background
Nudite gostima jednu platformu za rezervirati...

Uz pomoć našeg Chain Booking Engine-a!

Što je Chain Booking Engine?

Riječ je o sustavu za rezervacije integriranom s web stranicom hotelske grupe, koji posjetiteljima web stranice omogućuje da odjednom rezerviraju više hotela s jednog mjesta. Mehanizam za rezerviranje više objekata omogućuje lancu da na jednom mjestu prikaže svoje cijene i dostupnost svih svojih lokacija, tako da posjetitelji mogu rezervirati kad god to žele. Na taj način pomaže da se stekne veći broj direktnih rezervacija i poveća prihode.

Kako će grupacije objekata profitirati od našeg Chain Booking Engine-a?

Megabooker-ov mehanizam za grupacije objekata Vam pomaže da izravno rezervirate više lokacija s jednog mjesta. Omogućuje vam prikazivanje cijena i dostupnosti na web stranici za sve objekte grupacije, bez da gost provjerava cijene zasebno za svaki objekt.

Gostima pružate ``user-friendly`` sustav za rezervacije
Iako većina hotelskih lanaca ima web stranice, gostima je komplicirano i dugotrajno kružiti između ponuda raznih objekata kako bi provjerili najpovoljniju cijenu za njih. Najbolji način je pružiti ``user-friendly`` sustav koji će veći broj posjetitelja konvertirati u goste vašeg objekta.
Booking for multiple stay

Rezervacija za višestruki boravak

Naš sustav rezervacija lanca hotela pomaže vašim gostima da rezerviraju smještaj na bilo kojem mjestu s različitim datumima na jednoj stranici. Osim toga, putem sustava moći ćete lako upravljati s više rezervacija koje je svaki gost napravio.

Sorting and filtering rooms

Sortiranje i filtriranje

Ponudite gostima mogućnost da filtriraju pogodnosti, cijene, objekte po broju zvjezdica itd. s našim Multiple Booking Engine-om. To će vam pomoći da povećate prodaju svih vrsta soba svojih objekata putem jedne web stranice.

Prikaži dodatne troškove

Većina hotelskih lanaca ističe dodatne troškove kako bi izgradili povjerenje i privukli goste pomoću ove strategije. Naš Booking Engine vam pomaže da na web stranici prikažete sve dodatne troškove, zajedno s cijenama soba.

Ponudite paket plana putovanja

Vaša je web stranica savršeno mjesto za privlačenje posjetitelja koji planiraju rezervirati svoj cjeloviti paket za odmor. Naš sustav vam može pomoći ponuditi paket za svoje goste putem web stranice.

1 rezervacija 1 voucher

Vaši gosti mogu napraviti jednu rezervaciju i nositi samo jednu potvrdu za sve Vaše objekte. Ne morate kreirati potvrde za svakog gosta pojedinačno.

Packages and promotions

Paketi i promocije

Privucite goste nudeći uzbudljive pakete promovirajući različite lokacije objekata. Megabooker-ov Booking Engine može pojednostaviti provedbu vaših strategija promocije.

background
Neka vaši gosti lako izvrše višestruke rezervacije...
Uz naš Chain Booking Engine
Privucite direktne rezervacije iz cijelog svijeta
Ako je vaš hotelski lanac raširen po cijelom svijetu, teško je kreirati više web stranica za ciljanje različitih vrsta gostiju. Uz pomoć našeg Chain Booking Engine-a možete jednostavno doći do gostiju bez ikakvih lokacijskih, jezičnih ili valutnih prepreka.
Responsive and compatible with all devices

Kompatibilan sa svim uređajima

Različiti gosti koriste drugačije uređaje za rezerviranje. Naš Booking Engine je kompatibilan za sve uređaje, pružajući vašim gostima mogućnost da rezervaciju objekt kod vas bez velikih napora.

Integracija sustava za online naplatu

Vaša web stranica lako može prihvatiti internetska plaćanja od gostiju bilo gdje u svijet za bilo koji objekt grupacije. Osim toga, gostima nudi mogućnosti plaćanja, na brz i siguran način.

Online payment gateway integration
Multiple language and currency supported

Višejezični i viševalutni

Omogućite gostima da rezerviraju na željenom jeziku i valuti koristeći naš Chain Booking Engine. Pomoći će vam da povećate broj direktnih rezervacija iz cijelog svijeta.

Prikažite recenzije gostiju posjetiteljima

Recenzije su moćan izvor za pretvaranje posjetitelja vaše web stranice u goste. Sve svoje komentare gostiju možete lako prikazati izravno na web stranici pomoću našeg Booking Engine-a. To vam može pomoći u učvršćivanju povjerenja prema posjetiteljima kao i privući veći broj rezervacija.

Dobar način za zaštitu podataka i izgradnju povjerenja
U tehnološki naprednom svijetu gosti rezerviraju na web stranici koja je sigurna i pruža jasnu politiku kako bi se poštivala sva pravila sigurnosti. Korištenjem našeg Chain Booking Engine-moći ćete zaštititi svoje podatke kao i podatke vaših gostiju.
PCI DSS certified

PCI DSS certificiran

Sigurnost plaćanja vitalna je za svaki subjekt koji pohranjuje ili prenosi podatke o vlasnicima kartica. Svi MegaBooker-ovi proizvodi imaju PCI DSS certifikat koji štiti podatke gostiju od krađe podataka i cyber prijevara.

HTTPS secure

HTTPS siguran

Da biste zaštitili svoju grupaciju i podatke gostiju od neizbježnih okolnosti, web stranica našeg sustava zaštićena je HTTPS-om.

ADA compatible

ADA kompatibilan

Naš Chain Booking Engine vam također pomaže da dostupno ponudite sav digitalni sadržaj osobama s invaliditetom.

background
Imate pitanja? Ovdje su odgovori!
 • Mogu li istaknuti „rasprodano“ i „dostupne sobe“ putem ovog sustava?
  Da. Naš rezervacijski sustav omogućit će vam da istaknete „rasprodane“ i „dostupne sobe“ na svojoj web stranici.
 • Mogu li postaviti prilagođeni tijek rezervacije na svojoj web stranici hotela tako da pratim svaku pojedinu aktivnost gostiju pomoću vašeg API-a?
  Da. Možete stvoriti vlastiti prilagođeni tijek rezervacije prema vašim zahtjevima.
 • Je li moguće istaknuti popis svih hotelskih soba na više lokacija koje su gosti istovremeno odabrali?
  Da. Moći ćete ispisati sve odabrane hotelske sobe putem našeg Chain Booking Engine-a. Na taj način vaši gosti mogu lako vidjeti svoje odabrane hotelske sobe sa svim detaljima poput; datum prijave / odjave, odabrana lokacija, vrste soba, ukupan iznos itd. na istoj stranici istovremeno.
 • Što ako gost želi urediti detalje ili treba dodati / ukloniti određenu hotelsku sobu s popisa rezervacije?
  Vaši gosti mogu jednostavno urediti detalje ili mogu dodati / ukloniti hotelsku sobu po svom izboru.
Back to top of page