background
Brz i jednostavan sve u jedan sistem za upravljanje hotelima
Preuzmite kontrolu lako i učinkovito

Hotel Software

Pojednostavite Hotelske operacije

Booking Engine

Povećajte direktnu prodaju

Channel Manager

Distibucija smještaja iz jednog sučelja

Restoranski POS

Jednostavno vođenje Restorana

Brz i jednostavan sve u jedan sistem za upravljanje hotelima
Preuzmite kontrolu lako i učinkovito

Hotel Software

Simplify your Hotel Operations

Booking Engine

Simplify your Hotel Operations

Channel Manager

Simplify your Hotel Operations

Restaurant POS

Simplify your Hotel Operations

Što nudi on premise hotel management system ?
Osim što olakšava upravljanje svakodnevnim operacijama, Megabooker hotel management software unaprjeđuje cjelokupno iskustvo usluge za hotelske goste. Dizajniran i razvijen pod vodstvom ugostiteljskih stručnjaka, hotel management system se može prilagoditi najtežim operativnim zahtjevima bez obzira na vrstu smještajnog objekta kojim se upravlja. Ugostiteljima je vrijeme od neprocjenjive važnosti, a dobar property management software ne samo da štedi vrijeme nego i pomaže u učinkovitom izvršavanju zadataka i povećanju produktivnosti. Megabookerov Property management system dolazi uz mogućnosti:
hotelski on premise PMS
Property management system

Rezervacijski centar

Interni poslovi

Laundry

Recepcijske operacije

Upravljanje prihodima

Druge usluge

Porezi

Folio i Vaučeri

Naplate

Upravljanje profilom gosta

Upravljanje cijenama

Mobilna aplikacija

RECEPCIJSKE OPERACIJE:
Dočekajte goste s osmjehom!

Recepcija je srce svakog hotela. Kao važno središte svih operacija te posebno mjesto preko kojeg prolazi većina informacija zaslužuje i najbolja tehnološka rješenja koja će osigurati da njen rad teče nesmetano. Megabookerovo on premise rješenje sve informacije prikazuje kroz jednostavno sučelje s prirodnim tijekom procesa, čineći rad na recepciji jednostavnijim i učinkovitijim. U nastavku pregledajte neke od mogućnosti Megabooker recepcijskog programa:

 • Raspodjela soba
  Raspodjela soba bi trebala biti jednostavna, ne biste trebali prolaziti kroz različite menije i tabove kako bi dodijelili određenom gostu ili grupi određenu sobu. Dobivate sve značajke koje možete očekivati od naprednog sustava, plus neke dodatne opcije za raspodjelu soba koje dodatno olakšavaju taj proces i čine ga učinkovitijim.
 • Raspodjela soba prema preferencama
  Svaki gost ili grupa koja posjeti Vaš hotel je drugačija, pa su i potrebe ili preferencije koju mogu imati. Sobu možete dodijeliti gostima prema njihovim standardnim preferencijama kao što su tip sobe, vrsta pogleda, naziv sobe.
 • Raspodjela soba po popunjenosti
  Od walk-in gostiju, rezervacija s web stranice do rezervacija s portala, ponekad može postati previše ili u nekim slučajevima dovesti do pogrešaka u raspodjeli soba. Ali to nije problem ovdje, kada dodjeljujete sobu za gosta, sustav će automatski usporediti razinu popunjenosti i datume i predložiti vam najbolju dostupnu opciju.
 • Check-in
  Ponekad je fokus mnogih sustava na složenijim procesima ili funkcionalnostima koje mogu dovesti do zanemarivanja osnovnih i temeljnih operacija kao što je prijava ili check in. Proces prijave je jednostavan u sustavu, omogućujući vam da se bez napora direktno prijavite nadolazeće goste, a da pritom ne stvorite gužvu na recepciji.
 • Konfigurirajte naplate
  Izrada dodatnih naplata ili bilo kojih drugih različitih naplata vrlo je jednostavna. Možete unaprijed konfigurirati bilo kakve naplate i one se mogu grupirati radi lakšeg prepoznavanja. Osim toga, ako gost traži uslugu čija nabava nije prisutna u sustavu, možete ručno dodati bilo koji prilagođeni trošak na račun kako je prikladno. Sve naplate u sustavu točno se odražavaju u različitim izvješćima, što olakšava praćenje različitih troškova i ne ostavlja mjesta za pogreške.
 • Generirajte ključ elektroničke kartice
  Sigurnost vaših gostiju i hotela je glavni prioritet, a elektronički ključevi danas postaju norma u industriji. Sada možete generirati ključ kartice iz sustava izravno za goste, sustav će posebno provjeriti datum prijave i datum prilikom odjave s dodijeljenom sobom. Nakon što je generiran, gost može koristiti ključ samo za vrijeme trajanja boravka i za određenu sobu, nakon odjave, ključ postaje neupotrebljiv.
 • Obavijesti gostima
  Ništa ne ostavlja dojam na goste više nego brza potvrda njihovih zahtjeva, bez obzira dobivaju li e-mail / SMS potvrdu za njihovu rezervaciju ili potvrde u e-poruci nakon plaćanja. Možete unaprijed konfigurirati e-poštu i telefonski broj u profilu gostiju, nakon što ga konfigurirate, sustav će automatski poslati obavijest.
 • Interna obavijest
  Imate veliku grupu korporativnih gostiju koji dolaze u Vaš hotel u kratkom roku, sada morate obavijestiti različite odjele u hotelu kako biste sve pripremili, pa kako ih kontaktirati? Vi to nećete raditi; već sustav, MegaBooker posjeduje vlastiti sustav internih poruka, koji šalje važne obavijesti prema unaprijed konfiguriranim postavkama ili čak možete poslati prilagođenu poruku u iskočnu poruku, e-mail, pa čak i SMS.
 • Aktiviranje telefona
  Telefonsku uslugu u sobama često zloupotrebljava osoblje, što dovodi do dodatnih troškova u hotelu. Sada možete osigurati uslugu iz samog sustava, telefon će biti aktivan samo kada gost zauzima prostoriju i automatski će se isključiti jednom kada se gost odjavi, a nikad se ne morate brinuti o nekome tko je zloupotrijebio uslugu.
 • Dijelite informacije sa softverom treće strane
  Hoteli u mnogim regijama dužni su dijeliti informacije o gostima s državnim agencijama prema lokalnom zakonu ili Sustavu za usluge gostiju treće strane. Da bi se stvari olakšale, MegaBooker može se integrirati s bilo kojim sustavom i možete unaprijed postaviti postavku u sustavu. Ovisno o konfiguraciji, informacije o gostu automatski se dijele s lokalnim sustavom kada se gost prijavljuje ili možete ručno podijeliti informacije prema zahtjevu. Isto je slučaj i s eVisitorom u Hrvatskoj.
 • Naplate za ranu prijavu
  Češće nego što mislite, gosti dolaze u hotel prije vremena za prijavu. Gosti mogu zatražiti prijavu ranije umjesto da čekaju u hotelskom predvorju. Radi pojednostavljenja postupka rane prijave i troškova vezanih uz to, imamo unaprijed konfiguriranu naknadu za ranu prijavu. Osim toga, uvijek možete izmijeniti naplatu prema vašim pravilima hotela ili čak dodati naplatu ručno tijekom postupka prijave
 • Ažuriranje inventara u stvarnom vremenu
  Rezervacije za hotele dolaze iz raznih izvora, preko kanala (OTAs), agenata, hotelskih web stranica, e-poruka i walk-in rezervacija. Ažuriranje ineventara u stvarnom vremenu će sinkronizirati sve smanjujući pojave prekomjernih rezervacija i nepotrebnog komuniciranja s gostima, čime se štede prihodi i vrijeme.
 • Ažuriranje inventara u stvarnom vremenu
  Rezervacije koje dolaze i odlaze s online portala, hotelske web stranice i rezervacije u vašem hotelu trebaju biti odmah ažurirane. MegaBooker sustav vam omogućuje da unaprijed konfigurirate postavke u kojima se rezervacije automatski ažuriraju u sustavu, a inventar se ažurira svugdje. U slučaju nekih tehničkih poteškoća možete i ručno ažurirati inventar koji omogućuje izbjegavanje pogrešaka i overbookinga.
 • Obavijesti o gostima na crnoj listi
  Sustav održava bazu podataka gostiju kojima je u prošlosti bio zabranjen boravak od strane hotela. Ako recepcija sumnja da je gost na popisu, samo s jednim klikom, detalji gostiju uskladit će se s bazom podataka i upozoriti osoblje. Osoblje također može poništiti zabranu ručno ako je gost pogreškom uvršten u popis.
 • Naknada boravka po danu
  Usluga dnevnog korištenja omogućit će vam usluge za poslovne goste koji traže mjesto za osvježenje prije sastanka ili tranzitne putnike koji se žele odmoriti prije odlaska na odredište. Ovdje gosti rezerviraju boravak tijekom dana bez noćenja i odjave se u istom danu. Jedna vrsta značajki omogućit će vam ručno naplaćivanje gostiju prema trajanju boravka.
 • Check-out
  Ako gosta odjavljujete kasno, sustav će vas odmah potaknuti i ponuditi četiri različite opcije; Puna cijena, polovična cijena, ručna naplata ili bez naplate. To ne samo da zadržava precizno praćenje svih kasnih odjava, već i daje potpunu slobodu o tome kako želite postupati s gostom. Budući da može postojati više razloga za odjavu, možete odabrati odgovarajuću opciju po Vašem diskrecijskom ili hotelskom pravilniku, držeći stvari poštenim i svoje goste sretnima.
 • Naplata od gostiju
  Naplata je jednostavna u MegaBooker sustavu, nekoliko klikova i točna porezna faktura generira se sa svim detaljima gostiju, informacijama o boravku, broju noćenja i ostalim pruženim uslugama. Gosti će biti zadovoljni vidjevši točan pregled računa koji se lako može čitati zajedno sa poreznom pristojbom i ponuđenim popustom.
 • Načini plaćanja
  Ponudite svojim gostima sve pogodnosti izbora za plaćanje. Možete omogućiti svojim gostima da izvršavaju plaćanja putem gotovine, kreditne kartice, Internet bankarstva, pa čak i odobriti iznos na njihov račun za buduće troškove. Sustav prati, bilježi i pohranjuje sve pojedinosti o plaćanju u sustavu i može ih se pregledati u bilo kojem trenutku pomoću točno generiranih izvješća koja vas drže u toku svega što se odnosi na plaćanja.
 • Prijenos iz folija
  Imate grupu ljudi koji odsjedaju u Vašem hotelu i vole skupiti neke od troškova sobe u jedan folio i ostatak u drugi folio. Vi samo odaberete sobu jednog gosta i skupite sve troškove u folio,i to je to. Ostatak troškova obrađuje se na isti način i drugi se folio generira odmah. Nadalje, sustav će to automatski poslati na e-poštu gosta i čak možete ispisati tiskanu kopiju na licu mjesta, ako gost zahtijeva.
 • Kontrolna točka
  Tijekom trajanja boravka gosti mogu koristiti mnoge dodatne usluge kao što su praonica rublja, posluga u sobi, mini bar, pansion, restoran i dr. Takve se naknade obično vežu izravno za sobu, a prilikom odjave, ako je gost iskoristio bilo koju uslugu, kontrolna točka će vas podsjetiti da naplatite te troškove. Sve dok se uvjeti kontrolne točke ne izbrišu, sustav neće dopustiti gostima odjavu, osiguravajući odjavu bez pogrešaka za hotel i goste.
 • Automatizirani obrazac povratne informacije
  Nakon što se gost odjavio, sustav će poslati automatski generiranu poruku e-pošte zahvaljujući sustavu s obrascem kojemu gost može pristupiti s računala, tableta ili mobitela. Sustav za feedback je integriran s MegaBooker sustavom te će se organski sinkronizirati sa svim predlošcima automatske e-pošte. Osim toga, svaki od oblika može se prilagoditi a povratne informacije od gostiju automatski se ažuriraju u sustavu.
 • Upozorenja za čišćenje
  Između dobrodošlice dolaznim gostima i završavanja odjave za goste koji odlaze, proces odjave iz hotela može biti vrlo kaotičan. Prije nego što se gosti mogu prijaviti, soba mora biti servisirana i pripremljena za dolazne goste. Komunikacija s odjelom za čistoću je ovdje ključna, dok odjavljujete gosta, sustav će automatski označiti sobu kao “prljavo” obavještavajući osoblje. Kada se soba očisti i ažurira u sustavu, recepcija će moći vidjeti status sobe koji se mijenja od “prljavog” do “čistog”, što znači da je soba spremna da ponovno bude zauzeta.
 • Ažuriranje inventara u stvarnom vremenu
  Rezervacije koje dolaze i odlaze s online portala, hotelske web stranice i rezervacije u vašem hotelu trebaju biti odmah ažurirane. MegaBooker sustav vam omogućuje da unaprijed konfigurirate postavke u kojima se rezervacije automatski ažuriraju u sustavu, a inventar se ažurira svugdje. U slučaju nekih tehničkih poteškoća možete i ručno ažurirati inventar koji omogućuje izbjegavanje pogrešaka i overbookinga.
 • Registracijska kartica i E-potpis
  Registracijska kartica sadrži sve važne informacije o gostu kao što su ime i prezime, adresa, datum rođenja, e-mail, telefonski broj, naziv tvrtke, putovnica, viza itd. U vrijeme dolaska gosta, osoblje recepcije može ručno napraviti registracijsku karticu ili MegaBooker sustav može uzeti sve podatke o gostu iz rezervacije i generirati registracijsku karticu za gosta da se potpiše. U većini zemalja, gost je obvezan potpisati registracijsku karticu koja je u skladu s pravilima upravljanja i pravnim zahtjevima. Osim toga, MegaBooker također omogućuje korisniku prikupljanje elektronskih potpisa gosta, kako bi se pojednostavio proces registracije, što ga čini brzim i učinkovitim.

   

  Napomena: Korisnik i dalje mora morati ručno unijeti neke nedostajuće podatke na registracijsku karticu ako nisu dostupni u obrascu za rezervaciju.

 • Odjava grupe
  Odjava grupe nikada nije jednostavan zadatak, briga o svim pristojbama, plaćanjima i drugim zahtjevima. U sustavu ne samo da možete podijeliti troškove po zahtjevu gostiju, već i kreditirati na račun tvrtke u slučaju korporativnog okupljanja u hotelu. Osim toga, možete odjaviti pojedince iz grupe, odobriti određenu transakciju unutar grupe odvojeno s mnogo više dostupnih značajki za mikro upravljanje.
 • Upravljanje grupom
  Značajka upravljanja grupom olakšava vam kreiranje i upravljanje grupama. Ako imate goste koji su stigli u hotel i traže grupnu rezervaciju, možete jednostavno stvoriti prilagođenu grupu usput. To vam omogućuje potpunu kontrolu nad svim grupnim operacijama rezervacija kao što su kreiranje, uređivanje, prijava, odjava, itd. u vašem hotelu, čineći vaš zadatak lakšim nego ikad.
background
UPRAVLJANJE PROFILOM GOSTA
 • Profil gostiju
  Možete pohraniti sve standardne kontaktne informacije svojih gostiju, kao i prilagođene podatke prema zahtjevima. Profil je žarišna točka gostiju putem kojih možete pratiti sve rezervacije, povijest rezervacija, transakcije itd. Za ponavljajuće goste, sustav će automatski prepoznati podatke o kontaktu s profila i poslati automatske e-poruke / SMS-ove iz sustava pri prijavi.
 • Profil tvrtke
  Za svoje redovite korporativne klijente možete izraditi prilagođeni profil tvrtke u kojem će pohraniti sve podatke gosta povezane s tvrtkom. Možete jednostavno prepoznati i učinkovito voditi goste tvrtke u vašem hotelu.
 • Profil poslovnog izvora rezervacije
  Značajka poslovnog profila pomaže Vam da učinkovito održavate evidenciju o svim transakcijama između hotela i raznih usluga trećih strana povezanih s vašim hotelom, kao što su iznajmljivanje automobila, online putničke agencije (OTA) itd. Osim toga, to pojednostavljuje poslovanje sakupljanjem svih uplata koju je dovršio hotel i iznosa dužnog agentima. Štoviše, značajka omogućuje primjenu posebnih tarifa za odabrani poslovni izvor i rezerviranje soba za određene putničke agente. Kao rezultat toga, možete održavati idealan poslovni odnos sa svojim izvorom i povećati rast vašeg smještajnog objekta.
 • Profil putničkog agenta
  Online putnički agenti (OTA) postali su sastavni dio hotelske online poslovne strategije jer su se pokazali kao glavni izvor rezervacija. Broj putničkih web stranica koje koristi hotel također je u porastu, a prosječno hotel bi imao bilo negdje između 4 do 6 OTA veza, ako ne i više. Jednako je važno da hotel ispravno upravlja individualnim kanalom i redovito komunicira s njima. Profil putničkog agenta u MegaBooker-u vam omogućuje spremanje i pristup svim ključnim informacijama i točkama kontakta, što vam omogućuje da vi i vaš tim blisko surađujete s partnerskim portalom.
UPRAVLJANJE CIJENAMA
Kreirajte prilagođene planove cijena prema vlastitim potrebama i zaštitite se od zloporabe sustava.

MegaBooker omogućuje definiranje neograničenog broja cijena u sustavu (od standardnih cijena sobe, paketa, sezona, radnih dana do vikenda). Sustav sve promjene pohranjuje osiguravajući da niti jedan zaposlenik ne zloupotrijebi sustav.

 • Linearne / Nelinearne cijene
  Postavite linearnu cijenu za svoj hotel definiranjem radnih dana i vikenda, što postaje osnovna cijena za Vaš hotel. Nadalje, možete odrediti i tarife za dodatnu odraslu osobu i dodatno dijete za tipove sobe.
 • Cijene s uključenim/isključenim porezom
  Nije svaka usluga u hotelu oporeziva i imajući to na umu, stvorili smo jednostavan alat koji vam omogućuje definiranje cijena koje su oporezive i koje nisu. Na zaslonu cijene moći ćete lako razlikovati cijene koje uključuju poreze i cijene bez poreza. Osim toga, parametar možete uvijek mijenjati prema zahtjevu za promjenom.
 • Sezonske tarife
  Tijekom visokih sezona želite postići maksimalnu popunjenost i prinos, a za to trebate imati najprikladniju strukturu cijena. MegaBooker vam omogućuje podešavanje sezone i definiranje cijene u sustavu koji će biti aktivni u određenom vremenskom razdoblju. Ova konfiguracija trenutačno ažurira cijene u sustavu čim počne sezona. To razdoblje može se postaviti po vašem nahođenju i može se mijenjati u bilo kojem trenutku promjenom datuma, dajući vam potpunu kontrolu nad sezonskim cijenama.
 • Zaštita od zloporabe
  Kreirajte prilagođene planove cijena, prema svojim potrebama. Sustav sve promjene pohranjuje osiguravajući da niti jedan zaposlenik ne zloupotrijebi sustav.
upravljanje cijenama u hotelu
background
POVEDITE SVOJ HOTEL U BUDUĆNOST
ADMINISTRATIVNI POSLOVI
Povećajte kontrolu nad poslovanjem svog hotela.
 • Korisničke uloge i prava pristupa
  U MegaBooker sustavu pristup različitim značajkama i informacijama može se kontrolirati povezivanjem odgovarajuće Uloge s korisnikom. Korisničko profiliranje omogućuje vam davanje pristupa korisniku odabirom određenih prava / privilegija. Korisnik će moći pristupiti samo onim operacijama koje su definirane u korisničkoj Ulozi prema Vašoj konfiguraciji.
 • Noćna revizija
  Jedna od najkritičnijih poslova u poslovnom ciklusu hotela, Noćna revizija sažima vašu dnevnu aktivnost koja pokriva svaki aspekt vašeg poslovanja hotela. Noćni proces revizije u sustavu vrši se jednim klikom koji automatski sažeto prikazuje dnevne aktivnosti za provjeru. Upravni i računovodstveni tim će dobiti cjelovitu sliku prethodnog dana, što olakšava vrednovanje.
 • Upravljanje smjenom i novčanom zaradom
  Kad god recepcioner završi smjenu i odjavi se u sustavu, sustav će automatski generirati izvješće o novčanoj zaradi. To osigurava nadležnost tijekom smjene i daje vam precizne informacije o transakcijama.
 • Potraživanja / obveze prema dobavljačima
  Održavajte razne dnevne prodaje i troškove na posebno namijenjenom računu.
UPRAVLJANJE PRIHODIMA
Povećajte svoju popunjenost s optimalnim prinosima.
 • Yield management
  Poboljšajte konkurentnost s upravljanjem prinosima koji vam omogućuje da regulirate posebne cijene na temelju razine popunjenosti hotela. Na primjer, možete postaviti dvije različite cijene, jedan kada je Vaš hotel na 60% popunjenosti i druga cijena za 80% popunjenosti. Sustav će automatski ažurirati cijenu kad hotel dosegne razinu popunjenosti. Ako niti jedan od uvjeta nije zadovoljen, hotel će ostati na zadanom nivou.
 • Posebne cijene za poslovni izvor i putničku agenciju
  Odredite posebne cijene za svoje poslovne partnere, kao što su iznajmljivanje automobila, lokalni putnički agent, online portali i bilo koja druga tvrtka s poslovnim odnosima. Nakon što postavite pojedinačne cijene, automatski će se prikazati u vašoj rezervaciji pravilnim vezivanjem na izvorni račun. To olakšava praćenje transakcija sa svim vašim poslovnim izvorima i portalima.
INTERNI POSLOVI
Ubrzajte hotelske usluge ( housekeeping , plaćanje i održavanje) i vodite ih sa relativnom lakoćom.
 • Održavanje čistoće
  Čistoća odražava sliku hotela i ostavlja dugotrajan dojam na gostima. U MegaBooekr sustavu, modul za održavanje čistoće pruža vam cjelovitu sliku o poslovima održavanja čistoće. Vođenje učinkovitog tima za održavanje čistoće i vođenje operacija bez greške nije jednostavan zadatak, ali naš modul za održavanje čistoće učinkovito prikazuje podatke u stvarnom vremenu.
 • Voditelj održavanja čistoće
  Voditelj će moći stvoriti zadatke prema vrstama soba i području. Jednom kada se to učini, zadaci mogu biti dodijeljeni timu pojedinačno jednostavnim povlačenjem i ispuštanjem korisničkog sučelja, pa čak i omogućiti dodavanje posebnih komentara ako ih ima. Popis zadataka može se ispisati i predati timu, a nakon što se dovrši, tim može vratiti popis i voditelj može ažurirati status zadatka u sustavu. Osim toga, voditelj također može definirati približno vrijeme potrebno za svaki zadatak s popisom stavki potrebnih za svaki zadatak, čime se omogućuje učinkovitije upravljanje vremenom i troškovima.
 • Upravljanje osobljem za čišćenje
  Tim za održavanje čistoće prima tiskani primjerak popisa zadataka koji im pomaže pratiti zadatke i šalje ga voditelju nakon dovršetka zadataka. Broj sobe i hotelski prostor dodjeljuju se pojedinačno svakom članu tima, što ga čini laganim i jednostavnim za koordinaciju.
 • Plaće zaposlenika
  Značajka vođenja plaćanja će Vas osnažiti svim alatima za bolje vođenje tima i procesima povezanim s zaposlenicima. S opsežnim popisom funkcija koje pokrivaju profile poslova, zapise zaposlenika, vođenje smjene i još mnogo toga. Kritične funkcije brinu se o financijskim evidencijama o zaposleničkim plaćama, dnevnicama, bonusima, neto plaćama i umanjenjima.
 • Upravljanje uposlenicima
  Održavajte zapise zaposlenika, dodajte i uredite radno vrijeme, dnevnice i još mnogo toga. Svim informacijama može se lako pristupiti i urediti ih po zahtjevu, ostavljajući vas bez brige. Namijenjena značajka omogućuje vam da brzo definirate poslovni profil zaposlenika radi lakšeg vođenja.
 • Vođenje rasporeda / prisustva
  Vođenje učinkovitog i tijesnog rasporeda smjene u hotelu je 24 sata, ali to ne znači da morate obraćati toliko pozornosti. Alati za vođenje smjene pobrinut će se o većini procesa kao što su prijava / odjava zaposlenika, radno vrijeme, pauze itd. Isto tako, čak će se pobrinuti o prekovremenom radu zaposlenika i automatski ga ažurirati u sistem, u skladu sa evidentiranim prisustvom.
 • Zajam / Predujam
  Održavajte jasne zapise o zajmu / predujmu koje uzima osoblje a koje se može podesiti da se oduzme od plaće. U slučaju prekovremenog rada možete postaviti plaćanje uz dodavanje prekovremenog rada na plaću. Možete lako generirati platnu listu po zahtjevima iz sustava. Također imate više financijskih izvješća povezanih s vašim timom koji se mogu generirati po želji.
 • Modul održavanja
  Slabo održavanje može dovesti do nesretnih gostiju. Namjenski modul održavanja pruža vam pogled iz ptičije perspektive na hotelsku opremu i status održavanja. Sustav prati svu opremu, zalihe rezervnih dijelova i održavanje. Racionalizacija aktivnosti održavanja hotela najbolji je način za smanjenje ukupnih troškova.
background
KORISTI BEZ RIZIKA

* Garancija punog povrata novca u roku 14 dana
*Poslovanje po svim standardima sigurnosti
*ssl enkripcija podataka / Poštivanje zahtjeva GDPR regulative

povrat unutar 14 dana zagarantovan
bez rizika
ssl certfikat
KORISTI BEZ RIZIKA

* Garancija punog povrata novca u roku 14 dana
*Poslovanje po svim standardima sigurnosti
*ssl enkripcija podataka / Poštivanje zahtjeva GDPR regulative

povrat unutar 14 dana zagarantovan
bez rizika
ssl certfikat
POREZI
Sustav izračunava i primjenjuje poreze na račun gosta prema prethodno konfiguriranoj postavci. Možete postaviti do 4 različite vrste poreza ovisno o zahtjevu prema zemljopisnom položaju Vašeg hotela.
 • Ekskluzivni / inkluzivni troškovi
  Ovisno o Vašoj želji ili zahtjevu, možete postaviti troškove uključivo ili bez poreza. Ako želite uključiti poreze u ukupni iznos, ne morate napraviti složene izračune ili formule, samo trebate unijeti konačni iznos sobe i cijene poreza automatski će se naplatiti od definirane porezne cijene. Po vašoj želji možete prikazati porezni iznos ili naplatiti porez na vrhu vašeg iznosa
 • Porezni pragovi
  Možete stvoriti bilo koji broj poreznih pragova u sustavu i dodati ih / mijenjati ih u bilo kojem trenutku. U poreznom pragu možete definirati raspon iznosa koji bi se oporezivao, postotak se može urediti u bilo kojem trenutku. Porez / pristojba u hotelijerskom softverskom sustavu automatski će naplatiti poreznu stopu nakon obavljene noćne provjere, koja brine o vašim svakodnevnim financijama.
 • Veća kontrola nad poreznim troškovima
  Da biste imali još veću kontrolu nad poreznim troškovima, možete se odreći poreza od konačnog iznosa računa u trenutku odjave. Na primjer, odricanje od poreza za starije osobe može se izvršiti jednim klikom.
porezi i naplate
NAPLATE
Megabooker sustav nudi dovoljno mogućnosti kada je u pitanju kreiranje naplate i izvješća povezanih sa naplatom. Sustav čuva cjeloviti dnevnik svih transakcija, dajući vam potpun pogled na različite naplate u vašem hotelu. Možete konfigurirati različite naplate kao što su naplate soba, dodatne naknade, dodatna odrasla osobe, dodatno dijete i čak stvoriti prilagođenu naknadu prema poslovnom modelu hotela.
 • Naplate sobe
  Možete definirati naplate prema vrsti sobe i planu cijena. Naplata sobe se momentalno pojavljuje kada se rezervacija kreira u sistemu. Bez obzira da li je rezervacija napravljena za jedan ili više boravaka, naplate će biti postavljene na račun gosta automatski kada se završi dnevni izvještaj.
 • Dodatni troškovi
  Možete odrediti neograničen broj dodatnih troškova za usluge koje pružate za svog gosta. Ti se troškovi mogu automatski objaviti po konfiguraciji ili čak ručno.
 • Prijenos iz POS-a
  MegaBooker PMS sustav se također integrira bez napora s MegaPos sustavom za restorane ili se može integrirati s bilo kojom drugom trećom stranom POS-a na tržištu. Integracija omogućuje jednostavno prenošenje podataka, uključujući prijenos troškova od vašeg restorana do folija gosta.
 • Prijenos iz telefonskog sustava (PABX)
  Ako vaš hotel dopušta plaćene telefonske usluge, u sustavu možete postaviti cijene za lokalne i međunarodne pozive i prenijeti troškove po korištenju u račun sobe.
 • Prijenos s internetskog sustava naplate
  Možete postaviti cijene za korištenje interneta u sustavu i naplatiti korištenje u računu sobe.
 • Naknade sa vouchera za isplatu
  Postoje razni scenariji u kojima osoblje hotela mora koristiti gotovinu iz blagajne hotela. U takvim slučajevima, možete koristiti pay-out voucher u sustavu i naplatiti ga na račun gosta. Na primjer, gost koji dolazi u vaš hotel nema lokalnu valutu i koristi taksi kako bi došao do vašeg hotela. Traži od recepcije gotovinu za plaćanje vozača, prijemno osoblje može stvoriti voucher za novčanu naknadu za gosta i naplatiti na račun gosta.
FOLIO I VOUCHERI
MegaBooker PMS sustav vam pruža najširi raspon operacijskih značajki vezanih uz folio, što vam daje fleksibilnost koja vam je potrebna za obradu različitih skupova operacija. Osim toga, možete stvoriti vaučere iz sustava za potraživanja, plaćanja i ostale troškove.
 • Univerzalni folio
  S obzirom na različite skupine klijenata i vrstu operacije, od vas će se zahtijevati folio opcije koje vam mogu pomoći u razlikovanju raznih naknada za goste i čvrste evidencije. U sustavu možete stvoriti bilo koji broj folija na rezervaciju bez ikakvih ograničenja.
 • Podijeljeni folio
  Jedan od operativnih zahtjeva koji gosti često traže je podjela računa. Sustav vam omogućuje razdvajanje folija prema sobama, vrstama gostiju, usluzi ili bilo kojoj drugoj vrsti. Recimo, imate grupu koja dolazi u hotel tijekom vikenda, gdje je tvrtka sponzorirala boravak, a gosti će pokriti kao osobni trošak. Evo, sve što morate učiniti je podijeliti folio po grupi, jedan folio za tvrtku za boravak i drugi folio bit će naplaćen gostima.
 • Prijenos folija
  Mnogo puta gosti mogu zatražiti prijenos određenih troškova s ​​jednog folija u drugi ili čak prenijeti cijeli folijar, a takvi zahtjevi nisu neuobičajeni. Imate potpunu slobodu u sustavu za prijenos folijska ili folijskih optužbi. Primjer, gost zahtijeva da prenesete naplatu pića u sobu a ostalo na račun tvrtke. Bez brisanja folije, jednostavno možete prenijeti naplatu u sobu i ponovno istu postaviti bez greške.
 • Folio za grupe i događaje
  Podržavanjem punih opcija koje omogućuju generiranje folija za grupu i događaje, MegaBooker vam omogućuje kombiniranje višestrukih troškova prema jednom događaju folio ili grupi. Time se omogućuje da svi vaši računi budu pokriveni i olakšava klijentima plaćanje. Ako je događaj organiziran u vašem hotelu za gosta koji ne odsjeda u vašem smještajnom objektu,može se izraditi zaseban folio koji će obrađivati ​​sve troškove vezane uz događaj.
 • Podržavanje više valuta
  Hoteli posjeduju posjetitelje iz cijelog svijeta i ne smijemo negirati važnost podrške s više valuta u današnje doba. MegaBooker vam omogućuje stvaranje folijskih ploča u onoliko valuta koliko se zahtjeva bez ikakvih ograničenja.
 • Online distribucija
  Besprijekorna integracija s on-line booking enginom i channel manager-om bit će čvrsti temelj na kojem će vaša online distribucija eksponencijalno rasti. Čim primite rezervaciju s bilo koje putničke web stranice ili web stranice vašeg hotela, sustav će se ažurirati. Revidirani inventar automatski će se ažurirati bez greške, čak smo uključili ručno ažuriranje u sustavu.
 • Online booking engine
  Možete pripremiti integraciju online booking engine, koja će vam omogućiti rezervacije sa web stranice. Omogućit će vašim gostima da izravno rezerviraju u vašem hotelu preko web stranice vašeg hotela. Brz proces rezervacije, instant potvrda i lako plaćanje čine ga jednim od najlakših booking engina za korištenje na tržištu. Ove rezervacije s vaših web stranica odmah se i automatski uvode u PMS bez ručnog unosa.
 • Channel manager
  Online portali postali su sastavni dio hotelske online strategije i omogućili su putnicima iz cijelog svijeta povezivanje s hotelom s kojim nisu mogli prije nekoliko godina. Upravljanje mrežnom distribucijom na mnogim kanalima zahtijeva channel manager koji može upravljati prometom inventara natrag i naprijed bez problema. Dodatak channel managera ima dvosmjernu XML vezu s više od 120 međunarodnih i regionalnih OTA-ova. Osim toga, također je povezan s GDS kanalima kao što su Amadeus, Saber, Worldspan, Galileo i Pegasus. Osnažuje vas svim alatima i značajkama za distribuciju vašeg smještaja diljem svijeta i povezivanje s putnicima diljem svijeta.
background
ISPROBAJTE MEGABOOKER PMS ON PREMISE
MOBILNA APLIKACIJA
Instant izvješća u hodu

MegaBooker mobilna aplikacija za PMS izvješća nudi jedinstvenu priliku za primanje instant sažetih izvješća o rezervaciji i podatke o prihodu hotela izravno na vašem tabletu i pametnom telefonu. Možete dobiti izvješća o tekućem danu, mjesecu ili godini za prihode za određenu sobu. Ako odaberete određeno vremensko razdoblje za izvješća, na svom mobilnom uređaju možete dobiti različita izvješća putem usluge MegaBooker iReport.

google play
App store
 • Praonica
  Upravljajte zahtjevima za pranje rublja gostiju i naplaćujte ih izravno Room folio ili zasebno naplatite gostima nerezidentima. Razvrstajte odjeću prema vrstama tkanina, hotelskim posteljinama, muškoj i ženskoj odjeći, pa čak i bilo kojem prilagođenom tipu, ako je potrebno. Da biste uslugu učinili bržim, možete izravno odabrati vrstu rublja; praonica rublja, suho čišćenje, pritisnite ili stvorite bilo koji prilagođeni tip
 • Minibar
  Modul mini bar vodi računa o svim vašim zahtjevima i procesima. Možete postaviti popis zadanih stavki koje će se dodati određenoj vrsti sobe i ukupnoj količini stavki u broj sobe. Na potrošnju isto se može naplatiti gostu i puniti kao i kada je to potrebno.
 • Izgubljeno i nađeno
  Izgubljeno i nađeno- odjeljak daju obrazac izgubljeno i obrazac nađeno. Obje forme nose sve važne informacije koje se mogu pretraživati ​​i detalje o gostu, što omogućuje bolje praćenje i jednostavno upravljanje.
 • Dnevno izvješće sažetka
  Pružanje današnjih podataka, period do datuma i godine do datuma poreza sobe, primljenih dodatnih troškova, raznih prodaja i više.
 • Razmjena valute
  Ugrađena značajka razmjene valuta omogućuje vam dodavanje više valute u sustav i postavljanje stope valuta u bilo kojem trenutku.
DRUGE USLUGE

Osim što vam daje potpunu kontrolu nad glavnim procesima Vašeg hotela, MegaBooker property management system nudi bogate mogućnosti mnogim manjim i kritičnim uslugama. Ove se usluge mogu činiti malim, ali su ključne u oblikovanju percepcije hotela u oku gostiju

 • Sažetak prihoda s prosječnom dnevnom cijenom
  Izvješće o prihodima daje sažetak svih prihoda hotela
 • Grafikon popunjenosti
  Daje podatke o cjelokupnoj zauzetosti hotela.
 • Izvješće o statusu sobe
  To će Vam dati izviješće vašeg smještajnog objekta s brojem raspoloživih soba, prodanih soba, komplementarnih soba, očekivane prijave / odjave itd.
 • Dnevno izvješće sažetka
  Pružanje današnjih podataka, period do datuma i godine do datuma poreza sobe, primljenih dodatnih troškova, raznih prodaja i više.
 • Operativno izvješće
  Ovo izvješće daje sažete podatke o kvartalnoj izvedbi hotela u smislu raspoloživih soba, ukupno prodanih noći itd.
INTEGRACIJE
300 pružatelja hardverskih i softverskih usluga treće strane

MegaBooker ima spremnu integraciju s više od 300 pružatelja hardverskih i softverskih usluga treće strane u industriji iz cijelog svijeta.

Besprijekorna integracija omogućuje vašem hotelu da jednostavno prilagodi sustav za vaš hotel i lagane operacije. Naš namjenski tech tim blisko surađuje s tvrtkama iz cijelog svijeta kako bi se zadržao korak s promjenjivim standardima širom svijeta.

Kliknite na sljedeći link kako biste vidjeli potpuni popis partnera sučelja i ako ne pronađete tvrtku koju tražite, kontaktirajte nas danas kako biste napravili sučelje po vlastitoj želji.

KIOSK
Sa automatskim check in-om

Kiosk može uvelike smanjiti promet na recepciji i omogućiti svojim gostima da se brže prijave i bez gnjavaže. Osiguravajući svojim gostima automatsku uslugu automatske prijave, gostima daje alternativni izbor za poboljšanje postupka prijave i odjave.

Sustav će identificirati sobu i odmah ažurirati inventar, a gostima pružiti folio račun da bi se postupak dovršio za nekoliko minuta. Ova stavka će također uvelike smanjiti vrijeme za obradu registracije, check-in i checkouts i smanjiti vrijeme čekanja na recepciji.

Nadalje, to će poboljšati iskustvo gosta i omogućiti osoblju pružanje veće usluge korisnicima s više osobne pažnje gdje je to potrebno. Samouslužni kiosci obogaćuju gostovo iskustvo smještaja i pomažu hotelima da zadovolje sva očekivanja gostiju.

background
POVEDITE SVOJ HOTEL U BUDUĆNOST
Što je bolje: PMS sustav na cloudu ili na računalu?

Iako su oba rješenja pokazala svoju učinkovitost i prednosti, nisu svi  pravi za sve tipove hotela i odabir najkorisnijeg PMS-a može biti zastrašujući zadatak. Kako bi pomogli ugostiteljima da odaberu točan softver, istražili smo nekoliko glavnih zahtjeva s gledišta hotela kako bi ppokazali prednosti i nedostatke property management softwera sa server bazom i on-line bazom.

background
Tražite softversko rješenje u Cloud-u?
Uzmite trenutak i istražite naš Hotel Cloud PMS
Tražite softversko rješenje u Cloud-u?
Uzmite trenutak i istražite naš Hotel Cloud PMS
Restoranski POS
Naš Restoranski POS pojenostavljuje upravljanje restoranima, barovima, kafićima i ostalim prodajnim mjestima u hotelu. Omogućuje da vodite sve troškove i operacije na jednom mjestu!

Upravljanje zalihama i narudžbama

Upravljanje konobarima

Jelovnici

Upravljanje namirnicama

Operativni moduli

Isplate

Program vjernosti kupaca

Napredni izvještaji

Naplaćivanje

pos za restorane
Megabooker iReport - Napedni izvještaji za Vaše poslovanje
Mobilna aplikacija Megabooker Vam donosi izvještaje svih vrsta i analitiku nadohvat ruke. Preuzmite mobilnu aplikaciju i upravljajte svojim objektom u pokretu!

Sažetak prihoda

Dobijte sažetak ukupnog prihoda hotela uz prosječnu cijenu boravka (ADR).

Tablica popunjenosti

Iz ovog hotelskog izvještaja svakodnevno dobivajte ideju o ukupnoj popunjenosti hotela.

Sažetak statusa sobe

Ovaj hotelski izvještaj Vam uz sve ostale funkcije prikazuje i broj dostupnih i prodanih jedinica, te popis dolazaka i odlazaka u Vašem objektu.

Dnevna izvješća

Naš Hotel PMS Vam daje na uvid sva izvješća u tekućem danu; od prihoda i dodatnih troškova pa sve do procesa same prodaje objekta.

Operativno izvješće

Prikazuje sažete podatke o tromjesečnoj izvedbi hotela u smislu raspoloživih soba, ukupnog broja prodanih noćenja itd.

background
Jeste spremni Vašim gostima nuditi beskontaktno iskustvo?
Nakon ove pandemije stvari će se mijenjati kako za goste, tako i za hotele. Sada će gostima čistoća biti jednako bitna kao i cijena, ako ne i više. Istražite na koji način softverska rješenja Megabookera pomažu da bez napora Vašim gostima pružate beskontaktno iskustvo.
Povezani i podržani od najboljih
background
Imate pitanje? Pitajte našu podršku.
Uz najbolja softverska rješenja za ugostiteljske objekte, poznati smo i po našoj tehničkoj podršci. Stupite u kontakt s nama putem chata, e-maila ili telefona.
Megabooker On-Premise PMS

ILI

Megabooker Cloud PMS softver
Back to top of page