background

MegaBooker – pametno rješenje za sve u ugostiteljskoj industriji.

Megabookerovci su tim entuzijastičnih relativno mladih ljudi sa puno volje, iskustva i znanja rada u turizmu, oglašavanju IT-u.

MegaBooker je nastao kroz iskustvo i rad turističke agencije Adriaday 2014. godine, a kao ideja da olakša posao posredovanja i oglašavanja smještaja na većem broju online portala.

Odlučili smo otići korak dalje i ponuditi Magnet u ruke iznajmljivačima. Tako sada oni imaju mogućnosti koje su prije bile rezervirane samo za velike igrače, oglasiti se direktno iz jednog mjesta na desetine drugih agencija i portala.

U samo godinu dana od kraja 2016. do kraja 2017. registriralo se preko 1500 iznajmljivača koji su isprobali MegaBooker uslugu.

Od rujna 2017. MegaBooker sada nudi i vrhunski all-in-one softwaresko rješenje za hotelijere, hostele, pansione, lance hotela.

GDJE SU ONI?

MegaBooker  ima sjedište u Opatiji, a njegov time je osim u Opatiji uvijek na putu i prisutan diljem Hrvatske i susjednih zemalja kako bi svojim korisnicima bio što bliži.

 

ŠTO NUDI MEGABOOKER?

Megabooker posluje sa 130+ svjetski poznatih partnera,  a usluga MegaBooker-a je namijenjena  ljudima koji žele bolje investirati vrijeme provedeno u iznajmljivanju smještaja!

MegaBooker usluge uključuju: booking engine, channel mananger, recepcijski program, restoranski program. Sve neophodno za rad po najkonkurentnijim uvjetima na tržištu.

Također pored software-a nudimo i dodatne usluge. Tako iznajmljivačima koji imaju manji broj apartmana preporučama našu novu uslugu, izrade web stranice.

Uz to, svi korisnici MegaBooker-a imaju povlasticu da budu i besplatno članovi Kluba Iznajmljivača Hrvatske.

“Gradimo klijente koji napreduju u okruženju stalnih promjena!”

Dodatne informacije:


  Adresa:

Maršala Tita 54, 51410 Opatija

Telefon:

(051) 588-474

email:

info@megabooker.hr

MegaBooker d.o.o.

Sjedište

Maršala Tita 54, Opatija

Ured:

Maršala Tita 54, Opatija

OIB: 41821157993
MBS: 040385226
D-U-N-S®: 595576772
Žiro račun Zagrebačka banka d.d
IBAN: HR6723600001102662087
SWIFT CODE (BIC): ZABAHR2X

Članovi uprave

Mirsad Dubravić

Direktor

Mirsad Dubravić

Temeljni kapital

20.000,00 kn uplaćen u cijelosti

MEGABOOKER društvo s ograničenom odgovornošću za turizam i usluge

Radno vrijeme

Pon-Pet: 8:00 do 18:00
Subotom: zatvoreno
Nedjeljom i praznicima: zatvoreno

Popis Megabookerovih klijenata
Ponosni smo što naše proizvode koriste razni tipovi ugostiteljskih objekata širom regije. Od hotelskih lanaca do neovisnih hotela, resorta, hostela, pansiona, pa sve do apartmana, kampova i kuća za odmor. Cilj nam je ispuniti očekivanja naših klijenata, stoga se mnogi od ovdje navedenih vraćaju iz godine u godinu. Bez obzira na regiju u kojoj posluju, uspjeli smo im dostaviti najbolje rješenje za poboljšanje njihove produktivnosti oko svakodnevnih zadataka.
Back to top of page