Book an appointment with MegaBooker  using SetMore
web stranice za apartmane primjer

IZRADA SPECIJALIZIRANIH WEB STRANICA ZA:

Apartmane, Ville
& Obiteljske hotele

____________________________________

VIŠE DIREKTNIH REZERVACIJA!

Specijalizirane turističke stranice dolaze sa booking sustavom, google mapom i sinkronizacijom kalendara. Naše WordPress i Joomla teme su prilagođene učitavanju na mobilnim uređajima, omogućuju primanje online plaćanja, osigurane su uz ssl zaštitu, kvalitetne su  i jednostavne za održavanje.

____________________________________

web stranica za apartman

NEOVISNOST U POSTAVLJANJU CIJENA

Posjedovanjem web stranice, apartmani, ville i hoteli zaobilaze provizije online portala za oglašavanje, a gost rezervaciju izvršava direktno kod Vas. Dobivate potpunu slobodu i neovisnost prilikom postavljanja cijena smještaja. Možete staviti umanjenu cijenu u odnosu na portale na kojima se oglašavate kako biste namamili goste da rezervaciju izvrše direktno kod Vas.

web stranice za hotele s kalendarom

ZAŠTO APARTMANIMA
TREBA WEB STRANICA?

Web stranica za apartmane, vile i hotele prvenstveno je namjenjena za ostvarivanje direktnih rezervacija. Posjedovanjem web stranice svog objekta zaobilazite provizije online portala za oglašavanje te gost rezervaciju izvršava direktno kod Vas. Također, imate potpunu slobodu i neovisnost prilikom postavaljanja cijena smještaja. Tako na primjer možete staviti umanjenu cijenu u odnosu na portale na kojima se oglašavate kako biste namamili goste da rezervaciju izvrše direktno kod Vas.

Započnite s ostvarivanjem direktnih rezervacija

web stranice za apartmane brošura

INTEGRACIJA KALENDARA SA PORTALIMA – BEZ OVERBOOKINGA!

Naravno tu je i integracija kalendara vaše web stranice za apartmane sa Booking.com-om, Airbnb-om i svim drugim portalima preko našeg channel manager sustava! Napredne booking funkcionalnosti obogaćuju iskustvo gosta. Zbog toga izrada web stranice za apartmane, vile i hotele uključuje i novi kalendar dostupnosti smještaja. Kada god gost potvrdi rezervaciju ili je vi unesete u vaš sistem ona će se zatvoriti i na drugim online portalima! Bez overbookinga i s automatskim ažuriranjem stanja rezervacije na svim kanalima prodaje, bez obzira na količinu.  U slučaju kada nema slobodnih soba na datum koji je gost odabrao, može vidjeti sljedeći slobodni raspoloživi datum.

Ukoliko niste korisnik našeg channel manager-a, kalendar rezervacija također možete uvezati sa svakim od portala na kojima oglašavate smještaj.

Beprijekorna integracija s rezervacijskim kalendarima

jedan kalendar za iznajmljivače

Naravno tu je i integracija kalendara vaše web stranice sa Booking.com-om, Airbnb-om i svim drugim portalima preko našeg channel manager sustava!

Kada god gost potvrdi rezervaciju ili je vi unesete u vaš sistem ona će se zatvoriti i na drugim online portalima! Bez overbookinga i s automatskim ažuriranjem stanja rezervacije na svim kanalima prodaje, bez obzira na količinu.

Ukoliko niste korisnik našeg channel manager-a, kalendar rezervacija također možete uvezati sa svakim od portala na kojima oglašavate smještaj.

Sve što jedna web stranica za smještaj treba imati na jednom mjestu

SVE ZA WEB NA JEDNOM MJESTU

KALENDAR
Vođenje zauzeća, slobodnih termina i uspješnih rezervacija

BRZA PRETRAGA
Lagana i brza pretraga rezervacija za gosta i iznajmljivača

web stranica za apartmane

FREE HOSTING
Besplatan hosting na našim serverima bez dodatne naplate

AVANSNA NAPLATA
Mogućnost avansnih naplata od gosta u željenim iznosima

INTERAKTIVAN DIZAJN 
Prilagođen mobilnim uređajima

izrada web stranica za apartmane

DETALJNI OPISI
Opisi apartmana sa svim detaljima i sadržajima

GOOGLE MAPS
Karta s navigacijom do apartmana, integracija s Google maps

web stranice za apartmane

DRUŠTVENE MREŽE
Povezivanje s društvenim mrežama za koje imate napravljen profil

PRIJAVA NA TRAŽILICE
Prijava na najpopularnije internet tražilice Google, Yahoo, Bing.

SINKRONIZACIJA
Cijena smještaja zajedno s kalendarom zauzeća za sve portale

FOTOGALERIJA
Fotogalerija okoliša, grada, prirodnih atrakcija i sadržaja

NAPLATA ONLINE
Online naplata od gosta putem Paypal-a i kreditne kartice

Web stranica za apartmane je prilagođena svim uređajima

web stranice za iznajmljivace

 Pružajući optimalnu preglednost i lagodno iskustvo za posjetitelje, web stranica za apartmane, vile i hotele unutar booking engine programa prilagođena je svim vrstama uređaja. Bilo da gosti dolaze preko laptopa, kompjutera, pametnog telefona ili tableta imat će besprijekorno iskustvo. Nije potrebno dodatno smanjivanje ili povećavanje rezolucije i veličine ekrana na bilo kojem uređaju.

recenzeije web stranice za apartmane, vile i hotele

OPTIMIZIRANO ZA SVE UREĐAJE

Pružajući optimalnu preglednost i lagodno iskustvo za posjetitelje, web stranice za apartmane, vile i hotele unutar booking engine programa prilagođena je svim vrstama uređaja. Bilo da gosti dolaze preko laptopa, kompjutera, pametnog telefona ili tableta imat će besprijekorno iskustvo.

____________________________________

ODJELJAK ZA RECENZIJE

Recenzije su integralan faktor koji donosi ili poništava prigodu za rezervaciju. Sada posjetitelji web stranice za apartmane, vile i hotele mogu pregledati sve prošle recenzije, ocjenu i duljinu boravka.

Odjeljak za recenzije

recenzeije web stranice za apartmane, vile i hotele

Recenzije su integralan faktor koji donosi ili poništava prigodu za rezervaciju. Sada posjetitelji web stranice za apartmane, vile i hotele mogu pregledati sve prošle recenzije, ocjenu i duljinu boravka.

 

Back to Top
Probaj besplatno