Book an appointment with MegaBooker  using SetMore

CHANNEL MANAGER

POVEŽITE SVOJ HOTEL SA VIŠE OD 100 KANALA PRODAJE

Za vođenje SVIH rezervacija sa
SVIH OTA i GDS portala iz jednog mjesta!

JEDNO SUČELJE ZA SVE KANALE DISTRIBUCIJE

DOSADILO VAM JE PRIJAVLJIVANJE NA BEZBROJ RAZLIČITIH KANALA?

Želite uštedjeti vrijeme i voditi rezervacije sa svih portala iz jednog mjesta? Bez obzira na broj portala na kojima se oglašavate, hotel channel manager omogućava jednostavno upravljanje svim distribucijskim kanalima iz jednog mjesta. Iskoristite centralizirani sustav za upravljanje cijena koji ne samo da štedi vrijeme već i u mnogo situacija smanjuje i mogućnost pogreške. Jedinstveno sučelje garantira jednakost cijena na svim portalima i osigurava online reputaciju hotela.

JEDNO SUČELJE ZA SVE KANALE DISTRIBUCIJE

Dosadilo Vam je prijavljivanje na bezbroj različih portala? Želite uštedjeti vrijeme i voditi rezervacije sa svih portala iz jednog mjesta? Bez obzira na broj portala na kojima se oglašavate, hotel channel manager omogućava jednostavno upravljanje svim distribucijskim kanalima iz jednog mjesta. Jedinstveno sučelje garantira jednakost cijena na svim portalima i osigurava online reputaciju hotela.

Kreni s oglašavanjem hotela na preko 100 portala

Kreni s oglašavenjem hotela na preko 100 portala

AŽURIRANJE U STVARNOM VREMENU NA SVIM PORTALIMA

Recite zbogom ručnom unosu cijena i zauzeća na kanalima prodaje!

Hotel channel manager sinkronizira cijene, dostupnost i zauzeća Vaših soba na svim portalima za oglašavanje u stvarnom vremenu. I ne samo to, channel manager za hotele će ažurirati cijene i dostupnost i na meta search portalima poput TripAdvisora, Google Hotel findera, s web stranice hotela čak i sa Facebook stranice.

Channel manager za hotele

Recite zbogom ručnom unosu cijena i zauzeća na kanalima prodaje! 

Hotel channel manager sinkronizira cijene, dostupnost i zauzeća Vaših soba na svim portalima za oglašavanje u stvarnom vremenu. I ne samo to, channel manager za hotele će ažurirati cijene i dostupnost i na meta search portalima poput TripAdvisora, Google Hotel findera, s web stranice hotela čak i sa Facebook stranice.

Olakšano upravljanje rezervacijama uz veliku uštedu vremena

Automatske cijene smještaja

Vi određujete pravila i uvjete za cijene na portalima, ovisno o potražnji i stanju na tržištu. Hotel channel manager iz toga izvodi najbolju strategiju cijena. Primjerice vikendima (posebnih evenata) ili u vrhuncu sezone, channel manager za hotele će automatski povisiti cijene za 15%, ukoliko to želite naravno.

Špijuniranje konkurencije

Ovim alatom analizirate i poredite svoje cijene sa cijenama konkurentskih hotela. Alat prikazuje cijene smještaja konkurencije u stvarnom vremenu što omogućava pravljenje detaljne prodajne strategije. Možete provjeriti cijene do 30 dana unaprijed kako biste mogli prilagoditi u odnosu na konkurenciju.

Bez mogućnosti overbookinga

Dosta Vam je bilo preklapanja rezervacija? Hotelski channel manager koristi dvosmjernu XML tehologiju koja po prispjeću rezervacije, principom automatizma, dostupnost zatvara na svim online portalima za oglašavanje, hotelskoj web stranici i hotelskom property management sustavu.

Održavanje jednakosti cijena

Veliki portali poput Expedie i Booking.com-a zahtjevaju jednake cijene na svim kanalima prodaje, što dodatno oduzima vrijeme. Ne želite više provoditi sate u provjeravanju da li su cijene na svim portalima jednake? Hotel channel manager automatski postavlja jednaku cijenu za istu sobu na svim kanalima prodaje.

Želite imati različite cijene po različitim distribucijskim kanalima?

Ukoliko želite postaviti različite cijene za svaki kanal prodaje i to je moguće! Potpisivanjem ili spuštanjem odgovarajućeg postotka cijene namještate cijene po vlastitim preferencijama.

PRIMJER: Kanal A ima proviziju 15% , a kanal B uzima 3% ( no zato dize gostu cijenu za 12%). Možete jednostavno nadomjestiti jednu baznu cijenu te je podići za npr 15% za kanal A 3% za kanal B. Postavljanje cijena na obrtnut način je također moguće. PRMJER: Cijenu kanala A postavite kao baznu a cijenu kanala B umanjite za 10%.

Kreni s oglašavanjem hotela na preko 100 portala

Kreni s oglašavenjem hotela na preko 100 portala

Oduvijek ste željeli povezanost s najboljim globalnim distribucijskim sustavima na svijetu?

Unutar MegaBooker hotelskog channel managera obezbijeđena je povezanost s 4 velika GDS sustava: Amadeus, Galileo, Pegasus i WorldSpan. Bez poteškoća možete povezati svoj hotel sa ovim sustavima i okrenuti se oglašavanju na globalne distribucijske kanale. Preko jednog channel manager-a pristuni ste i na GDS ali i OTA portalima.

Povezanost s najboljim GDS kanalima

GDS portali_______

Oduvijek ste željeli povezanost s najboljim globalnim distribucijskim sustavima na svijetu? Unutar MegaBooker hotelskog channel managera obezbijeđena je povezanost s 4 velika GDS sustava: Amadeus, Galileo, Pegasus i WorldSpan. Bez poteškoća možete povezati svoj hotel sa ovim sustavima i okrenuti se oglašavanju na globalne distribucijske kanale. Preko jednog channel manager-a pristuni ste i na GDS ali i OTA portalima.

KOMPLETNA INTEGRACIJA S PMS I REZERVACIJSKIM SUSTAVOM

Hotelski channel manager je integriran i povezan sa booking mašinom i property management sustavom.

Zbog toga se rezervacije pristigle putem hotelske web stranice i rezervacije koje ste ručno unijeli u sustav automatski ažuriraju i na portalima na kojima se oglašavate, i suprotno. MegaBooker kao kompletan sustav integrira sve stavke bitne hotelu na jedno mjesto tako da se svaka promjena u inventaru, promjeni rezervacije ili cijene automatski ažurira u stvarnom vremenu.

hotelski channel manager

Kompletna integracija s PMS i rezervacijskim sustavom

hotelski channel manager_______

Hotelski channel manager je integriran i povezan sa booking mašinom i property management sustavom. Zbog toga se rezervacije pristigle putem hotelske web stranice i rezervacije koje ste ručno unijeli u sustav automatski ažuriraju i na portalima na kojima se oglašavate, i suprotno. MegaBooker kao kompletan sustav integrira sve stavke bitne hotelu na jedno mjesto.

HOTEL CHANNEL MANAGER ZA OGLAŠAVANJE NA PREKO 100 KANALA
SVE IZ JEDNOG MJESTA UZ POTPUNU KONTROLU I UŠTEDU VREMENA

Hotel channel manager za oglašavanje na preko 100 portala iz jednog mjesta, 100% kontrolu i uštedu vremena

Back to Top
Probaj besplatno
Assign a menu in the Right Menu options.