background
POS UREĐAJI ZA RESTORANE
Megabookerovi POS programi su namijenjeni vlasnicima restorana koji idu u korak sa zahtjevima modernih gostiju.
POS system
POS program za restorane

Upravljajte lancima hotela i poslovnicama iz jednog mjesta

Da li vaš restoran ima više poslovnica na tržištu?

Upravljanje s velikim i malim lancima restorana zahtjeva organiziranu naplatu računa uz mnoge druge kompleksne zadatke. Uz pomoć Mega POS programa preuzimate potpunu i centraliziranu kontrolu za sve vaše restorane. Imate potpuni uvid u artikle iz menija, cijene, kontrolu nad zalihama uz upravljanje inventarom za svaki restoran posebno.

Upravljanje zalihama

Mega POS program u sebi sadrži napredni sustav za kontrolu inventara i zaliha uz praćenje stanja u stvarnom vremenu.

Upravljanje smjenama zaposlenika

Neovisno radili 24 sata na dan ili u određenom periodu dana. Naš softver u potpunosti preuzima vođenje smjena Vašim zaposlenicima.

Naplata i plaćanje

Pojednostavite plaćanje uz Mega POS. Odvajajte račune, pružajte više vrsta naplate i izdavajte račune kroz naš restorasnki POS.

Predefinirana i prilagođena izvješća

Uz uobičajena izvješća kao što su dnevni i mjesečni prihodi, Mega POS Vam pruža mogućnost kreiranja prilagođenih izvještaja po Vašim potrebama.

“Back Office” i Upravljanje zalihama

Iako je jedno voditi računa o operacijama Vašeg “Front office-a”, briga o Vašem “Back office-u” posve je novi segment. Za bilo koji posao nije dobro imati odvojene sustave za prednje i stražnje operativne funkcije. Iz tog smo razloga razvili Mega POS, kao cjeloviti “Back-office” softver za restorane, pružajući Vam sve na jednom mjestu.

“Back Office” i Upravljanje zalihama

Iako je jedno voditi računa o operacijama Vašeg “Front office-a”, briga o Vašem “Back office-u” posve je novi segment. Za bilo koji posao nije dobro imati odvojene sustave za prednje i stražnje operativne funkcije. Iz tog smo razloga razvili Mega POS, kao cjeloviti “Back-office” softver za restorane, pružajući Vam sve na jednom mjestu.

Restoran POS aplikacija

Restoranska Mega POS aplikacija

Naša aplikacija detaljno organizira preuzimanje narudžbi u restoranu. Osigurava da se narudžbe ispravno preuzmu i pohrane u sustavu kako bi se naknadno s povezane Desktop verzije sustava mogle ispisati potvrde narudžbe i računi. Uz to imate mogućnosti prijenosa narudžbi na druge goste, namirenja, prihvaćanje plaćanja i mnoge druge.

Napredno upravljajte inventarom i zalihama

Ostvarite velike rezultate uz minimalan napor. Mega POS program u sebi sadrži napredni sustav za kontrolu inventara i zaliha uz praćenje stanja u stvarnom vremenu, što vodi do veće isplativosti, smanjenog utroška i smanjenja bespotrebnog trošenja zaliha.

restoranski pos uređaj
Mega POS sustav

Podignite iskustvo gostiju na sljedeći nivo uz MegaBooker tablet meni

Recite doviđenja meniju na papiru, sada imate na raspolaganju novi digitalni restoranski meni. Napravljen kako bi omogućio gostima restorana interakivno iskustvo naručivanja. Ovaj sustav radi najbolje na iPad i Android tabletima. Sustav za naručivanje je prikazan u slikama visoke kvalitete za hranu i piće. Dodajte još opise i cijene i omogućite gostima jednostavnu i preglednu narudžbu.

Integracije s programima i uređajima treće strane

Mega POS program je integriran s velikim brojem hardware i software sustava kao na primjer: telefonima, biometrijskim uređajima, vagama, financijskim i računovodstvenim sustavima, property management sutavima itd.

Mega POS sistem
Megabooker sve u jedan hotelsko rješenje
Za potpunu kontrolu nad poslovanjem i najbolju sinkronizaciju podataka savjetujemo kombiniranje svih Magebookerovih modula:
Višejezični i Viševalutni
Produktivnost Vašeg osoblja automatski se poboljšava ako softver Vašeg restorana ima viševalutnu i jezičnu postavku. Mega POS je razvio ove značajke kako bi pogodovao osoblju i gostima restorana.

Viševalutne postavke

Često primate goste iz drugih zemalja u Vaš restoran. Naš softver Vam pomaže da prihvaćate plaćanja u raznim drugim valutama.

Višejezične postavke

Kako biste Vi i Vaše osoblje bili ugodni u korištenju našeg restoranskog POS softvera, pružamo Vam mogućnost postavke na druge jezike. Mega POS možete koristiti na bilo kojem jeziku koji želite.

Višejezično printanje

Vašim gostima kao i osoblju restorana možete pružati potvrde o narudžbama na njihovom željenom jeziku.

Naš restorasnki softver ima još pogodnosti
Dostupno na Android, iOS i Windows tabletima

Pristup, Bilo kada i bilo gdje

Bez operativnih zastoja

Bez Hardverskih integracija

Osigurano s HTTPS-om

background
Isprobajte naš POS program besplatno
background
Q&A: Često postavljena pitanja
 • Što je POS sustav u restoranu?
  POS sustav za restorane je sveobuhvatan softver koji automatizira svaku operaciju bilo kojeg F&B poslovanja. Vodi brigu o redoslijedu, naplati izbornika, plaćanjima i upravljanju zalihama. Osim toga, pruža detaljan uvid u vaše poslovanje s širokim rasponom izvještaja. Najprikladniji je za sve vrste i veličine F&B tvrtki poput restorana, kafića, pekara, restorana brze usluge, barova, fast fooda, salona, noćnih klubova, pa čak i lanaca restorana. Napredni softver za restorane igra glavnu ulogu u rastu vašeg poslovanja, povećavanju učinkovitosti i pružanju boljeg korisničkog iskustva.
 • Zašto trebam POS sustav za restoran?
  Za automatizaciju Vašeg poslovanja Vam je potreban sustav prodajnog mjesta (POS), kako bi mogli upravljati različitim narudžbama, jelovnicima, plaćanjima i inventarom, generirati i podmiriti račune, pratiti detalje svih gostiju i angažman kupaca. Bez takvog softvera vrlo je teško voditi brigu o svim operacijama Vašeg restorana.
 • Koje su prednosti sustava upravljanja restoranima?
  Sustav upravljanja restoranom pojednostavljuje sve osnovne i napredne operacije restorana. To vam koristi na sljedeće načine:

  • Povećava učinkovitost vašeg restorana
  • Ubrzava Vaše poslovanje
  • Pruža Vam detaljan uvid u performanse vašeg restorana
  • Možete upravljati svojim restoranom u pokretu
  • Kontrolira zalihe
  • Povećava angažman prema Vašim gostima
  • Uvodi točnost
  • Štedi vaše troškove
  • Pomaže vam u pružanju izvrsnog korisničkog iskustva.

  Osim toga, postoje i brojne druge pogodnosti koje Restoranski POS podrazumijeva.

 • Kolika je cijena Mega POS-a?
  Cijena našeg Mega POS-a se temelji na broju prodajnih mjesta koje imate, kao i na integracijama trećih strana koje kupujete sa sustavom. Imamo nekoliko planova pretplate za softver, s posebnom cijenom za hotelske restorane.
 • Za koje se tipove F&B tvrtki može koristiti vaš Mega POS?
  Mega POS je cjeloviti F&B POS sustav koji je prikladan za bilo koju veličinu i vrstu restorana ili lanca restorana. Savršeno se uklapa u restorane, barove, pubove, noćne klubove, kafiće, hotelske restorane i restorane s brzom uslugom.
 • Nudite li mobilnu aplikaciju s Mega POS-om?
  Da, Mega POS dolazi s mobilnom online i offline aplikacijom.
 • Koji još softver pružate zajedno s Restoranskim softverom?
  Zajedno s eZee Optimusom nudimo: aplikaciju za naručivanje – RapidServe i POS tablet aplikaciju za tablete.

  Osim toga, nudimo širok spektar softvera za hotele i restorane:

  • Recepcijski softver – PMS
  • Rezervacisjki modul – Booking Engine
  • Centralizirano sučelje  – Channel Manager
  • Softver za upravljanje recenzijama hotela – Reputator
  • Softver za program vjernosti restorana i hotela – Program vjernosti kupaca

Back to top of page