Book an appointment with MegaBooker  using SetMore

Potičemo evoluciju u iznajmljivanju

iznajmljivači apartmana


iznajmljivači apartmana

 

Članovi UHPE (Udruge Hrvatskih putničkih agencija) i unutar UHPA-a specijaliziranIa za privatni smještaj te nositelji ISO 9001 certifikata,  Eos code-a kao i drugih certifikata

Tehnologija MegaBooker

MegaBooker  ima sjedište u Opatiji i Delawere USA a od osnutka 2012. primijetili smo da iznajmljivači, hoteli, agencije… žele  staviti svoj smještaj u prodaju na velik broj prodajnih kanala (agencija i portala), primati i voditi veliki broj rezervacija (iz različitih agencija na jednom mjestu), sve kalendare sinkronizirati i cijeli postupak  automatizirati. Zato smo agencijama, privatnim iznajmljivačima,  hotelima, hostelima… ponudili najmoderniju tehnologiju  koja to omogućava.

Poslujemo sa 50+ svjetski poznatih partnera  a usluga MegaBooker je namijenjena  ljudima koji žele bolje investirati vrijeme provedeno u iznajmljivanju smještaja!

MegaBooker koriste mali i veliki regionalni korisnici – korisnici koje napreduju u stalnim  promjenama.
Uz što manje uloženog vremena te jednostavnu i brzu podršku  povećaju broj rezervacija!

 

Što kažu korisnici:

Prije svega uredna su i redovna plaćanja. Komunikacija je na visokoj  razini. Popunjenost daleko je nadmašila moja očekivanja u 3 godine suradnje. Punjenje je prepušteno 90-95% .
Desanka Juraga, Opatija – MegaBooker korisnik!
Poštovani iznajmljivači apartmana, iskreno Vam preporučujem suradnju, sve riječi hvale za cijeli tim djelatnika. Budni su 24 sata, bore se za goste da im bude lijepo i prijatno, a tako isto za iznajmljivača da mu sve štima. Još jedan put hvala.
Ilija Poplašen, Novalja – MegaBooker korisnik!

 

Pitajte nas….

Vaš Email (obavezno)

Vaša poruka

Kad Vam je najzgodnije vrijeme da Vas kontaktiramo telefonski?

8:009:0010:0011:0012:0013:0014:0015:0016:0017:0018:0019:0020:00

 

 

 

Back to Top
Assign a menu in the Right Menu options.