Myrent Hrvatska- rental management system sa opcijom channel manager usluge

Može li MyRent rješenje za iznajmljivače povećati Vaš broj rezervacija i zaradu?

[responsive]tko je Myrent Hrvatska[/responsive]

[box style=”1 or 2″]Koliko ste dobro upoznati sa opcijom koju iznajmljivačima nudi MyRent sustav? Što je glavni fokus poslovanja i da li profil njihovih značajki u potpunosti odgovara načinu na koji vodite ili u budućnosti želite voditi posao iznajmljivanja obiteljskog smještaja?[/box]

U samo nekoliko minuta saznajte što dobivate ukoliko odlučite postati njihov korisnik te ima li MyRent Hrvatska potencijal da postane Vaš odabir?

Pročitajte:

 1. Što je MyRent?
 • Na koji način pomaže iznajmljivačima?
 1. Glavne značajke MyRent sustava
 • Channel manager – Xotelia.com
 • Upravljanje smještajem
 • Booking engine
 • Online administracija
 1. Kako postati MyRent korisnik?
 1. Usporedba MegaBooker i MyRent
 • Tablični prikaz osnovnih značajki
 • Usporedba cijena

 

  1. Što je Myrent?

Na koji način pomaže iznajmljivačima u poslovanju?

MyRent Hrvatska zapravo predstavlja fuziju channel managera i sustava za vođenje rezervacija. Poslovanje mu je fokusirano prvenstveno na iznajmljivače privatnog smještaja ali i na agencije. Ideja MyRent rješenja je ispred svega simplificirati obavljanje posla iznajmljivanja obiteljskog smještaja te efektivno i produktivno korištenje prosječne količine vremena koje korisnik mora posvetiti svom poslovanju. My Rent je cloud aplikacija – pristupiti svojem MyRent računu moguće je bilo kada i od bilo gdje što je izuzetno važno pogotovo tijekom visoke sezone kada je mogućnost pogrešaka i najveća.

Sučelje obogaćeno raznim mogućnostima u svakom trenutku pruža mogućnost uvida u trenutno stanje Vašeg poslovanja – i to u realnom vremenu. Naravno, MyRent  je unutar svog programa već unaprijed integrirao sinkronizacijski sustav usmjeren prema online booking portalima.

MyRent sustav, objašnjavaju, maksimalno pojednostavljuje administraciju i svakodnevne aktivnost vezane uz pružanje usluga smještaja te tako omogućuje uštedu vremena i efikasnije poslovanje. U praksi korisnici MyRent sustava štede više od 60% vremena na svakodnevnim administrativnim aktivnostima, ali i smanjuju mogućnost grešaka za čak 90% zbog inovativnog pregleda i vođenja poslovanja u realnom vremenu.“

Izvor: http://dalmatinskiportal.hr/vijesti/besplatna-prezentacija-sustava-myrent-iznajmljivacima-znacajno-olaksavamo-posao-/19102

MyRent Hrvatska korisnicima nudi i opciju channel managera uz partnera Xotelia. No o tome više u nadolazećem tekstu. Važno je istaknuti kako putem MyRent rješenja Vaš smještaj možete povezati sa više od 90 online booking portala (Booking.com, AirBnb…).

2. Glavne značajke MyRent sustava

 • Channel manager – Xotelia.com kao glavni partner MyRent sustava

Channel manager opcija koju Vam MyRent Hrvatska može ponuditi omogućava Vam da se povežete sa 90 online booking portala (Booking.com, AirBnb, hostelworld…). Vrlo praktično je i rješenje uz koje se sve rezervacije koje se ostvare putem MyRenta automatizmom  sinkroniziraju sa svim drugim online prodajnim kanalima a na taj način se kompletno umanjuje mogućnost overbookinga. Jasno je kako je stres i mogućnost za pogreške (preklapanje rezervacija) svedena na minimum.

[responsive]jeste li u škripcu[/responsive]

„MyRent radi sa svim svjetskim poznatim portalima i državnih institucijama te će sam trenutačno sinkronizirati vaše podatke kako bi korisnici imali točnu i brzu informaciju o slobodnim resursima.“

 

Ostaje nejasno samo na koji način suradnja sa državnim institucijama koristi sinkronizaciji podataka a sve sa ciljem da korisnik ima uvijek točnu informaciju o slobodnom resursu.

„Sa svim booking kanalima razmjenjujemo rezervacije, zatvaramo kalendare, razmjenjujemo cijene…“

Ostaje nejasno tko to točno razmjenjuje, zatvara kalendare, razmjenjuje cijene…tko sa kim? Zar se podaci ne ažuriraju samostalno?

Više o channel manager partneru MyRent rješenja za iznajmljivače:

 • Xotelia

Sve u jedan PMS rješenje za vlasnike pansiona, kuća za odmor, apartmana. Korisniku je omogućena automatska sinkornizacija cijena I slobodih kao I zauzetih termina na sve online booking portale na kojima se oglašava. Xotelia će Vam definitivno omogućiti uštedu vremena; iz samo jednosg korisničkog sučelja možete mijenjati Vašu raspoloživost termina, cijene i podatke o Vašem smještaju a iste će se automatski sinkornizirati online.

Mrežu partnera čini preko 40 online booking portala na koje možete postaviti Vaš smještaj i na taj način povećati vidljivost i dostupnost potencijalnim gostima ( većina uz iCal sistem). Dok je uz automatski sinkroniziran kalendar (bez ikakvog ručnog unošenja) potpuno umanjena mogućnost za overbookingom. Cool opcija dolazi u obliku mogućnosti korištenja Vašeg Facebook profila – integrirana „bukiraj opcija“ može uvelike omogućiti veći broj direktnih rezervacija ali i stvaranje sljedbenika i ljubitelja Vašeg smještaja. Kroz sučenje Xotelie u svakom trenutku možete jasno i pregledno pratiti statistički točne informacije o uspješnosti suradnje sa pojedinim portalom, potrebom za modifikacijom cijena…

[responsive]xotelia cjenik[/responsive]

 

Xotelia omogućiti će Vam sustav za rezervacije i na Vašoj web stranici što za Vas znači 0% provizije i direktnu rezervaciju. Podrška je omogućena (manager za Vaš račun i pomoć pri implementaciji Vaše strategije odabira određenih online booking portala) na engleskom jeziku.

[teaserbox title=”Saželi smo”]

 • Mreža od preko 40 online booking portala
 • Solidna podrška na engleskom jeziku
 • Mogućnost korištenja Google analytics unutar sustava – točne informacije o konverziji rezervacija i uspješnosti prodaje

[/teaserbox]

Više o Top 10 channel managera pročitajte na MegaBooker blogu: //megabooker.hr/top-10-channel-booking-manager-tko-najbolje-puni-apartmane-medu-njima/

 

 • Upravljanje smještajem

MyRent omogućit će Vam da iz samo jednog mjesta imate priliku upravljati kompletnim poslovanjem bilo da se radi o najmu vila,apartman ili soba a sve bi se to trebalo odvijati na jednostavan i dakako efikasan način.

[teaserbox title=”Što u MyRentu ističu kao glavne značajke uštede vremena:“]

 • Nepotrebno dodatno duplo upisivanje podataka
 • Bazu gostiju više ne morate voditi unutar raznim tablica ili pak u bilježnicama
 • Biti će Vam omogućeno i kako kažu jednostavno povezivanje sa vladinim sustavima kao što je na primjet eVisitor ali i sa financijskim sustavima a sve u svrhu mogućnosti izdavanja računa, fiskaliziranih dakako.

[/teaserbox]

 • Booking engine i što je Booking engine?

[box style=”1 or 2″]Tehnološki moderna i pravodobna usluga koja omogućava direktno rezerviranje Vaših smještajnih kapaciteta od 0-24 a uz kompletno izbjegavanje direktne komunikacije sa gostima. A sve putem Vaše web stranice. Ukoliko ostvarujete takve rezervacije logično je da nemate nikakve dodatne troškove niti provizije bilo kojem posredniku.[/box]

Također uz ovakav direktan booking štedite vrijeme koje biste možda utrošili na višestruku korespondenciju sa potencijalnim gostima i na taj način možete se više posvetiti gostima koji već borave u Vašem smještaju. Jednostavnos korištenja Booking engine opcije omogućava Vam da uštedite na dodatnim troškovima i povećate Vaše „on line „ prihode.

MyRent Booking engine opcija („rezervacijska mašina“)

Ukoliko imate već imate svoju vlastitu web stranicu MyRent booking engine može Vam biti vrlo koristan – omogućiti će Vam da gosti ostvare direktne rezervacije sa Vaše stranice. Svaka rezervacija ostvarena na ovakav način sinkronizirati će se unutar kalendara te modificirati dostupnost Vašeg smještaja. Cijeli proces je kompletno automatiziran i sinkroniziran. Dakle jednom uspješno postavljem sustav ne zahtjeva nikakve dodatne radnje ili gubitak vremena u bilo kojem pogledu.

[responsive]zevirite pod haubu[/responsive]

[teaserbox title=”Funkcije:“]

 • Javni kalendar po objektima;
 • Mogućnost zaprimanja rezervacije preko vlastitog web portala;
 • API konekcije (mogućnost povezivanje vlastite web stranice na myRent bazu podataka).

[/teaserbox]

 • Centralni rezervacijski sustav

Sama srž i smisao postojanja MyrRent sustava zapravo je cjedan centraliziran rezervacijski sutstav. On omogućava jednostavnu, funkcionalnu i laku evidenciju, modifikaciju i obradu svih ostvarenih rezervacija iz samo jednog jedinog mjesta.

Modul je postavljen na način da se u realnom vremenu podaci mogu lako obraditi i pronaći u svakom trenutku. MyRent osmišljen je sa idejom uz pomoć koje svi papiri, dodatne napomene i podsjetnici i tablice postanu u potpunosti nepotrebne. Koristeći ovakav sustav na praktičan ćete način sve važne i relevantne podatke moći uvijek držati na jednom sigurnom mjestu.

[responsive]dobro je[/responsive]

Iz samo jedne baze moći ćete vršiti sve stavke i poslove vezane uz naplatu, channel manager opcije, sinrkonizacije – a s tog će mjesta i Vaša internet stranica jednostavno povlačiti podatke i obrađivati ih. Kompletan je sustav na ovaj način omogućio iznajmljivaču da eliminira dodatan dupli unos kako bi uštedio vrijeme i pojednostavio svakodnevne obveze iznajmljivača.

[teaserbox title=”Osnovne značajke samog sustava:“]

 • Jasni i pregledni podaci o dolascima, odlascima i aktivnim rezervacijama
 • Ažurna i točna evidencija rezervacija i plaćanja
 • Predlošci za e-mail podsjetnici, zahvale…
 • Evidentiranje valute kod avansa – auto sinkronizacija sa HNB-om
 • Kalendar
 • Statistička izvješća
 • iCal sinkronizacija
 • jednosmjerna veza prema svim booking portalima koji podržavaju standard ( preko +90% poznatih portala)
 • Mobilna aplikacija & tablet aplikacija
 • Razne opcije naplate: IBAN, PayPal, kartice

[/teaserbox]

 • Online administracija

Izdavanje računa i fiskalizacija

Rješenje koje MyRent nudi svojim korisnicima standardno je rješenje sustava sličnih MyRent opciji. Dakle vrlo jednostavno izdavanje računa usklađeno naravno sa Hrvatskim zakonima. Sada fiskalizirane račune možete izdavati jednostavno u samo nekoliko klikova. Svaki račun koji ste izdali možete poslati i korisnicima na mail a uz to postoji i opcija da račun vizualno izmjenite kako biste ga u konačnici koristili za digitalni marketing.

[teaserbox title=”Sažetak mogućnosti koje su Vam na raspolaganju:“]

 • Pregled računa u PDF-u;
 • Statistička izvješća;
 • Slanje računa putem e-maila te automatski odabir tečaja (HNB);

[/teaserbox]

eVisitor aplikacija

Informacijski sustav za prijavu i odjavu turista jedinstveni je informacijski sustav koji funkcionalno povezuje sve turističke zajednice u Republici Hrvatskoj. Sustav eVisitor služit će prikupljanju i obradi podataka o pružateljima usluga smještaja i njihovim smještajnim objektima na području Republike Hrvatske, vršenju prijave i odjave gostijuod strane pružatelja usluga smještaja putem Interneta, obračunu i kontroli naplate boravišne pristojbe, obradi i analizi podataka…

MyRent na korištenje svojim korisnicima daje upravo gore navedeni sustav – prijava i odjava se vrši automatski.

[box style=”1 or 2″]Glavne značajke:

 • Automatizirana prijava i odjava
 • Evidencija gostiju
 • Dodatan prikaz informacija; stalni gosti, rođendani…[/box]

 

3. Kako postati Myrent korisnik?

Postati korisnikom možete postati vrlo jednostavno i u samo nekoliko klikova. Dovoljno će biti registrirati se putem linka reg.my-rent.net.

 

4. Usporedba Megabooker i Myrent

Tablični prikaz 1 na 1:

[responsive]myrent vs megabooker[/responsive]

 

Omjer cijene i broja smještajnih jedinica:

[responsive]omjer cijena[/responsive]

Zaključak

MyRent predstavlja vrlo praktičnu i dosta solidno tehnički izvedenu aplikaciju u obliku potpunog rješenja za iznajmljivače obiteljskog smještaja. Izuzetno puno vremena troše i na razne konferencije po cijeloj Lijepoj Našoj s ciljem bolje promocije i upoznavanja samih potencijalnih korisnika sa aplikacijom – vjerujemo da ste jednoj od mnogih već možda i sudjelovali.

Myrent i Apartmanija hr ušli su u partnerski vid poslovanja. Za više informacija i recenziju Apartmanija hr pročitajte ovdje.

MyRent Hrvatska može zaista biti odgovarajuća opcija za određeni profil korisnika – svakako bi trebalo imati na umu kako će Vam i za samo korištenje sučelja biti potrebno znanje engleskog jezika. Aplikacija Vam dakle nudi mogućnost spajanja sa svim drugim raspoloživim sustavima a kako ne biste dodatno tj duplo morali upisivati podatke. Valja dodatno istaknuti dakle i mogućnost integracije sa Vladinim portalima kao što je npr eVisitor, ERP-om i CRM-om te sličnim financijskim sustavima. Kako bilo myRent tehnološko rješenje pružiti će Vam olakšano poslovanje, u svakom trenutnku mogućnost pristupa svim relevantnim informacijama i rezervacijama.

[responsive]uskladite vaše potrebe[/responsive]

Dodatno myRent možete koristiti 30 dana besplatno što bi Vam trebalo biti dovoljno da se upoznate sa značajkama sustava i opcijama koje mogu biti potencijalno korisne kod Vašeg posla iznajmljivanja obiteljskog smještaja.

Što god odlučili, MegaBooker tim želi Vam puno rezervacija, odličnu zaradu ali i radost iznajmljivanja obiteljskog smještaja. Odaberite aplikaciju, sustav, alat koji najobolje odgovara Vašim željama i potrebama! Pronađite vremena za sebe, unaprijedite svoje poslovanje i budite domaćin koji ima energije i volje posvetiti se gostima (eliminirajte stres i nervozu i preuzmite 100% kontrolu)!

Vaš MegaBooker tim 🙂

 

 

Izvori:

1.http://dalmatinskiportal.hr/vijesti/besplatna-prezentacija-sustava-myrent-iznajmljivacima-znacajno-olaksavamo-posao-/19102

 1. https://my-rent.net/hr/naslovnica/
 2. www.megabooker.hr
 3. https://www.xotelia.com/
 4. http://rentalsunited.com/en/

Myrent Hrvatska-Megabooker recenzija by