background

Ponekad je dobro pratiti druge.

 

Nemojte čekati, pridružite se drugim uspješnim ugostiteljskim objektima širom regije!

 

ZAPOČNITE VAŠ BESPLATNI PROBNI PERIOD VEĆ DANAS!

  Email

  Kontakt broj

  Prezime*

  Ime

  Naziv pravne osobe (neobavezno)

  Broj jedinica

  Vrsta smještajnih jedinica


  Pogledajte što naši klijenti govore o nama.

  Bumblebee Apartments, Zagreb

  "Super usluzna ekipa i vrlo efikasno rješavaju bilo kakva pitanja i eventualne probleme! Hvala na strpljivosti :).. Profesionalnost na visokom nivou!"
  Megabooker
  5
  2020-08-27T11:00:23+02:00
  "Super usluzna ekipa i vrlo efikasno rješavaju bilo kakva pitanja i eventualne probleme! Hvala na strpljivosti :).. Profesionalnost na visokom nivou!"

  Apartments Julijana, Privlaka

  "Uz MegaBooker smo povećali naše prihode kroz direktnu prodaju na web stranici koju su nam oni napravili ali i ostvarili više rezervacije sa online portalima. Bili smo na više kanala prodaje bez straha od preklapanja. Jednostavnim upravljanjem iz jednog sučelja na računalu ali i mobitelu, a ako je nešto trebalo tu je uvijek bila njihova brza i kvalitetna podrška. Višestruko nam se vratilo ulaganje u njih.
  Svakako preporučujemo svima koji žele svoje poslovanje dići na višu razinu!"
  Megabooker
  5
  2020-08-27T11:02:50+02:00
  "Uz MegaBooker smo povećali naše prihode kroz direktnu prodaju na web stranici koju su nam oni napravili ali i ostvarili više rezervacije sa online portalima. Bili smo na više kanala prodaje bez straha od preklapanja. Jednostavnim upravljanjem iz jednog sučelja na računalu ali i mobitelu, a ako je nešto trebalo tu je uvijek bila njihova brza i kvalitetna podrška. Višestruko nam se vratilo ulaganje u njih. Svakako preporučujemo svima koji žele svoje poslovanje dići na višu razinu!"

  Boutique Hotel Mali Raj, Opatija

  "Već godinu dana poslujemo sa Megabooker i možemo izraziti samo riječi pohvale. Jednostavnost, funkcionalnost i osiguran veći priliv rezervacija.
  Asistencija besprijekorna i dostupna 24 sata, a njihov tim spreman je i pomoći i van njihovog opsega poslova te je za svaku pohvalu. Top preporuke svima koji traže jednostavan i kvalitetan CM."
  Megabooker
  5
  2020-08-27T11:53:56+02:00
  "Već godinu dana poslujemo sa Megabooker i možemo izraziti samo riječi pohvale. Jednostavnost, funkcionalnost i osiguran veći priliv rezervacija. Asistencija besprijekorna i dostupna 24 sata, a njihov tim spreman je i pomoći i van njihovog opsega poslova te je za svaku pohvalu. Top preporuke svima koji traže jednostavan i kvalitetan CM."
  maestral

  Maestral Accommodation Group, Split

  "Hvala timu na podršci, edukaciji i susretljivosti.
  Program funkcionira fantastično i ima velike mogučnosti, no kad su vam 24/7 na raspolaganju lako je sve savladati
  Zahvalni smo :)"
  Megabooker
  5
  2020-08-25T06:39:08+02:00
  maestral
  "Hvala timu na podršci, edukaciji i susretljivosti. Program funkcionira fantastično i ima velike mogučnosti, no kad su vam 24/7 na raspolaganju lako je sve savladati Zahvalni smo :)"
  Ofek Aviv

  Ofek Aviv, Zagreb

  "Megabooker is a real find in Croatia.
  I am a foreigner manager of a property in Zagreb and Mirsad and the .
  whole team are professionals and their product is just amazing
  connections to all the major websites, E visitor, fiscalization and much more.

  I can personally say that my results have improved significantly since I am using Megabooker, especially in direct bookings and I am excited for the future thanks to this cooperation.

  For the grand finale, The price is fair and affordable, especially considering the complete product you receive for it."
  Megabooker
  5
  2020-08-25T06:40:01+02:00
  Ofek Aviv
  "Megabooker is a real find in Croatia. I am a foreigner manager of a property in Zagreb and Mirsad and the . whole team are professionals and their product is just amazing connections to all the major websites, E visitor, fiscalization and much more. I can personally say that my results have improved significantly since I am using Megabooker, especially in direct bookings and I am excited for the future thanks to this cooperation. For the grand finale, The price is fair and affordable, especially considering the complete product you receive for it."
  5
  5
  Megabooker
  Rastite u okruženju stalnih promjena uz Megabooker
  Megabooker-ov softver je sveobuhvatno rješenje koje upravljanja svim osnovnim i zahtjevnim hotelskim operacijama. Omogućuje Vam da upravljate recepcijom, održavanjem objekta, rezervacijama i kompletnom distribucijom raspoloživosti i cijena prema kanalima prodaje s kojima ste povezani.
  • Pojednostavite hotelske operacije

   Bilo da se radi o recepciji, naplatama i plaćanjima, održavanju hotela ili bilo kojim drugim radnjama, naš sveobuhvatni hotelski sustav Vam pruža potpunu kontrolu nad Vašim operacijama s jednog mjesta.

  • Organizirana raspodjela raspoloživosti

   Naš Channel Manager Vam omogućuje da pratite raspoloživost i cijene prema povezanim kanalima prodaje u realnom vremenu. Smanjujući Vam mogućnost overbookinga i drugih poteškoća.

  • Jednostavne operacije s grupnim rezervacijama

   Ne samo da s lakoćom upravljate pojedinačnim rezervacijama, već Vam softver omogućuje da jednostavno rukovodite i radite operacije s grupnim rezervacijama.

  • Učinkovit marketing

   Naše softversko rješenja Vam omogućuje da šaljete promotivne mailove i SMS poruke, prije dolaska gosta, za vrijeme boravka i nakon odlaska gosta; pružajući Vašim gostima bolje iskustvo.

  • Upravljanje profilima

   Pomoću našeg softvera možete jednostavno upravljati računima koji se kreiraju u bazi podataka, kao što su: profilima gostiju, putničkih agencija i firmama s kojima surađujete.

  • Analiza poslovanja i izvješća

   Hotelski sustav Vam daje detaljne dnevne i mjesečne uvide o Vašem učinku poslovaja, pomažući Vam u donošenju budućih strateških poslovnih odluka.

  • Povećanje direktnih rezervacija

   Naš Booking Engine sustav Vam omogućuje da primate neograničeni broj direktnih rezervacija s Vaše web stranice, povečavajući Vam znatno prihode.

  • Planovi prehrane i promotivni paketi

   Pomoću Megabookerovog softverskog rješenja jednostavno kreirate razne planove prehrane za goste te ih nudite u sklopu promotivnih paketa.

  • Samostalna prijava gosta

   Pomoću našeg mobilnog portala za goste, možete Vašim gostima nuditi mogućnost da samostalno rade operacije, kao što su: samostalna prijava, traženje usluga i mnoge druge.

  • Vaši podaci ostaju sigurni

   Megabookerovo softversko rješenje Vam u potpunosti omogućuje da vodite brigu o privatnim podacima pohranjenim u sustavu.

  • Pojednostavljene operacije s računima

   Ovaj hotelski PMS će Vam lako pomoći da radite razne operacije s Vašim računima: spajanje i odvajanje računa, prijenost računa i dr.

  • 500+ integracija s trećim rješenjima

   Svoje poslovanje možete jednostavno voditi i unaprijediti dodatnim integracijama, odabirom jednih od 500+ povezanih softvera: prijava gosta, računovodstvo, fiskalizacija, skeniranje dokumenata i mnoge druge.

  Pogledajte video prezentaciju
  Povezani i podržani od najboljih
  Što će se dogoditi kada ispunite obrazac za prijavu?
  Radimo sve u našoj moći da Vam pomognemo odabrati pravo rješenje za Vas
  ="timeline-item"
  1. korak: Prikupljanje podataka

  Kontaktirati ćemo Vas da prikupimo sve potrebne podatke za kreiranje računa

  ="timeline-item"
  2. korak: Konfiguracija

  Konfigurirati ćemo račun s Vašim podacima

  ="timeline-item"
  3. korak: Implementacija

  Implementaciju softvera u potpunosti radimo mi

  ="timeline-item"
  4. korak: Edukacija

  Educirati ćemo Vas i Vaše zaposlenike

  ="timeline-item"
  5. korak: Korištenje softvera

  Počinjete koristiti naš softver s Vašim pohranjenim podacima

  ="timeline-item"
  6. korak: Korisnička podrška

  Naša podrška je prisutna 24x7x365

  ="timeline-item"
  7. korak: Kupnja

  Kupujete jedino ako ste 100% sigurni

  Jeste spremni Vašim gostima nuditi beskontaktno iskustvo?

  Nakon ove pandemije stvari će se mijenjati kako za goste, tako i za hotele. Sada će gostima čistoća biti jednako bitna kao i cijena, ako ne i više. Istražite na koji način softverska rješenja Megabookera pomažu da bez napora Vašim gostima pružate beskontaktno iskustvo.

  Vodite Vaše poslovanje u pokretu

   

  Megabooker dolazi s kompletnom mobilnom aplikacijom za upravljanje smještajnim kapacitetima, pomoću koje možete voditi poslovanje u pokretu. Pomoću naše mobilne aplikacije provodite manje vremena u uredu i više vremena s Vašim gostima. Iskoristite 14 dana besplatnog perioda kako bi se uvjerili u naše usluge.

  Pogledajte video prezentaciju
  Još niste sigurni ako smo mi pravo rješenje za Vas?
  Ako još imate sumnje, pristupite BESPLATNOM probnom periodu kako bi se uvjerili u naše usluge. Nemate ništa za izgubiti!
  background
  Vrijeme je da podignete Vaše poslovanje na višu razinu
  Budite uvijek jedan korak ispred svih
  background
  Q&A: Često postavljena pitanja.
  • Koliko dugo traje besplatni probni period?
   14 dana. Možete isprobavati sve funkcije softvera 14 dana bez naknade.
  • Što ako mi je 14 dana premalo da isprobam sve funkcije softvera?
   Na zahtjev svakako možemo produžiti probni period.
  • Koje integracije mogu isprobavati za vrijeme probnog perioda?
   Za vrijeme probnog perioda možete isprobavati sva naša softverska rješenja. Bio to Channel Manager, Booking Engine ili PMS. Integracije s trećim rješenjima nije moguće isprobavati za vrijeme probnog perioda.
  • Hoću na početku suradnje proći trening o korištenju softvera?
   Naravno! Sve naše klijente pripremimo na najbolji mogući način, kako bi se bez problema koristili našim uslugama.
  • Hoće li moji podaci biti sigurni za vrijeme besplatnog perioda?
   Hoće. Megabooker-ova softverska rješenja drže najviši stupanj sigurnosti u industriji. Osim toga, imamo antivirusne i druge mehanizme za zaštitu naših rješenja i podataka od zlonamjernih aktivnosti. Na taj način osiguravate maksimalnu sigurnost.
  • Koja je procedura sklapanja suradnje nakon mog probnog perioda?
   Možete kontaktirati naš prodajni tim ili prodajnog predstavnika s kojim ste u kontaktu. Oni će vam pomoći u daljnjem procesu sklapanja suradnje. Osim toga, nije obvezno kupiti sustav nakon završetka probnog perioda. U slučaju da ste uvjereni da je sustav savršen za Vas, možete nas kontaktirati u bilo kojem trenutku da nastavimo sa suradnjom.
  • Ako se odlučim za kupnju hotelskog sustava / softvera, što se događa s mojim podacima? Moram li početi iznova?
   Budući da je riječ o sustavu utemeljenom u Cloudu, Vaši će podaci također ostati pohranjeni isti kao i za vrijeme probnog perioda. Nakon odluke o suradnji, ne morate ponovo pokretati proces, možete nastaviti s podacima kao što su konfigurirani na početku.
  • Kolika je cijena softvera za vođenje mojih smještajnih kapaciteta?
   Imamo modularni sustav cijena u kojem plaćate ono što tražite. Cijene ovise o vašim potrebama, tj. broju soba i dodatnim integracijama. Za više informacija posjetite našu stranicu o cjenicima.
  • Koje različite mogućnosti pretplate nudite?
   Možete plaćati provizijski, mjesečno, tromjesečno ili godišnje ovisno o Vašoj isplativosti i želji. Za više informacija možete se obratiti na mail info@megabooker.hr.
  • Koliko vremena je potrebno za konfiguriranje računa nakon što sam kupio softver?
   Za postavljanje računa potrebno je 3 radna dana nakon prikupljanja svih potrebnih podataka.
  Back to top of page