OGLASI SVOJ SMJEŠTAJ NA 50+ PORTALA IZ JEDNOG MJESTA

Na ovaj način postajete vidljiviji milijunima gostiju diljem svijeta. Podaci koje unesete u ovaj moćan alat se automatski ažuriraju na svim portalima na kojima ste oglašeni, a rezervacija koja dođe kroz Channel manager automatski zatvara vašu dostupnost za druge portale.

CIJENA USLUGE CHANNEL MANAGER:
OPCIJA RADA NA PROVIZIJU: 2,8 %

Cijena za korištenje Channel Managera je 2,8% provizije na ostvarene rezervacije + 900kn godišnje za podršku našeg tima.
Megabooker je partner Rentals United-a, a opcija rada na proviziju je ekskluzivno dostupna preko Megabookera.

OPCIJA RADA NA FIKSNI IZNOS:

ISKORISTITE AKCIJU! Povodom svjetskog prvenstva snižavamo cijene za 15%!

Mi Hrvati volimo slaviti sa produžetcima! Cijela nogometna euforija je ponijela i nas pa smo odlučili prenijeti dio slavlja i na naše usluge i ponuditi čak 15% popusta na uslugu channel manager za iznajmljivače! Dolje prikazane cijene ćemo umanjiti za 15% ako nam se javite sa upitom najkasnije do 30.7.2018.

 • Od 1 do 4 jedinice
  CIJENA: 49.00 €
 • Od 5 do 9 jedinica
  CIJENA: 75.00 €
 • Od 10 do 19 jedinica
  CIJENA: 119.00 €
 • Od 20 do 29 jedinica
  CIJENA: 159.00 €
 • Od 30 do 39 jedinica
  CIJENA: 199 €
 • Od 40 do 49 jedinica
  CIJENA: 239.00 €
 • Više od 50 jedinica
  CIJENA: Na upit

NAPOMENA:

*Popust se odnosi samo na nove korisnike sa hrvatskom adresom.  * Popust se ne odnosi na plaćanje na proviziju. 

*Portali poput HomeAway, TripAdvisora, Atraveo-a  traže minimalno 5 apartmana za rad preko channel managera

ŽELIM CHANNEL MANAGER
ŠTO NAKON KUPNJE ALATA?
 • Registrirate se u sustav (unosite ime, prezime, grad..)
 • Postavljate svoje smještajne jedinice (Slike i opisi Vašeg smještaja automatski će po postavljanju biti vidljivi na svim portalima koje ste odabrali)
 • Spajate se na Channel Manager (Na portale ćete se postavljati samostalno kroz aplikaciju Channel Manager), odabirete koje smještajne jedinice želite oglašavati. Nakon toga će i službeno objekti biti online na portalima za oglašavanje.Iznajmljivači počinju dobivati rezervacije putem Megabooker sustava i preuzimaju kontrolu nad komunikacijom s gostima..
KAKVA SU ISKUSTVA DRUGIH KORISNIKA?

AH DESIGN APARTMENTS:
Megabooker se meni kao iznajmljivaču pokazao kao odličan alat. Ukratko, jednostavan je za korištenje a svim rezervacijama se upravlja sa jednog mjesta (jednim kalendarom otvaram i zatvaram dostupnost na portalima,ažuriram cijene (čak preko mobitela).

Osim sto mi je uštedio puno vremena jer sad nemoram ulaziti posebno na svaki od portala, Megabooker mi je donio i veći broj rezervacija kako u sezoni tako i van sezone. Dečki iz podrške su dostupni u svako vrijeme za razliku od drugih koji tehničku podršku pružaju isključivo ili pretežno mailom, odgovaraju brzo, puni su strpljenja dok objašnjavaju rad sustava tako da su čak i moje kolege početnici u vrlo brzom roku savladali opis našeg posla!
Topla preporuka svima !

MAURICIO DRANDIC:
Zadovoljan sam, jer mi olakšava rad. 
I sve na jednom kalendaru, pristupačni su uvijek za pomoć.

Back to top of page