentlio imate mogućnost pomoću Ios ili Android aplikacije za prijavu gosta jednim klikom i u par sekundi izvršiti prijavu. (unutar programčića se nalazi integirani skener dokumenta uz pomoć kojeg se odrađuje foto-prijava – zanimljivo i pohvalno (pamenti i mladi stručni timovi udružuju mozgove) suradnja je ostvarena sa domaćom tvrtkom MicroBLINK – također tvorcima aplikacije imena PhotoMath).

>> Koliko ovaj tekst smatrate jednostavnim i razumljivim?

„Nakon Rentlio API-ja, od prošlog tjedna u Rentliju su dostupni i webhookovi koji će posebno biti zanimljivi onima koji dodatno žele automatizirati svoje svakodnevne procese (dokumentacija: https://docs.rentl.io/webhooks/). Neki od korisnika već su povezali Rentlio i Zapier pa notifikacije o rezervacijama primaju na Slack. Danas puštamo još jedan veliki feature u Rentliju, stay tuned“ <<

Ključ uspjeha pravilno korištenja aplikacije, sustava ili programa za vođenje apartmana je u njegovoj jednostavnosti. Svakako dobro razmislite – ako Vam nešto već u početku zvuči komplicirano onda to vjerovatno i jest. Ne za svih, možda samo za Vas. Ponuda je bogata, ponuda je raznolika – za svakog potencijalnog kupca postoji i potencijalno idealan korisnik.

Modeli i opcije suradnje

Rentli aplikaciju početi ćete plaćati odmah po završetku testnogperioda od 30 dana! Dakle Rentli.io može biti alat kojim ćete opravdati rast Vašeg poslovanja u svim segmentima. Ukoliko Rentlio aplikacija bude Vaša opcija želimo puno uspjeha i maksimalnu realizaciju u pogledu Vaših očekivanja.

Nakon isteka besplatnog testnog perioda korisnik (ukoliko je zadovoljan) može odabrati dva osnovna modela suradnje. Kod odabira pravilnog modela suradnje svakako obratite pozornost – samo unutar naprednog modela suradnje možete na korištenje koristiti channel manager Hrvatska!

Što se opcije korištenja channel managera tiče – bez toga iznajmljivač jednostavno ne može preuzeti 100% kontrolu i samostalnost a u konačnici i povećati svoj profit i zaradu.

 

Što uključuje koji model?

[box style=”1 or 2″]

Osnovni model suradnje uključuje:

 • Intiutivni kalendar
 • Profil gostiju
 • Foto prijava na eVisitor aplikacija
 • Priprema i izdavanje računa
 • Fiskalizacija računa
 • Mobilna verzija aplikacije
 • Statistika
 • Dnevne/tjedne aktivnosti
 • Integracije sa vanjskim servisima

[/box]

[box style=”1 or 2″]

Napredni model suradnje

 • Uključuje sve zunačajke osnovnog modela
 • Channel manager – sinkronizacija kalendara sa online booking portalima

[/box]

Cjenik (istaknuli smo samo onaj napredni jer bez sinkroniziranog kalendara aplikacija gubi smisao)

[teaserbox title=”” ]

 1. Ako imate samo jednu smještajnu jedinicu cijena je 60kn mjesečno
 1. Ako imate do 10 smještajnih jedinica cijena je 600kn mjesečno.
 1. Ako imate do 20 smještajnih jedinica cijena je 1065kn mjesečno.
 1. Ako imate do 30 smještajnih jedinica platiti ćete 1395kn mjesečno.
 1. Ako imate do 40 smještajnih jedinica ukupna cijena će biti 1695kn mjesečno.
 1. Ako imate preko 40 smještajnih jedinica cijena je nepoznata i morate se obratiti Rentlio timu da Vam sastavi ponudu.

[/teaserbox]

 

2. Što je MegaBooker?

MegaBooker channel manager Hrvatska je pravi alat namjenjen svakom iznajmljivaču privatnog smještaja i malim hotelima. Korištenje MegaBookera predstavlja jednostavnost i preglednost poslovanja za svakog korisnika; neovisno o predznanjima ili razini informatičke pismenosti koju budući ili trenutni korisnik već ima.

Što znači idealan korisnik za MegaBooker? Korisnik je svakako iznajmljivač. Onaj koji ima cilj povećati broj rezervacija, produžiti sezonu, zaraditi više a raditi manje, uštediti vrijeme i biti siguran da neće doći do overbookinga ma koliko god njegov smještaj bio sveprisutan na globalnom tržištu.

MegaBooker uz niz jednostavnih i praktičnih aplikaciju kao glavni fokus postojanja ima upotrebu channel managera – brzo i uz maksimalnu tehničku podršku lako postaviti smještaj na 50+ online booking portala i konektirati se sa svijetom!!

Tko stoji iza MegaBookera?

MegaBooker nije nastao slučajno kao super zamisao ili ideja iz potrebe koja se rodila naglo ili nesmotreno. MegaBooker čini tim mladih, ambicioznih, upornih, motiviranih i generalno nasmijanih ljudi koji su udružili svoje mozgove nakon više od 10 godina rada u turističkom sektoru – usko povezanog uz agencije i iznajmljivače privatnog smještaja za vođenje apartmana.

lansiranje online

Tim godinama radi rame uz rame sa iznajmljivačima – osluškuje njihovo nezadovoljstvo, problematiku, želje i potrebe. Skuplja sve kritike, ideje, zamisli direktno od samih iznajmljivača te u svom „laboratoriju“ napokon se odlučuje pretočiti sva saznanja u jedno jedinstveno rješenje – MegaBooker channel manager Hrvatska.

MegaBooker aktivno surađuje sa vladinim ali i neprofitabilnim organizacijama sa ciljem prikupljanja informacija i objedinjavanja znanja na jednom mjestu. Znanja koje je svakom iznajmljivaču nužno za njegov opstanak i rast.

 

Što mi nudi MegaBooker?

Do sada, to je bila samo jedna super zamisao koja se činila neostvariva i tako daleka. A već danas ona može biti Vama na raspolaganju. Automatski sinkroniziran kalendar u realnom vremenu sa dvosmjernom komunikacijom!

Što to znači za Vas konkretno?

[box style=”1 or 2″]Vaš smještaj postaje aktivan na 50+ online booking portala i Vi krećete sa online prodajom u preko 200 zemalja. Tako dobra vidljivost i dostupnost Vašeg smještaja sa sobom donosi i više rezervacija! MegaBooker kalendar štiti Vas od mogućeg overbookinga ali najvažnije od stresa kojeg on sa sobom donosi.[/box]

burrial overbooking

 

Ukoliko Vi sami ostvarite rezervaciju upisujete ju u MegaBooker kalendar (samo jednom i samo na jednom mjestu). Kalendar za vođenje apartmana odašilje signal svim online booking portalima na kojima je Vaš smještaj oglašen i taj se termin automatski zatvara u svim kalendarima. Isto vrijedi i kad je situacija obrnuta! Dakle, x-gost rezervira neki period na nekom online booking portalu i taj se termin automatski zatvara unutar Vašeg MegaBooker kalendara! Super. Zar ne?

Unutar MegaBooker kalendara za vođenje apartmana naravno postoji i opcija „na čekanju“ kako biste i stalnim, „starim“ gostima omogućili eventualnu opciju prije negoli definiraju točan datum.

Online prijava gostiju. Mislim da ne zahtjeva posebno dugačak odlomak. Tehnologija napreduje i nema potrebe za isticanjem onoga što je zapravo potpuno normalno i prihvatljivo u 21. stoljeću. Online prijava. Naravno. Možemo istaknuti da smo sa tom opcijom samo korak bliže ekološkoj osvještenosti. Podupiremo smanjenje nepotrebne sječe drveća i potičemo što više online zapisa.

 • Izdavanje računa (naravno da su fiskalizirani ukoliko postoji potreba za to)

Jedna praktična mogućnost na korištenje svima i bilo kada. Ističe se po svojoj jednostavnosti korištenja, praktičnosti i brzini savladavanja samog načina na koji se koristi. Nisu potrebne nikakve dodatne vještine. Ovaj je dio posebno koristan za male agencije ali i iznajmljivače.

Kad smo kod računa valja istaknuti i cjenik. Napredna verzija cjenika – naravno napredan ali jednostavan za korištenje. Postoji mogućnost izračunavanja ulazne i izlazne cijene. Ako ste mali ili veliki property manager (upravljate tuđim smještajem) ili ste agencija za vođenje apartmana.

Na primjeru, uz Vaš smještaj imate na raspolaganju i 3 apartmana susjede Marice. Ona Vam je prepustila booking njezinih apartmana jer živi u Njemačkoj i odobrava Vam 15% od svoje cijene. Unutar cjenika vrlo lako možete unaprijed postaviti Vašu proviziju i nakon svake rezervacije točno imati uvid u Vaš dio – Vašu zaradu. Što se pak agencija tiče – tu je sve jasno, imajte u svakom trenutku uvid u Vaš profit za svaku pojedinu smještajnu jedinicu!

Svaki MegaBooker korisnik ima na rapolaganju tehničku podršku i sistem pravilne edukacije o tome kako se pravilno i jednostavno koristiti channel manager Hrvatska. Mnogim iznajmljivačima neovisno o vrsti smještajnih kapaciteta ali i agencijama channel manager i dalje je nepoznanica.

tehnička podrška

 

MegaBooker ima stručan i posebno oformljen support tim koji je na raspolaganju novim korisnicima. Cilj je proći prve korake zajedno kako bi u konačnici korisnik bio educiran, informiran i osposobljen u potpunosti korisiti sve privilegije i značajke channel managera. Susretanje sa nečim po prvi put može biti zastrašujuće i zbunjujuće.

Kada bi iznajmljivač samostalno krenuo na postavljanje svojih kapaciteta na online booking portale – podrška na hrvatskom jeziku bila bi nešto o čemu bi mogli samo sanjati J. MegaBooker pobrinuo se da i oni manje vješti ili iskusni dobiju svoj prostor i vrijeme unutar kojeg mogu pitati, tražiti pomoć i podršku u tehničkom dijelu.

Dakle, MegaBooker nije proizvod on predstavlja brend. On predstavlja veliku zajednicu istomišljenika ali i zajednicu pravnih i fizičkih osoba koje se bave iznajmljivanjem smještaja sa fokusom koji je u konačnici zajednički svima njima – veća zarada, više rezervacija, duža sezona. Vrlo je jednostavno.

MegaBoooker oformio je i jedinicu koja je odgovorna i zadužena kako bi se svaki naš korisnik neprestano razvijao! MegaBooker channel manager Hrvatska vrijedno radi na novim tekstovima i istražuje novosti iz svijeta oglašavanja, marketinga, online booking portala (ocjenjivanja, rangiranja, algoritama…) a sve kako bi svoje korisnike naučio ili savjetovao kako: poboljšati vidljivost, kvalitetu, istaknuti se u mnoštvu i razvijati se u pravilnom smjeru. Iznajmljivanje nije hobi, iznajmljivanje je pravi posao. A svaki posao može propasti, stagnirati ali i biti izuzetno uspješan!

Što MegaBooker nudi hotelima?

Od 2017.godine MegaBooker jer svoju ponudu proširio s obiteljskih iznajmljivača i na hotele. Saznajte više ovdje.

Sutav nudi upravljanje hotelom uz hotelski softver za veliku uštedu vremena i uz cloud tehnologiju. Cloud tehnologija omogućava online sigurnost podataka tako da je čitav sustav pohranjen online bez dodatnog opeterećenja za vaše računare i bez mogućnost od gubitka podataka.

Rukovođenje hotelom može biti jednostavno i učinkovito. Pošto je Vaše vrijeme dragocjeno, uspješno vodite hotel iz jednog mjesta i uz 100% kontrolu.

 

MegaBooker za hotele obuhvata sve što hotelima može trebati a tri osnovne značajke uključuju:

 

 1. Property management software 

  Property management sustav nudi potpunu kontrolu nad poslovanjem hotela, od hotelske recepcije do  komunikacije s gostima:Preko rezervacijskog centra imate mogućnost mnogobrojnih pregleda rezrevacijs sa svih kanala prodaje i dosupnosti preko kombinirane kontrolne ploče. Naš rezervacijski sustav brine se o svim bitnim hotelskim operacijama.

  Recepcijski program olakšava kompleksne operacije na recepciji te omogućuje da se one s lakoćom izvode. Jednostavno sučelje pruža osoblju lak pristup za izvršavanje zadataka.

  Sustav pruža mogućnost postavljanja dodatnih naplata gostu, određivanje predujmova, dodjeljivanje različitih bonova te kreiranje i izdavanje računa u raznim valutama.

  Kompas alat unutar property management software pokriva širok spektar izvještaja koji omogućavaju uvid u sve aspekte poslovanja jednog hotela.  Opseg grafičkih prikaza i grafikona obuhvaća sve od popunjenosti i održavanja objekta pa  sve do distribucije i analize. Sada možete upravljati hotelom uz podatke koji pokazuju kada i gdje imate prostora za napredak i poboljšanje poslovanja

  Revenue management program je alat za raznolike kategorije cijena za maksimalno povećanje prodaje i privlačenja više luksuznih i poslovnih putnika. Mogućnost postavljanja automatskih cijena te promjena istih u stvarnom vremenu. Također, cijene možete postaviti različite u ovisnosti o dijelu sezone, kanalu prodaje ili poslovnom suradniku.

  Na raspolaganju Vam je također i centralni rezervacijski sistem za vođenje više objekata iz jednog sučelja i jedne platforme.

 2. Hotel Channel manager 

  Channel manager za hotele garantira prisutnost na 100+ portala i online agencija. Veća pristutnost donosi i više rezervacija.

  Pomoću ažuriranja cijena smještaja i inventara u stvarnom vremenu na svim portalima osiguravate rast prihoda i minimizirate mogućnost overbookinga.  Upravljanje cijenama i dostupnošću soba s jednog mjesta, na svim kanalima prodaje.

 3. Booking engine

  Booking engine poboljšava učinkovitost web stranice hotela, te omogućava više direktnih rezervacija za hotele.
  Rezervacijska mašina se integrira sa vašom web stranicom  što omogućava brzo i lagano booking iskustvo za goste.
  Booking mašina omogućava gostima izvršavanje rezervacije direktno, sa vaše web stranice, hotelske aplikacije, Facebook stranice i to preko bilo kojeg uređaja.

  MegaBooker rezervacijska mašina uključuje:

 

Modeli suradnje

MegaBooker ne čini razliku. Postoji samo jedan jedinstveni model suradnje za sve korisnike.

Poseban je samo login za agencije* i privatne iznajmljivače.

[section bgcolor=”#f9f9f9″ bgimage=”IMAGEURL” parallax=”true” padding=”40px 0″ border=”1px solid #ececec”]

On uvijek i za svih uključuje:

 • Konekcije na 50+ online booking portala
 • Jedan sinkroniziran kalendar sa svima
 • Online prijava gostiju (eVisitor aplikacija)
 • Izdavanje fiskaliziranih računa
 • Statistike, izvještaji … tko voli!

[/section]

*agencijski model – vođenje posebnog account-a (računa, profila) za svakog pojedinog iznajmljivača). Agencija ima pravo iznajmljivačima od povjerenja ustupiti login podatke kako bi unutar agencijskog profila mogli voditi svoje kalendare….

 

Cijene

Megabooker opcije suradnje

 

Srezali smo Vašu početnu investiciju u MegaBooker vrlo oštrim škarama!

Što dobivate kao novi korisnik:

 • 7 dana testnog perioda
 • 9 mjeseci po samo 9,00 kuna po smještajnoj jedinici na mjesec

 

 

3. Želite li brend ili proizvod?

MegaBooker  – brand

„Kad marka, koja je u početku služila kao sredstvo identifikacije, ostvari emocionalnu povezanost s potrošačem , onda ona postaje ono što se naziva brand. Brand je sustav fundamentalnih, vizualnih, verbalnih i pisanih karakteristika, s ciljem identifikacije i razlikovanja proizvoda ili usluge jednog prodavatelja ili ponuđača od ostalih. Brand nije obična marka, brandovi su marke koje se pretvaraju u vjerovanja, ideje, svijet s kojim će se poistovjećivati. Brand nastaje u ljudskom mozgu kao rezultat pozitivnih asocijacija i doživljaja.

[box style=”1 or 2″]

Karakteristike branda:

 • podiže sigurnost koja komunicira izravno na razini osjećaja
 • stvara osjećaj različitosti, posebnosti, sreće i ugode
 • vođen je vrijednostima, stoji pred nečim u što ljudi vjeruju i što im je važno

[/box]

Primjer: coca cola, google, pampers, toyota, nokia, visa.

Rentlio  –  proizvod

Proizvod je materijalni rezultat proizvodnje – sve ono što nekome možemo ponuditi da zadovolji njegovu potrebu ili želju (Kotler).

Proizvod je konačni rezultat proizvodne djelatnosti koji, za razliku od usluge, postoji i nakon što je dovršen proces njegove proizvodnje. Proizvod je namijenjen zadovoljavanju određenih ljudskih potreba.

Totalni proizvod – skup materijalnih i nematerijalnih atributa koji zadovoljavaju neku potrošačevu potrebu – može biti fizički proizvod, usluga ili njihova kombinacija.

Ovisno o stupnju proizvedene gotovosti, razlikujemo:

 • gotove proizvode
 • poluproizvode
 • eventualno nedovršene proizvode.

Primjer: pšenične mekinje, glačalo na paru, robot-usisavač.

Nije svatko u mogućnosti razumjeti pojam brenda. Zato mnogi kupuju samo proizvod.

 

4. Tablični „okršaj“

Rentlio vs MegaBooker 1-1

rentlio vs Megabooker usporedba

*Bez sinkroniziranog kalendara nema smisla

Zaključak (channel manager Hrvatska)

Aplikacija Rentlio i MegaBooker iako na prvi pogled izuzetno slični, dva su potpuno različita modela. Rentlio u suštini predstavlja olakšanje (lakše i brže vođenje administracije) dok MegaBooker predstavlja rješenje uz konstantni fokus na napredak i razvoj svojih korisnika. Da li želite rješavati papirologiju brzo i imati puno slobodnog vremena ili želite imati puno slobodnog vremena, veću zaradu, više rezervacija uz stalnu profesionalnu edukaciju i savjete strušnjaka?

slični a različiti

Ovisno o tome koji je cilj odnosno razlog zbog kojeg želite krenuti sa korištenjem channel managera odabrati ćete ono najbolje za Vas, ali i za Vaš posao iznajmljivanja. Cijena može biti presudni faktor, a i ne mora. Važno je da na papir stavite jasno definirane potrebe. Tek kada zaista budete znali što želite Vaš će odabir u oba slučaja biti ispravan jer ćete dobiti upravo ono što ste na papiru i opisali.

Želim Vam sretno i plodonosno iznajmljivanje!

 

 

Linkovi:

 

 1. megabooker.hr
 2. http://www.poslovni.hr/startup-i-vase-price/rentlio-umrezio-2000-apartmana-i-udvostrucio-broj-zaposlenih-308726
 3. http://www.klub-iznajmljivaca.com/2015/12/10/rentlio-aplikacija-za-automatizaciju-poslovanja-iznajmljivaca/
 4. http://hrturizam.hr/rentlio-autopilot-za-iznajmljivace/
 5. http://www.netokracija.com/rentlio-mobilna-iphone-aplikacija-120328
 6. http://slobodnadalmacija.hr/novosti/biznis/clanak/id/254476/marko-misulic-stvorili-smo-najbolji-sustav-na-svijetu-za-voenje-malih-turistickih-objekata

Channel manager Hrvatska: Kako su MegaBooker i Rentlio uzburkali tržište? by