MegaBooker – pametno riješenje za sve koje se bave iznajmljivanjem smještaja!

Megabookerovci su tim entuzijastičnih relativno mladih ljudi sa puno volje, iskustva i znanja rada u turizmu, oglašavanju IT-u.

MegaBooker je nastao kroz iskustvo i rad turističke agencije Adriaday 2014. godine, a kao ideja da olakša posao posredovanja i oglašavanja smještaja na većem broju online portala.

Odlučili smo otići korak dalje i ponuditi Magnet u ruke iznajmljivačima. Tako sada oni imaju mogućnosti koje su prije bile rezervirane samo za velike igrače, oglasiti se direktno iz jednog mjesta na desetine drugih agencija i portala.

U samo godinu dana od kraja 2016. do kraja 2017. registriralo se preko 1500 iznajmljivača koji su isprobali MegaBooker uslugu.

Od rujna 2017. MegaBooker sada nudi i vrhunski all-in-one softwaresko riješenje za hotelijere, hostele, pansione, lance hotela.

GDJE SU ONI?

MegaBooker  ima sjedište u Opatiji, a njegov time je osim u Opatiji uvijek na putu i prisutan diljem Hrvatske i susjednih zemalja kako bi svojim korisnicima bio što bliži.

 

ŠTO NUDI MEGABOOKER?

Megabooker posluje sa 130+ svjetski poznatih partnera,  a usluga MegaBooker je namijenjena  ljudima koji žele bolje investirati vrijeme provedeno u iznajmljivanju smještaja!

MegaBooker usluge uključuju: booking engine, channel mananger, recepcijski program, restoranski program. Sve neophodno za rad po najkonkurentnijim uvjetima na tržištu.

Također pored software-a nudimo i dodatne usluge. Tako iznajmljivačima koji imaju manji broj apartmana preporučama našu novu uslugu, izrade web stranice.

Uz to, svi korisnici MegaBookera imaju povlasticu da budu i besplatno članovi Kluba Iznajmljivača Hrvatske.

“Potičemo evoluciju u iznajmljivanju!”

Neki naši klijenti

Livris hotel

Livris hotel

Zagreb

Maestral Accommodations

Maestral Accommodations

Split

Hotel Dubrovnik

Hotel Dubrovnik

Dubrovnik

Hotel Tamaris

Hotel Tamaris

Makarska

Pansion 55

Pansion 55

Baška

Hotel Krone

Hotel Krone

Sarajevo

Beach hotels

Beach hotels

Makarska

Art house

Art house

Dubrovnik

Hotel Aziza

Hotel Aziza

Sarajevo

Amabile travel

Amabile travel

Split

Ah Deisgn apartments

Ah Deisgn apartments

Opatija

Hotel Orient Express

Hotel Orient Express

Zagreb

Što drugi kažu o nama?

Megabooker se meni kao iznajmljivaču pokazao kao odličan alat.
Ukratko,jednostavan je za korištenje a svim rezervacijama se upravlja sa jednog mjesta(jednim kalendarom otvaram i zatvaram dostupnost na portalima,ažuriram cijene(čak preko mobitela).
Osim sto mi je uštedio puno vremena jer sad nemoram ulaziti posebno na svaki od portala,Megabooker mi je donijeo i veći broj rezervacija kako u sezoni tako i van sezone.
Dečki iz podrške su dostupni u svako vrijeme za razliku od drugih koji tehničku podršku pružaju isključivo ili pretežno mailom ,odgovaraju brzo,puni su strpljena dok objašnjavaju rad sustava tako da su čak i moje kolege početnici u vrlo brzom roku savladali opis našeg posla!
Ah Design apartments

Vrlo profesionalan i ljubazan tim mladih obrazovanih ljudi.

Odlično obavljen postao uz nadmašena očekivanja.

 Stella, Art house Dubrovnik

Moje osobno mišljenje o MegaBookeru je veoma pozitivno. Zadovoljan sam sa načinom na koji funkcionira, veoma je točan i brz u usklađivanju kapaciteta i postavljanju cijena. Inteface je moderan i lagan za osnovno korištenje.

Haris Hodžić, Sarajevo

Super podrška 24 sata (odgovor u najviše pola sata) svaka čast. Izuzetno su susretljivi i imaju strpljenja za objasniti sve korak po korak… Svakako preporuka za one koji žele koristiti channel manager.

Ivana, Split

Zadovoljan sam, jer mi olakšava rad. I sve na jednom kalendaru, pristupačni su uvijek za pomoć!

Mauricio, Bale

Zaista sve najbolje za MegaBooker. Sve na jednome mjestu. Uvijek na usluzi svojim klijentima.

Glorija, Split

Prije svega uredna su i redovna plaćanja. Komunikacija je na visokoj razini. Popunjenost daleko je nadmašila moja očekivanja u 3 godine suradnje.  

Desanka Juraga, Opatija

Poštovani iznajmljivači aprtmana, iskreno Vam preporučujem suradnju. Sve riječi hvale za cijeli tim djelatnika. Budni su 24 sata, bore se za goste kao i za iznajmljivača da mu sve štima. 

Ilija Poplašen, Novalja

Megabooker rezervacijski sustav partneri
Back to Top
Probaj besplatno