background
Cjelokupno rješenje za vođenje Vašeg Hostela
Softver korišten od više od 1000 hostela diljem 160 zemalja
Što je Hostel Management System?
Sustav za upravljanje hostelom razvijen je posebno za vlasnike kako bi upravljali različitim aktivnostima u hostelu. Od promocija, primanja rezervacija putem više OTA-a, upravljanja i prodaje kreveta i studentskih domova do poboljšanja iskustva gostiju. Softveru osnovi prati sve Vaše operativne radnje, a istovremeno vam pomaže povećati prihod.
Prednosti našeg Hostel Management System-a
Bez obzira na veličinu vašeg hostela i prodajete li krevete ili sobe, naš hostelski softver pomoći će vam da bez problema obavite i svoje najsloženije zadatke.

Kreveti ili privatne sobe: prodavajte bez problema

Baš kao što i gostima ostavljate otvorene mogućnosti odabira između pojedinačnih kreveta ili privatnim sobama, tako Vam naš sustav u potpunosti omogućuje da rukovodite Vašim rezervacijama na način na koji želite

Vaša se dobit udvostručuje fleksibilnim cijenama

Hosteli poput vašeg zauzeti su tijekom cijele godine. Pomoću Megabooker softvera možete prodavati svoje krevete po dinamičnim cijenama, ovisno o popunjenosti i sezonskoj navali, što vam donosi maksimalni prihod.

Lako se brine o vašem lancu hostela

Čak i ako su vaši hosteli podijeljeni na više lokacija, kilometrima udaljeni jedni od drugih; naš sustav upravljanja hostelom omogućit će vam da se na jednom mjestu pobrinete za sve svoje aktivnosti u hostelima na svim vašim lokacijama.

Globalno ste prisutni konekcijom na najbolje OTA

Naš hostel Channel Manaher je povezan s OTA-ima poput Hostelworld, Hostelsclub, Hostelbookers i još mnogim drugima te Vam tako pruža više potencijalnih rezervacija iz cijelog svijeta.

hostel promocija

Upravljate s bezbroj promocija

Kao vlasnik hostela, morate neprestano provoditi kreaciju paketa i promocija u svom hostelu kako biste privukli više putnika. Naš hostel sustav s njima će upravljati bez napora i pružiti vam detaljne statistike o tome, što najbolje odgovara vama.

Obilazak hostela
Prodajate Vaše izlete i aktivnosti
Sigurno redovito nudite neki dodatni sadržaj za Vaše goste. Pomoću našeg Booking Engine-a za Hostele možete prodavati one zajedno s krevetima i sobama izravno na svojoj web stranice.

Otvoreni ste za rezervacije s bilo kojeg mjesta i bilo kada

Budući da ste na svojoj web staranici spojili naš napredni mehanizam za direktnu rezervaciju hostela, postajete dostupni 24×7 za primanje rezervacija s bilo kojeg mjesta.

Hostel Booking
onlajn reputacija
Obrađuje se čak i vaša dragocjena internetska reputacija
Većina gostiju koje dobijete su mlađa generacija putnika koja ovisi o recenzijama prisutne online. Stoga morate stalno biti na nogama kako biste održali internetsku reputaciju, koju će naš softver za upravljanje hostelima lako riješiti.
Usluge hostela

Svjedočite kako se Vaše usluge poboljšavaju

Budući da su naše operacije potpuno automatizirane, dobit ćete priliku usredotočiti se na svoje goste, što rezultira poboljšanjem Vaših usluga.

Nudimo posebne uvjete za Hostele, jeste li Vi jedan od njih?
Što naši klijenti govore o nama

Jednostavnost, funkcionalnost i osiguran veći priliv rezervacija

"Već godinu dana poslujemo sa Megabooker i možemo izraziti samo riječi pohvale.
Asistencija besprijekorna i dostupna 24 sata, a njihov tim spreman je i pomoći i van njihovog opsega poslova te je za svaku pohvalu. Top preporuke svima koji traže jednostavan i kvalitetan CM."

Boutique Hotel Mali Raj, Opatija

Megabooker
5
2020-08-27T12:28:21+02:00

Boutique Hotel Mali Raj, Opatija

"Već godinu dana poslujemo sa Megabooker i možemo izraziti samo riječi pohvale. Asistencija besprijekorna i dostupna 24 sata, a njihov tim spreman je i pomoći i van njihovog opsega poslova te je za svaku pohvalu. Top preporuke svima koji traže jednostavan i kvalitetan CM."
maestral

Hvala timu na podršci, edukaciji i susretljivosti

"Program funkcionira fantastično i ima velike mogučnosti, no kad su vam 24/7 na raspolaganju lako je sve savladati
Zahvalni smo :)"

Maestral Accommodation Group, Split

Megabooker
5
2020-08-21T11:52:32+02:00

Maestral Accommodation Group, Split

maestral
"Program funkcionira fantastično i ima velike mogučnosti, no kad su vam 24/7 na raspolaganju lako je sve savladati Zahvalni smo :)"

Megabooker is a real find in Croatia

"I am a foreigner manager of a property in Zagreb and Mirsad and the
whole team are professionals and their product is just amazing
connections to all the major websites, E visitor, fiscalization and much more.

I can personally say that my results have improved significantly since I am using Megabooker, especially in direct bookings and I am excited for the future thanks to this cooperation.

For the grand finale, The price is fair and affordable, especially considering the complete product you receive for it."

Ofek Aviv

Megabooker
5
2020-08-21T11:56:25+02:00

Ofek Aviv

"I am a foreigner manager of a property in Zagreb and Mirsad and the whole team are professionals and their product is just amazing connections to all the major websites, E visitor, fiscalization and much more. I can personally say that my results have improved significantly since I am using Megabooker, especially in direct bookings and I am excited for the future thanks to this cooperation. For the grand finale, The price is fair and affordable, especially considering the complete product you receive for it."

Jako zadovoljni uslugom i proizvodom

"Preporučujemo MegaBooker kao kvalitetnog partnera. Nakon implementacije njihovog CM, prodaja nam je porasla te smo prisutni i na tržištima na kojima do sada nismo bili vidljivi što će definitivno utjecati i na povećanje prodaje i u budućnosti..."

Hotel Slavija, Split

Megabooker
5
2020-08-21T11:58:13+02:00

Hotel Slavija, Split

"Preporučujemo MegaBooker kao kvalitetnog partnera. Nakon implementacije njihovog CM, prodaja nam je porasla te smo prisutni i na tržištima na kojima do sada nismo bili vidljivi što će definitivno utjecati i na povećanje prodaje i u budućnosti..."
5
4
Megabooker
Učinkovit Hostel Management System za vođenje vaših operacija
Naša integracija softvera s Booking Engine-om + Channel Manager-om pomaže Vam da pojednostavite poslovanje svog hostela.
pms-softver

Hostel Management System

online-booking-engine

Online Booking Engine

online-channel-manager

Hostel Channel Manager

Q&A: Često postavljena pitanja.
background
 • Mogu li integrirati ovaj Hostel Management softver s Booking Engine-om i / ili Channel Managerom koji već koristim?
  Da, Megabooker je moguće integirati s drugim trećim rješenjima. Svakako za Više inforamcija nam se javite na kontakt formu.
 • Koliko su sigurni moji podaci kod vas?
  Pomoću našeg softvera za upravljanje hostelima možete biti potpuno sigurni u sigurnost svojih podataka. Naši poslužitelji imaju najvišu razinu sigurnosti s obzirom na industrijske standarde. Zbog toga se ne može dobiti izravni pristup bez odgovarajuće provjere autentičnosti.
 • Vodim programe vjernosti u svojim hostelima. Mogu li pomoću ovog softvera za upravljanje hostelima učinkovito upravljati njima?
  Da. Pomoću integriranog softvera programa vjernosti kupaca možete učinkovito paziti na sve svoje programe vjernosti i nagrađivanja Vaše goste na način na koji želite.
 • Imam hostele smještene u raznim zemljama. Hoće li ovaj Hostel softver podržavati razne iznose plaćanja poreza?
  Da, naš softver za upravljanje hostelima podržava postavke raznih iznosa poreza.
 • U našem hostelu pružamo nekoliko dodatnih usluga. Može li nam ovaj softver za pomoći promovirati te usluge?
  Da. Pomoću našeg Booking Engine-a možete vrlo lako prodati, pratiti i održavati svoje dodatne usluge.
 • Mogu li dobiti besplatni probni period da isprobam softver?
  Da, možete s nama dobiti 14 dana besplatnog probnog perioda.
Back to top of page