UVJETI KORIŠTENJA MEGABOOKER USLUGA

1. PRIHVAĆANJE UVJETA

Prihvaćanjem ovih uvjeta, Vi ujedno priznajete da ste pročitali i razumjeli ove uvjete, prihvaćate ih u potpunosti, te se slažete da Vas ovi uvjeti obvezuju. Prihvaćanjem uvjeta potvrđujete i da su informacije koje dajete MegaBooker-u točne, potpuno Vaše ili da Vi imate pravo na raspolaganje tim informacijama.
Ukoliko ste prihvatili ove ‘Uvjete korištenja’ u ime tvrtke ili u ime druge pravne osobe, izjavljujete da imate ovlasti obvezati takvu tvrtku ili drugu pravnu osobu na ove ‘Uvjete korištenja’, pri čemu se izraz ‘Vi’ odnosi na tvrtku ili drugu pravnu osobu

Ukoliko se Vi, fizička ili pravna osoba (u nastavku: ‘Vi’), priključite MegaBooker sustavu, instalirate ili koristite MegaBooker sustav, naručite i koristite bilo koji od Megabooker programa, posjetite bilo koju od MegaBooker stranica, registrirate se na probni period, zatražite od Megabookera uslugu razvoja / izrade internet stranice, hostinga ili naručite / koristite ostale proizvode ili usluge MegaBooker-a smatra se da ste upoznati sa i da prihvaćate ove ‘Uvjete korištenja’.
Odabirom opcije ‘Prihvaćam uvjete korištenja’, smatra se da ste pristali na ove ‘Uvjete korištenja’.

2. ODBIJANJE UVJETA KORIŠTENJA
Ovi ‘Uvjeti korištenja’ predstavljaju pravno obvezujući sporazum između korisnika,’Vas’ i MegaBooker-a. Ukoliko odbijate ili ne prihvaćate ove ‘Uvjete korištenja’, nije ‘Vam’ dozvoljen pristup MegaBooker sustavu.
Ukoliko ne želite prihvatiti nove uvjete korištenja, a već ste korisnik Megabooker usluga, odnosno ne želite podleći ovim „Uvjetima korištenja“ odmah kontaktirajte MegaBooker i zatražite zatvaranje svog korisničkog računa.
3. MEGABOOKER SOFTVERI I USLUGE

MegaBooker softver uključuje:
softver za upravljanje smještajnim kapacitetima koji se nalazi unutar objekta koji ga koristi (on premise recepcijski program/ PMS),
softver za upravljanje objektom koji je “web based” odnosno sa pohranom podataka na internetu (cloud based PMS),
rezervacijski sustav (booking engine),
channel manager,
restoranski POS unutar objekta i sa online pohranom podataka ,
sustav za restoranski meni,
sustavi za povratne informacije,
mobilna aplikacija,
web stranica po želji,
direktna sučelja i sučelja pružena od treće strane,
sve API konekcije,
Add-oni,
te sve druge usluge vezane za MegaBooker i VAS uključujući sve programe, podatke, tekstove, slike, zvučne zapise, video zapise i svaku drugu vrstu sadržaja koju MegaBooker pruži.

Nadogradnje sustava
Sve nove značajke sustava ili dodatni softver koji naknadno nadopunjuje MegaBooker je također podložan ovim istim Uvjetima. Uvjeti korištenja MegaBooker softvera unutar objekta pored spomenutih uvjeta će biti primjenjivi i za softvere koji se koriste sa pohranom unutar samog objekta.

Usluge treće strane
MegaBooker pruža platformu za aplikacije, web stranice i usluge treće strane (Third Party Aplications), te može sadržavati veze prema drugim internet stranicama ili izvorima kako bi omogućio proizvode i usluge Vama, a Vaše korištenje usluga i aplikacija treće strane je podložno njihovim uvjetima i odredbama. Vi razumijete i suglasni ste da MegaBooker nije odgovoran za ponašanje, paterne, značajke ili sadržaj bilo kojih kompanija treće strane.

MegaBooker sustav također može ponuditi funkcionalnosti i informacije koje olakšavaju Vašu mogućnost da se udružite ili ugovorite suradnju s pružateljem usluge s treće strane, uključujući i bez ograničenja za partnere MegaBooker portala.
Kada uključite treću stranu, ovlašćujete MegaBooker da im proslijeđuje informacije o Vama i Vašim smještajnim jedinicama koje su pohranjene u MegaBooker sustavu, ukoliko treća strana to zatraži.
Međutim, kako MegaBooker nema kontrolu takvih stranica, izvora ili trećih strana, primate na znanje i prihvaćate da MegaBooker nije odgovoran za dostupnost takvih vanjskih stranica ili izvora i nije odgovoran za točnost podataka, oglašavanje, proizvode, usluge i/ili ostale materijale dostupne od treće strane ili kroz takve stranice ili izvore, čak ni u slučaju kada je treća strana MegaBooker-ov ‘suradnik portal’, ‘poželjan suradnik’ ili slično imenovan, ili ukoliko su usluge takve treće strane ‘potvrđene’ kao kompatibilne s MegaBooker uslugama. Nadalje se slažete i primate na znanje da MegaBooker nije odgovoran ili podložan, izravno ili neizravno, za ikakve štete ili gubitak prouzročen ili navodno prouzročen od strane, ili povezano sa, ili oslanjajući se na neki od takvih sadržaja, oglašavanja, proizvoda i usluga dostupnih od treće strane ili kroz neku od takvih stranica ili izvora. Određene informacije o oglašavanju mogu se prikazati kroz MegaBooker sustav prema nahođenju MegaBookera.
Prikaz informacija o oglašavanju neće Vam dati pravo na naknadu ili prihode od takvog oglašavnja, osim ako nije drugačije izričito dogovoreno u pisanom obliku s MegaBookerom. Dopisivanje i poslovni odnosi, ili sudjelovanje u promocijama, koje su oglašivači pronašli na ili kroz MegaBooker sustav, uključujući plaćanja i isporuku dobara kroz MegaBooker sustav, te bilo koje druge odredbe, uvjeti, jamstva ili izjave vezane za takve poslovne odnose, isključivo su između Vas i oglašivača. Prihvaćate da MegaBooker ne može biti odgovoran ili podložan ikakvim gubicima ili ikakvim štetama proizašlim iz takvih dogovora ili kao rezultat prisutnosti takvog oglašivača u sustavu. Ako Korisnik odabere aktivirati neku uslugu koju pruža MegaBooker-ov suradnik, Vi dajete izričito pravo MegaBooker-u i MegaBooker-ovom suradniku, na razmjenu informacija o nekretninama i ostalim Korisničkim podacima, uključujući i bez ograničenja informacije o klijentima i podatke o rezervacijama i Korisničke podatke za operativne, naplatne i revizijske svrhe. Ukoliko MegaBooker ne uspije reagirati s obzirom na povrede Uvjeta korištenja ili nekog dijela Ugovora o uslugama od strane Vas ili treće strane, MegaBooker se ne odriče prava djelovanja na kasnije ili slične povrede.
Vi priznajete da ste svjesni sljedećeg:
a) MegaBooker program, usluge, internet usluge i internet stranice sadrže sustav za upravljanje nekretninama putem interneta i online platformu putem koje korisnici mogu kreirati oglase za smještaj ponuđen za iznajmljivanje od strane korisnika ili njegovih klijenata, i kroz koju potencijalni iznajmljivači mogu prikupljati informacije o smještaju i dostupnosti i ući u najam i drugi poslovni odnos s korisnikom ili njegovim klijentima;
b) MegaBooker nije posrednik za nekretnine, agent, osiguravatelj, ili rezervacijski agent;
c) MegaBooker nije dio ili stranka bilo kojeg iznajmljivača ili drugog dogovora između Korisnika (i njihovih klijenata) i gosta koji unajmljuje smještajnu/e jedinicu/e ili je uključen u neki odnos s Korisnikom (ili njegovim klijentom); i
d) MegaBooker ne može imati ovlasti prihvatiti ili odbiti iznajmljivača ili drugu ponudu kod sklapanja ugovora s korisnikom ili klijentom; takva ovlast počiva isključivo na odnosu Korisnika i njegovog klijenta.

4. LICENCA ZA KORIŠTENJE MEGABOOKER SUSTAVA I USLUGA

S obzirom na plaćanje ili kupovinu licence od strane kupca (u nastavku oslovljenog kao VI ili VAŠ ovisno od padeža) kao što je navedeno iznad, MegaBooker Vam dodjeljuje trajnu, neisključivu, neprenosivu, nedodjeljivu LICENCU (sa dozvolom za sub-licenciranje) za korištenje MegaBooker softvera unutar objekta sa namjenom upravljanja smještajnim objektom koji se sastoji od modula i značajki opisanih u uvjetima korištenja i drugih povezanih dokumentacija koje zajedno podpadaju pod “softver”, pod uvjetima i odredbama sadržanim ovdje, isključivo za internu upotrebu i legalne poslovne svrhe.

Ne možete koristiti softver za bilo koju vrstu komercijalne upotrebe, obuke, dogradnje i sl. U toku radnog vremena MegaBooker će imati pravo da provjeri i izvrši inspekciju u skaldu s dogovorenim stavkama u ovim uvjetima.
Dodatna licenca
MegaBooker zadržava pravo da dodjeli dodatne licence VAMA nakon uplate za dodatnu licencu zajedničkim dogovorom između MegaBookera i VAS kada se dobije zahtjev za ovakav slučaj. Pored cijene dodatne licence koja će se dogovoriti između obje strane zajednički, dodatna licenca će biti podložna istim uvjetima i odredbama koje su postavljene u ovom ugovoru.
5. VLASNIŠTVO

Svo vlasništvo zajedno sa intelektualnim unutar i van softvera, korisnički priručnici i sve druge komponente te kopija bilo kojeg od njih smatra se ekskluzivnim vlasništvom MegaBookera. MegaBooker zadržava sva prava.
Svi sadržaji, tekstovi, slike, dokumenti, podaci, informacije i drugi materijali dostupni ili prisutni na MegaBooker stranici, uključujući zaštitni znak i autorska prava vlasništvo su MegaBookera i na njih se primjenjuju intelektualna prava vlasništva.
MegaBooker je ekskluzivni vlasnik MegaBooker sustava i Vaše korištenje MegaBooker sustava ne daje Vam nikakvo pravo ili interes u intelektualnom vlasništvu, uključujući, ali ne i ograničavajući se na dizajn, izgled, sadržaj, programski kod, skriptu, strukture baze podataka, vlasničke strategije i procese, te ostalo intelektualno vlasništvo MegaBookera uz izuzeće sadržaja i podataka postavljenih od strane Korisnika.
Grafički dizajn ili sadržaj kreiran od strane MegaBookera posebno za Vas, kao dio MegaBookerove profesionalne usluge, pripada Vama i može biti korišten u drugom kontekstu; svi ostali elementi dizajna (uključujući prilagodljive predloške internet stranica) pripadaju isključivo MegaBooker-u. Slažete se da MegaBooker može postaviti logo određene veličine, na određenu poziciju i/ili tekst s poveznicom na internet stranice ili u e-mail koji su uključeni u MegaBooker sustav, uključujući i na javno dostupne stranice Vaših internet stranica. Također se slažete da se MegaBooker može pozvati/referirati na suradnju s Vama u marketinške svrhe. Korištenjem MegaBooker sustava, ovlašćujete MegaBooker da pristupi podacima pohranjenim ili distribuiranim putem MegaBooker sustava u svrhu istraživanja, funkcioniranje i unapređenje MegaBooker sustava te pružanje anonimnih izvještaja za unutarnje i vanjske klijente i poslovne suradnike.
Vi ste suglasni da nećete naštetiti niti nezakonito iskorištavati intelektualna prava MegaBookera niti ćete skloniti, sakriti ili promijeniti zaštitni znak ili autorska djela koje su prisutna na MegaBooker stranici i MegaBooker uslugama. Nije Vam dozvoljeno da stavljate linkove, proizvodite, prodajete, objavljujete, distribuirate, modificirate ili prikazujete MegaBooker proizvode ili bilo koji drugi sadržaj bez prethodnog pismenog odobrenja od MegaBookera. Suglasni ste da nećete ubacivati u MegaBooker sustav nikakve zaštitne znakove, logotipove i autorske sadržaje bez jasnog odobrenja vlasnika tog materijala u pitanju. Vi snosite svu odgovornost za sadržaj Vašeg računa te za svaki prekršaj, spor ili štetu koja nastane iz tog sadržaja i materijala.

6. KORIŠTENJE

Softver:
1. će biti korišten od strane VAS bez modifikacija, izmjena, spajanja, adaptacija, rastavljanja, isključivanja ili obrnutog inžinjeringa.
2. će biti korišten od strane VAS kada bude ubačen u privremenu (RAM) memoriju ili instaliran na trajnu memoriju (tj. Hard disk, CD-ROM ili bilo koji drugi uređaj za pohranu) Vašeg računala.
3. neće biti korišten od strane VAS unutar nuklearnog, avionskog ili masovnog tranzita ili u bilo kojoj drugoj nedvojbeno opasnoj primjeni niti će MegaBooker biti odgovoran za bilo koju štetu nastalu u tom slučaju.
4. će biti instaliran i korišten o strane VAS osobno na točno određenim serverima u bilo kojem vremenu.
5. će biti korišten od strane VAS u skladu sa koriničkim priručnikom ili instrukcijama puženim od strane MegaBookera.
6. će biti korišten od strane VAS u skladu sa korisničkim okruženjem kako je specificiano.
7. će biti korišten od strane VAS u skladu sa primjenjivim zakonima i zakonskim odredbama.
8. će biti korišten od strane VAS bez uklanjanja ili uništavanja autorskih prava, ugovora, obilježja ili povjerljivih informacija koje se nalaze unutar navedenih.
9. će biti korišten od strane VAS za procesuiranje vlastitih podataka tijekom korištenja u poslovne svrhe i neće biti distribuiran drugim osobama/pravnim osobama.
10. će biti korišten od strane Vas na lokacijama po dogovoru a VI nećete premještati softver na novu lokaciju bez prethodnog pismenog odobrenja od strane MegaBookera.

7. ODŠTETA I PREKID SURADNJE

Odšteta
MegaBooker neće biti odgovoran i VI ćete platiti odštetu iz koje nećete zahtjevati dodatna potraživanja u slučajevima:
(a) bilo koje neodobrene modifikacije ili promjene koju VI napravite na softveru koji je pružio MegaBooker,
(b) upotrebe bilo koje osim posljednje verzije softvera ako se takav postupak mogao izbjegnuti upotrebom posljednje verzije softvera,
(c) upotrebe kombinacije softvera MegaBookera i drugih softvera ili hardvera koje MegaBooker nije preporučio, ako nastali problem nije mogao nastati osim kao rezultat toga,
(d) upotrebljavljanja softvera u druge svrhe za koje nije namjenjen,
(e) bilo koje modifikacije softvera od strane Vas ili neke druge osobe,
(f) pristanak na promjene u dizajnu, planovima ili specifikacijama na Vaš zahtjev ili u Vaše ime od treće strane koju MegaBooker nije odobrio.

Ova klauzula navodi potpunu odgovornost koja je na strani MegaBookera i vaš isključivi i ekskluzivni pravni lijek, u odnosu na bilo kakvo kršenje prava intelektualnog vlasništva, a MegaBooker neće imati dodatne odgovornosti u odnosu na bilo koje navodne ili dokazane prekršaje.
VI se slažete da ćete obeštetiti, braniti i smatrati MegaBooker neštetnim zajedno sa bilo kojim MegaBooker povezanim entitetima i direktorima, službenicima, uposlenicima, agentima u odnosu na sporove, zahtjeve, uzroke djelovanja, dugove ili odgovornost, uključujući razumne naknade odvjetnika ukoliko takva akcija nastane ili bude osnovana na:

(a) Prekršaju bilo koje vrste predstavljanja, garancije, obveze ili sporazuma pod ovim Ugovorom,
(b) Gruboj nepažnji ili namjernom ponašanju od strane Vas,
(c) bilo kojoj garanciji, ugovoru, predstavljanju, obeštećenju ili garancij koja se odnosi na MegaBooker i MegaBooker partnere a koje ste Vi odobrili nekoj trećoj strani.
Obavijest o naknadi štete
Kod utvrđivanja bilo kakvog obeštećenja ovdje, Obeštećena stranka će ažurno Vama dostaviti pismenu obavijest sa tvrdnjom za koju Obeštećena strana smatra da potpada pod doseg prethodnog odlomka ili klauzule. Obeštećena strana može, o vlastitom trošku, pomagati u obrani ukoliko to odabere, pod uvjetom da Vi nemate kontrolu nad obranom i svim pregovorima povezanim sa nagodbama za te tvrdnje i dalje da bilo koji dogovor postignut koji bi obvezao Obeštećenu stranku neće biti finalan bez pismenog pristanka Obeštećene stranke, koje neće bezrazložno biti zadržana.

Prekid suradnje
Licenca dodjeljenja u ovom ugovoru će biti ukinuta, a suradnja prekinuta ako propustite platiti naknadu za licencu kao što je dogovoreno ili prekršite ili propustite podvrgnuti se bilo kojem uvjetu ili odredbi sadržanom u ovom dokumentu.
Vi ste složni da ćete ukoliko dođe do ukidanja suradnje momentalno vratiti sve kopije softvera i korisničkih priručnika MegaBooker ili izbrisati softver te donijeti dokaz o brisanju. Ukidanje licence je bez presedana na bilo koja druga prava po zakonu dostupna MegaBookeru.

MegaBooker ima pravo ukinuti Vaš pristup MegaBooker softveru u bilo koje vrijeme i iz bilo kojeg razloga pod uvjetom da Vam pošalje obavještenje petnaest (15) dana prije toga. MegaBooker neće snositi odgovornost prema Vama niti bilo kojoj trećoj strani za bilo kakvu modifikaciju, obustavu ili prekid usluga. Ukoliko prekinete bilo koju od stavki i klauzula ovog Ugovora MegaBooker zadržava pravo da prekine Vaš pristup MegaBooker softveru istog trenutka kada postane svjestan učinjenog prekršaja.

8. POLITIKA OTKAZIVANJA

Možete otkazati pretplatnički plan bilo kada slanjem zahtjeva za otkazivanje na email info@megabooker.hr. Ukoliko Vi želite prekinuti pretplatu prije završetka Vašeg plana pretplate nikakv povrat ili krediti neće biti mogući za uplatu koju ste izvršili za pretplatu. U vrijeme prekida suradnje ili nakon prekida MegaBooker zadržava pravo da izbriše sve Vaše račune i sadržaj na njima kao i povezane informacije. Sadržaj Vašeg računa neće više biti moguće povratiti nakon otkazivanja pretplate.
Intelektualna prava vlasništva, odricanje od osiguranja, ukidanje i prekid, ograničenje odgovornosti, obeštećenje, dogovor i ugovor, zadaci, revizije te važeći zakoni i ovlasti će preživjeti i nastaviće važiti po prekidu ovog Ugovora.
9. PRETPLATA / PLAĆANJE
Korisnik pristaje plaćati naknade vezane uz MegaBooker sustav i bilo koju dodatno ugovorenu uslugu što će biti ugovoreno Aneksom Ugovora. MegaBooker može prilagoditi takve naknade jednom unutar kalendarske godine, uz prethodnu pisanu obavijest trideset dana prije stupanja na snagu. MegaBooker nudi više planova/razina usluga (svaki ‘Plan’ zadovoljava različiti profil korisnika).

MegaBooker sustav je licenciran na bazi pretplate prema uvjetima i odredbama o pretplati. Mi možemo pružiti ažuriranja MegaBooker sustava na periodičnoj bazi te će svako takvo ažuriranje zamijeniti prethodnu verziju MegaBooker sustava. Svaka verzija MegaBooker sustava može raditi na drugačiji način i može imati drugačije opcije te veći ili manji broj mogućnosi od prethodne verzije. Ne smijete dozvoliti korištenje bilo koje verzije MegaBooker sustava od strane druge fizičke ili pravne osobe, kao ni korištenje nakon isteka licence. Svaka nadogradnja smatrat će se dijelom MegaBooker sustava i regulirana je ovim ‘Uvjetima korištenja.’
Sve naplate će biti unaprijed i naplative u eurima ili nekoj drugoj ekvivalentnoj valuti koju MegaBooker sustav prihvaća ili na neki drugi račun po nalogu MegaBookera. Naplate ne uključuju bilo kakvu vrstu poreza, obveza ili nekih drugih direktiva država ili naplata za koje klijent može snositi odgovornost u trenutku izvršenja istih. MegaBooker usluge su dostupne na način „plati kako koristiš“ ili „plaćanje unaprijed“ ovisno o Vašim preferencama. MegaBooker usluga Vam se periodično naplaćuje i bespovratnog je tipa, uključujući i pored toga slučajeve kada je neki račun označen s greškom „error“ kao i za račun kojem je uručena obavijest (30 dana) pismenim putem o ukidanju korisničkog računa.
Promjena plana
Za svako povećanje ili snižavanje u planu sredinom mjeseca, biti će Vam naplaćeno puni iznos pro-plana za taj mjesec a zatim za sljedeći mjesec biti će naplaćen plan na koji je korisnički račun prebačen. Prelazak na niži plan može sa sobom donijeti gubitak podataka, značajki ili kapaciteta Vašeg korisničkog računa.
Korisnik može promijeniti Plan za slijedeći mjesec, pod uvjetom da 10 dana unaprijed pošalje pismenu obavijest MegaBooker-u. Ako Vi prelazite broj aktivnih smještajnih jedinica dozvoljenih u trenutnom Planu, Vaš račun se može nadograditi na viši Plan uz primijenjive cijene jedino uz pisano odobrenje od strane MegaBookera. Za više detalja o tome što je uključeno u pojedini Plan, posjetite www.MegaBooker.hr . Molimo da imate na umu da se specifikacija i cijene Planova mijenjaju s vremena na vrijeme. Vi ili osoba predodređena za plaćanje Vašeg MegaBooker računa obvezuje se dostaviti MegaBooker-u važeću kreditnu karticu kako bi se aktivirao Vaš korisnički račun. Vi i/ili osoba zadužena za plaćanje Vašeg MegaBooker računa morate dozvoliti/autorizirati MegaBooker da automatski naplaćuje kreditnu karticu za sve usluge koje su ugovorene između Vas i MegaBookera. Alternativno, Vi i/ili osoba zaduženja za plaćanje Vašeg MegaBooker računa možete dogovoriti avansno plaćanje za najmanje šest mjeseci procijenjenih troškova putem bankovne transakcije ili kreditne kartice. Nakon dobivanja obavijesti da je Vaš saldo dostigao $500 ili manje, Vi i/ili osoba zadužena za plaćanje morate poslati novu uplatu jednaku ili veću od prve avansne uplate. 10% iznosa za avansno plaćanje se koristi samo kod prvog avanstnog plaćanja i sredstva su nepovratna. Neuspješna transakcija ili prebacivanje na opciju plaćanja kreditnom karticom i plaćanje zaostalih iznosa, može dovesti do obustave usluge. Vi i/ili osoba zadužena za plaćanje ćete primiti putem e-maila i/ili faxa račun za sve uplate izvršene kreditnom karticom ili bankovnim računom. Ukoliko je plaćanje kreditnom karticom, osoba zadužena za plaćanje se slaže da će informirati MegaBooker o novom važećem broju računa ako je stara kartica deaktivirana ili nema dovoljno sredstava za plaćanje provizije.
MegaBooker ne snosi odgovornost za bilo kakav Vaš gubitak povezan sa prelaskom u drugi plan.
Cijene svih usluga, uključujući ali nije ograničeno na mjesečne naknade mogu se mijenjati ukoliko je pristigla obavijest u roku od 30 dana prije toga od strane MegaBookera. Takvo upozorenje klijenti mogu odbiti u bilo koje vrijeme.

Sporovi vezani uz naplatu
Vaš MegaBooker račun može biti suspendiran ili ukinut ukoliko na vrijeme ne plaćate pristojbe. MegaBooker mora zaprimiti obaviještenje kod sporova o naplati u roku od šezdeset (60) dana od datuma kada je račun naplate za usluge pristigao ili u protivnom se smatra da ste prihvatili takvu naplatu.
MegaBooker zadržava pravo da Vaš korisnički račun stavi u stanje mirovanja, ograniči/suspendira pristup MegaBooker sustavu i/ili raskine važeći Ugovor ukoliko niste podmirili račun MegaBooker-u za korištenje usluga MegaBooker sustava ili ostale usluge. Ukoliko želite osporiti plaćanje nekog iznosa koji je MegaBooker naplatio osobi zaduženoj za plaćanje Vašeg MegaBooker računa putem kreditne kartice, slažete se da pristajete na dogovor s MegaBooker-om u vezi rješavanja problema.
Izričito se slažete da nećete osporavati plaćanje putem kreditne kartice osobe zadužene za plaćanje, što bi moglo rezultirati ne naplatom MegaBooker-a. Odbijena i/ili vraćena uplata može rezultirati troškovima od $50 koji se naplaćuju odmah. Podaci o plaćanju i osobi zaduženoj za plaćanje računa moraju biti važeći i dostavljeni u roku od 30 dana od bilo kakve promjene. Promjena mora biti dostavljena putem e-maila: podrska@megabooker.hr.
MegaBooker-ova povezanost s Vama mora biti kao s nezavisnim potpisnikom ugovora i ništa u ovim ‘Uvjetima korištenja’ ne smije se tumačiti kao stvaranje partnerstva, zajedničkog ulaganja, ili odnos poslodavac-zaposlenik. Morate biti izričito odgovorni za sve porezne prijave i potrebna plaćanja prema federalnim, državnim ili lokalnim poreznim vlastima u odnosu na dozvole za korištenje MegaBooker sistema. MegaBooker može podugovaranjem ili na drugi način prenijeti svoje obaveze iz ovih Uvjeta korištenja, a bez Vašeg odobrenja i po nahođenju MegaBookera.

10. REGISTRACIJA: SADRŽAJ I PODACI O NEKRETNINI

Korisnik izjavljuje i jamči da su podaci navedeni u MegaBooker sustavu trenutno važeći, točni i potpuni. Korisnik je suglasan da će ažurirati ove informacije u MegaBooker sustavu prema potrebi. Korisnik će koristiti MegaBooker sustav kao svoj program za upravljanje nekretninama. Korisnik se obvezuje dati potpune i točne informacije o nekretnini kojom upravlja putem MegaBooker sustava, uključujući i informacije u vezi uplata gostiju, te plaćanja ostvarenih korištenjem MegaBooker sustava, kao i ostale opisne informacije povezane sa nekretninom. Korištenjem MegaBooker sustava, dajete svoj izričit pristanak za primanje informacija od strane MegaBookera u elektroničkom formatu. Potrebno Vam je računalo s preglednikom, e-mail i internet pristup za primanje takvih elektroničkih zapisa, kao i Adobe Acrobat Reader besplatno dostupan na www.adobe.com. Elektronički zapisi mogu sadržavati Uvjete korištenja, ugovore, Izjave o privatnosti, i ostale predmete koje biste trebali ispisati i zadržati za svoju evidenciju.

Sadržaj korisnika
MegaBooker ima pravo čuvati i/ili dijeliti informacije koje ste Vi pružili kroz MegaBooker sustav te se slažete da ćete zaštititi MegaBooker od svih potraživanja ili uzroka koji mogu nastati u vezi s takvim informacijama. Vi ste isključivo odgovorni za bilo koje i sve potrebne suglasnosti i odobrenja potrebnih za korištenje intelektualnog vlasništva kroz MegaBooker sustav, uključujući neograničene dozvole i suglasnosti prema Vašoj domeni/domenama. Slažete se da sve informacije, pohranjene ili distribuirane od strane Vas kroz MegaBooker sustav:

a) ne smiju bili lažne, netočne ili obmanjujuće;
b) ne smiju kršiti autorska prava, patente, zaštićene znakove, poslovne tajne ili druga vlasnička prava ili prava o objavljivanju ili privatnosti bilo koje treće strane;
c) ne smiju kršiti bilo koji zakon, statut, pravilnik ili propis;
d) neće biti pogrdne, klevetničke, protuzakonito prijeteće ili protupravno uznemiravajuće ili sadržavati ostale političke sadržaje (na primjer lobiranje, političke kampanje, sadržaji koji promoviraju ili se odnose na djelovanje bilo koje političke stranke);
e) ne smiju sadržavati seksualno eksplicitne, opscene ili pornografske sadržaje;
f) ne smiju sadržavati govor ili slike koje su uvredljive, vulgarne, pune mržnje, prijeteće, štetne, klevetničke, pogrdne, uznemiravajuće ili diskriminirajuće (bilo na temelju rase, etničke pripadnosti, vjere, religije, seksualne orijentacije, tjelesnog oštećenja, ili na drugi način);
g) ne smiju sadržavati grafičko nasilje;
h) ne smiju izražavati izjave i stavove u vezi politički osjetljivih ili spornih pitanja (na primjer eutanazija, pobačaj, smrtne kazne), ili sadržavati bilo kakve sadržaje koji bi mogli imati ili imaju političke konotacije
i) ne smiju sadržavati viruse, trojanske konje, crve, tempirane bombe, ili druge programirane računalne rutine koje imaju namjeru oštetiti, štetno utjecati, potajno presresti ili oduzeti podatke ili osobne informacije MegaBooker sustava; i
j) neće stvoriti odgovornost za MegaBooker ili prouzročiti gubitak (u cijelosti ili djelomično) kupaca usluga, davatelja usluga ili drugih dobavljača.

MegaBooker zadržava pravo nadzora i ograničenja ili uskraćivanja pristupa automatiziranim procesima koji prikupljaju zaštićene autorske podatke na internetu bez izričitog dopuštenja MegaBookera, bez obzira je li takav sadržaj u vlasništvu Vas, MegaBookera ili trećih osoba.

11. SIGURNOST KORIŠTENJA SUSTAVA I ZAŠTITA PODATAKA
Lozinka
MegaBooker će Vam dodijeliti lozinku i korisničko ime za pristup MegaBooker softveru. Vi ćete ovisno o dogovoru imati pravo kreirati podkorisnike i njihove lozinke za pristup MegaBookeru.
Svi korisnici koji imaju pristup MegaBooker usluzi to mogu učiniti sa korisničkim računom(ima) koje im dodijeli MegaBooker ili drugi korisnici. Kao sigurnosna mjera, svi korisnici će nakon prvog logina morati promijeniti svoju lozinku.
Kao registriran korisnik Vi odabirete jedinstvenu lozinku. Ne smijete koristiti lozinku nekog drugog korisnika za pristup sustavu. Vi ste odgovorni za održavanje povjerljivosti Vaše lozinke i ne smijete dozvoliti drugim osobama da iste koriste.
Jedino Vi snosite odgovornost za aktivnosti koje se događaju korištenjem Vaše lozinke čak i ako te aktivnosti niste odobrili. Dužni ste istog trenutka obavijestiti MegaBooker osoblje u slučaju nedozvoljene uporabe Vaše lozinke. Pored toga, ukoliko utvrdite da je Vaša lozinka kompromitirana morate ažurno promijeniti lozinku koristeći funkcionalnosti koje Vam softver pruža. Vi ste odgovorni za održavanje povjerljivosti informacija svog računa zajedno sa lozinkom. MegaBooker neće biti odgovoran za naplate koje se ostvare preko korisnika, usluga ili kanala sa kojima ste u suradnji.
Sadržaj unesen u sustav
Vi ste jedina odgovorna osoba za preciznost i točnost sadržaja unesenog u MegaBooker softver i usluge unutar Vašeg računa. Složni ste da ćete osigurati obeštećenje MegaBookeru, njima povezanim tvrtkama, uredima, uposlenicima i dobavljačima kršenjem odgovornosti ili gubicima koji nastanu iz toga i troškove nastale u vezi sa bilo kojim sadržajem unesenim u MegaBooker softver pod Vašim računom.
MegaBooker neće biti odgovoran ukoliko nije u mogućnosti dobiti pristup web stranici treće strane ili sučelju kako bi ispravno dostavio usluge u slučaju da se bilo koji link ne uspije povezati kao rezultat promjena u sustavu treće strane.
Međutim, MegaBooker će uraditi sve u njihovoj moći da ponovno uspostavi vezu. Vaša je odgovornost da oprezno upravljate rezervacijama i inventarom. MegaBooker neće biti odgovoran za bilo kakvu grešku u rezervacijama i MegaBooker neće biti obavezan dati obeštećenje za istu. Vi ste obavezni dati obeštećenje MegaBookeru i potvrditi to u slučaju tvrdnji treće strane koje nastanu kao rezultat Vašeg neuspješnog ispunjenju uvjeta i obaveza iz ovog Ugovora. U slučaju da bilo koja naplata ili informacija s kreditnih kartica bude pohranjena i transakcija zabilježena Vi ćete snositi svu odgovornost za poštivanje svih mogućih zakona i regulacija koji se odnose na pohranu podataka ili na bilo koji stavku vezanu za kreditne kartice. MegaBooker neće snositi odgovornost u odnosu na takve saglasnosti sa zakonom niti za pohranu bilo kakvih podataka/korištenja informacija s kreditnih kartica kao ni transakcija ili uporabe istih.
Međutim, MegaBooker će poduzeti sve komercijalno dosupne mjere u osiguravanju svog softvera i drugih uluga. U slučaju da nastane spor iz prehodno navedenog, Vi imate obavezu obeštećenja i neobavezivanja MegaBookera, njegovih uposlenika i agenata od bilo kakvih sličnih gubitaka, troškova, sporova, optužbi itd. koje nastanu kao rezultat pogrešnog korištenja podataka, kreditnih kartica ili informacija vezanih za plaćanje kao i bilo kojih dejstava koji nastanu kao razultat Vašeg nepoštivanja nekog od zakona a koje se odnose na Vaše poslovanje.

Suglasni ste da:
a) nećete koristiti MegaBooker sustav za slanje neželjene pošte, kao što je određeno opravdanim diskrecijskim pravom;
b) čuvat ćete sve identifikacijske podatke, zaporke i sve povjerljive informacije povezane s Vašom stranicom te se obvezujete odmah obavijestiti MegaBooker o poznatom ili sumnjivom neovlaštenom korištenju Vaše stranice ili kršenju sigurnosti, uključujući gubitak, krađu ili neovlašteno otkrivanje zaporke ili ostalih sigurnosnih informacija;
c) nećete koristiti MegaBooker sustav u nezakonite svrhe;
d) nećete se ponašati na način da ograničavate ili sprječavate drugu osobu da koristi MegaBooker sustav, ili koji, prema prosudbi MegaBookera, izlaže MegaBooker ili bilo kojeg klijenta ili dobavljača odgovornosti ili šteti bilo koje vrste; i
e) Vi ste odgovorni za pribavljanje i održavanje telefona, računalne opreme i ostale opreme potrebne za pristup i korištenje MegaBooker sustava, kao i za sve troškove proizašle iz toga.

Slažete se da ćete uložiti sve raspoložive napore kako bi se spriječio pristup MegaBooker sustavu putem korisničkog imena i zaporke od strane bilo koga drugog osim Vas, uključujući, ali ne i ograničavajući se na čuvanje takvih informacija strogo povjerljivim.

Odmah obavijestite MegaBooker ukoliko otkrijete gubitak takvih informacija ili pristup treće strane koji nije pod Vašom kontrolom ili nadzorom, te koristite korisničko ime i zaporku koju treća strana neće lako otkriti. Prema navedenom, MegaBooker neće biti odgovoran za Vaš gubitak prouzročen neovlaštenim korištenjem Vašeg korisničkog računa, dok Vi možete biti odgovorni za gubitke drugih zbog neovlaštenog korištenja.
Privatnost
Prihvaćanjem uvjeta ste svjesni da MegaBooker u tijeku primjene ovog Ugovora, može doći u posjed određenih informacija koje Vi smatrate bitnim i povjerljivim. Povjerljive informacije podrazumjevaju sve Vaše informacije koje su po svojoj prirodi povjerljive ili ih Vi označite kao povjerljive. MegaBooker izjavljuje da će koristiti Vaše povjerljive informacije jedino u svrhe koje su potrebne za vršenje MegaBooker usluge i neće otkrivati Vaše povjerljive podatke direktno ili indirektno trećoj strani bez vašeg prethodnog pristanka. Vi se slažete da MegaBooker može identificirati Klijenta kao jednog od klijenata u svojim promotivnim medijima, web stranicama i tekstovima i pokazati to postojećim ili potencijalnim klijentima i investitorima i to da je Klijent pretplatnik i korisnik proizvoda i usluga tvrtke.
Korisnik MegaBooker sustava može odavati svoje podatke Megabooker-u kao dio korištenja MegaBooker sustava. Vi kontrolirate podatake, a MegaBooker će obraditi Vaše podatke samo u skladu sa zakonskim uputama dobivenim od strane Vas te će provesti i održavati odgovarajuće tehničke i organizacijske sigurnosne mjere za zaštitu podataka od slučajnog ili nezakonitog uništenja ili gubitka, izmjene, neovlaštenog otkrivanja ili pristupa, te protiv svih ostalih nezakonitih oblika obrade.

Sljedeća MegaBookerva Izjava o privatnosti prilagođena s vremena na vrijeme, je sastavni dio ovih ‘Uvjeta korištenja’. Preporučujemo da povremeno pregledate ‘Izjavu o privatnosti’ radi mogućih preinaka.

Vaše kontinuirano korištenje MegaBooker sustava, usluga, i internet stranica podložno je promjenama u odnosu na Vašu prvotnu prijavu, što znači da pristajete na takve promjene.

Posebno povjerljivi podaci i informacije
MegaBooker sustav, njegovi dijelovi, organizacija i „izvorni kod“ predstavljaju poslovnu tajnu MegaBooker-a. Shodno navedenom, nije dozvoljeno:
a) prilagođavati, nadograđivati, prevoditi ili stvarati izvedena djela MegaBookera sustava;
b) davati u podlicencu, zakup, iznajmljivati, pozajmiti ili dati dopuštenje trećoj osobi za korištenje MegaBooker sustava ako nije izričito i specifično dopušteno pod uvjetima Ugovora o uslugama i to prema specifičnim uvjetima; c) maknuti ili mijenjati zaštićene znakove, žigove, logo, sadržaj zaštićen autorskim pravima ili drugim vlasničkim pravima u MegaBooker sustavu;
d) na bilo koji dio MegaBooker sustava postaviti sadržaje koji su ilegalni, sramotni, opasni, pogrdni ili krše, vrijeđaju, zloupotrebljavaju autorska prava, zaštićene znakove, patente, poslovne tajne, ili zakonska prava o intelektualnom vlasništvu;
e) pristupiti MegaBooker sistemu ukoliko ste izravni konkurent MegaBooker-a, i/ili kako biste promatrali njegove mogućnosti, performanse, način rada, u svrhu istraživanja ili u konkurentske namjene osim u slučaju pismenog pristanka MegaBooker-a.

MegaBooker uzima za pravo, ali ne i obvezu, ukloniti sve sadržaje koji se ne slažu s ovim ‘Uvjetima korištenja’. Prihvaćate da nećete koristiti MegaBooker sustav ili informacije primljene putem MegaBooker sustava, za nezakonite ili nedozvoljene radnje. Prihvaćate da MegaBooker nema obvezu zadržati ili sačuvati Vaše sadržaje, podatke ili materijale nakon isteka ili raskida važećeg Ugovora o uslugama te da takav sadržaj, podaci ili materijali mogu biti nepovratno izgubljeni i obrisani nakon isteka ili raskida Ugovora.

Slažete se da nećete javno kritizirati, ismijavati, omalovažavati, klevetati MegaBooker i/ili proizvode, usluge, uvjete, direktore, i/ili zaposlenike, pismenim ili usmenim putem ili slikom (uključujući, ali ne i ograničavajući se na sve izjave napravljene putem internet stranica, blogova, e-maila, objavljivanjem na internetu, bilo anonimno ili korištenjem pseudonima). Slažete se da ćete surađivati i dati punu podršku MegaBooker-u prilikom istrage o navedenom ukoliko s razlogom smatramo da ste Vi izvor izjave.

Slažete se da nećete registrirati domene koje podsjećaju na MegaBooker ili su zaštićene od strane MegaBooker-a. MegaBooker sustav Vam dozvoljava da šaljete e-mailove osobama s kojima imate postojeće poslovne odnose. Svi poslani e-mailovi moraju biti u skladu sa primjenjivim zakonom i sadržavati vezu za ispis s liste primatelja te informaciju o punoj adresi. Osim isključivo dozvoljeno od strane MegaBookera, nije Vam dozvoljeno slanje više od tri tisuće petsto (3500) e-mailova mjesečno kroz MegaBooker sustav.

Ne smijete pristupiti, preuzeti, koristiti ili eksportirati MegaBooker sustav ili sadržaj pružen na ili kroz MegaBooker sustav, ukoliko se time krše zakoni i pravila Republike Hrvatske, ili se krše druga primijenjiva prava, zakoni i/ili pravila. Slažete se da ćete se pridržavati svih važećih stranih i domaćih zakona, ograničenja i propisa, da nećete izravno, neizravno ili na neki drugi način učiniti dostupnim bilo kakve usluge ili proizvode MegaBookera kršeći navedena ograničenja, zakone ili druge propise. Prema navedenom, na Vama je snošenje svih troškova vezanih za potrebne dozvole, ovlaštenja i/ili izuzeća u odnosu na vlastitu upotrebu usluga MegaBookera izvan Hrvatske.
MEGABOOKER SUSTAV MOŽE BITI PREDMET ZA LIMITIRANJE, OTEŽAVANJE, I OSTALE PROBLEME PRI KORIŠTENJU INTERNETA I ELEKTRONSKE KOMUNIKACIJE. MEGABOOKER NIJE ODGOVORAN ZA ODGODE, GREŠKE KOD DOSTAVE, ILI DRUGE ŠTETE PROIZAŠLE IZ TAKVIH PROBLEMA. NEELEKTONIČKU VERZIJU OVIH UVJETA KORIŠTENJA I SVE PRIMIJENJIVE UGOVORE O USLUGAMA I SVE OSTALE UGOVORE I SPORAZUME RAZUMNO POTREBNE MEGABOOKER-U U VEZI MEGABOOKER SUSTAVA.

12. PREKID RADA SOFTVERA

MegaBooker ima pravo činiti promjene na softveru s vremena na vrijeme. Ako promjene nastanu na bilo kojem modulu sustava a mogu utjecati na Vaše poslovanje Vi možete ali ne morate biti obavješteni o tome. Za vrijeme vrijeme nadogradnji i drugih promjena na softveru MegaBooker softver može biti privremeno nedostupan. Kako bi smanjili efekt utjecaja na sam sustav, MegaBooker će pokušati svaki prekid učiniti što je moguće kraćim te će prekide i nadogradnje raditi u vremenima kada se sustav najmanje koristi.

13. CJELOKUPNI UGOVOR

Ovi ‘Uvjeti korištenja’, zajedno sa svim primijenjivim Aneksima Ugovora, obuhvaćaju cijeli ugovor između Vas i MegaBooker-a i zamjenjuju sve prethodne ili istovremene pregovore, razgovore ili sporazume, bilo pismene ili usmene, između Vas i MegaBooker-a, a u svezi s predmetom. Bilo kakva navodna usmena ili pismena izmjena ‘Uvjeta korištenja’ koja nije izričito sadržana u ovim objavljenim ‘Uvjetima korištenja’, bit će ništavna bez potvrde u pismenom obliku potpisom obje strane, Vas i MegaBookera. Sve prethodno navedeno, neće zabraniti ili ograničiti MegaBooker-u da izmjeni ove ‘Uvjete korištenja’, koji s izvršenim preinakama, stupaju na snagu njihovim objavljivanjem od strane MegaBooker-a na službenim internet stranicama.

14. IZJAVA O PRIHVAĆANJU UVJETA I ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI

OVIME IZJAVLJUJETE DA IMATE BAREM 18 GODINA TE DA STE OVLAŠTENI PRIHVATITI OVE UVJETE KORIŠTENJA. TAKOĐER IZJAVLJUJETE DA ULAZITE U OVE UVJETE KORIŠTENJA U SVOJE IME, PREMA VLASITOM NAHOĐENJU, TE SE NE OSLANJATE NA ZASTUPANJE, JAMSTVO ILI OČITOVANJE DRUGAČIJE NEGO ŠTO JE OVDJE UTVRĐENO. U BILO KOJEM TRENUTKU, PREMA ZAHTJEVU MEGABOOKER-A, PRISTAJETE POTPISATI MEGABOOKER SUSTAV I SVE INFORMACIJE PRUŽENE OD STRANE MEGABOOKER-A SPOJENE S MEGABOOKER SUSTAVOM, PRUŽENE SU VAM TAKVE KAKVE JESU, BEZ IKAKVE GARANCIJE, IZRAVNO ILI NEPOSREDNO, UKLJUČUJUĆI, BEZ IZNIMAKA, MOGUĆNOST PRODAJE, PRIKLADNOST ZA POJEDINU NAMJENU ILI SVRHU, ILI NEKO DRUGO JAMSTVO, UVJET, GARANCIJU, ILI PREDSTAVNIŠTVO, BILO U USMENOM ILI PISANOM OBLIKU, I PRIHVAĆATE MEGABOOKER SUSTAV, KAO OPĆENIT ILI PRILAGOĐEN VAŠOJ UPOTREBI, NA VAŠ RIZIK.
Ukoliko prihvatate ove uvjete u ime neke tvrtke, organizacije ili neke druge pravne osobe, Vi potvrđujete da Vi imate ovlasti da obvezujute tvrtku ili udruženje koje predstavljate te će se u tom slućaju u daljnjem tekstu termini “VI” i “VAŠ” ili slični termini navedeni velikim slovima odnositi na tu pravnu osobu, organizaciju ili tvrtku koju predstavljate. Ukoliko nemate ovlasti ili se ne slažete sa Uvjetima i odredbama ili nekim drugim stavkama, smjetnicama i instrukcijama koje se nalaze na MegaBooker stranici onda ne smijete prihvatiti ove Uvjete i odredbe i ne smijete korisiti MegaBooker softver ili neke druge usluge sa naše web stranice. Prihvaćate da ovi Uvjeti i odredbe predstavljaju ugovor između VAS i MegaBookera iako je u elektronskoj formi i obje strane nisu fizički prisutne niti su fizički potpisale ugovor, te pristajete da ovi Uvjeti i odredbe upravljaju VAŠOM upotrebom MegaBooker softvera i poništavaju sve prethodne ugovore između VAS i MegaBooker-a.
Odricanje od odgovornosti
Ni MegaBooker niti bilo tko drugi tko je bio uključen u kreiranje, proizvodnju ili dostavu softvera ili softverskog rješenja nije odgovoran za bilo kakvu direktnu, indirektnu, slučajnu ili posljedičnu štetu uključujući ali ne ograničavajući se na štete nastale gubitkom podataka, korištenjem softverskog rješenja, obustavljanja rada, poslovnih prihoda, kvarom kompjutera, koje rezultiraju uporabom ili nemogućnošću uporabe softverskog rješenja koje nastaje povredom jamstva.
Ni pod kojim okolnostima ni pravnom teorijom (bilo u ugovoru, deliktu ili nečemu drugom) će bilo koji sudionik u ovom ugovoru ili njeni suradnici ili uposlenici, direktori, uposlenici, agenti, dobavljači biti odgovorni za drugu stranu ugovora niti za neku treću stranu za bilo koju vrstu indirektne, nenamjerene, slučajne, posebne, primjerne, posljedične, kažnjive ili sličnih šteta uključujući gubitak zarade, prodaje ili dijela poslovanja, prekid poslovnih odnosa ili bilo koji drugi gubitak nastao od te strane u povezanosti sa dogovoru o uslugama, bez obzira da li je ta strana savjetovana o takvim mogućnostima ili je mogla predvidjeti takve štete.
Viša sila i treća strana Suglasni ste da MegaBooker nije odgovoran za kvar ili odgađanje u obavljanju svojih obaveza ako je takav kvar ili odgađanje prouzrokovano od faktora van njihove kontrole uključujući bez ograničenja djela državne vlasti, rata, sabotaže, požara, poplave, štrajka ili bilo kojeg drugog radnog nemira, prekida ili odgađanja u prevozu, nemogućnosti ili prekida telekomunikacijskih usluga treće strane, kvar softvera treće strane ili nemogućnosti dobavljanja sirovina, nabavke napajanja ili električne struje koja je potrebna za dobavljanje usluga MegaBooker neće snositi odgovornost za nerad ili obustavljanje rada prourokovane razlozima „viših sila“ i/ili razlozima van njihove kontrole.
Granice novčane štete MegaBookerova (uključujići sve suradnike) agregatna odgovornost za štete (novčane ili neke druge) pod ovim uvjetima tijekom bilo koje kalendarske godine za sporove pokrenute od VAS ili neke treće strane a koje su nastale iz korištenja MegaBooker usluga, će biti manja od:
(i) stvarne nastale štete ili
(ii) u iznosu Vaše uplate za usluge za prethodnih dvanaest (12) mjeseci koji su prethodili sporu.

Prebacivanje rizika

Obje strane u ugovoru su suglasne da je osnovna svrha ove klauzule prebacivanje rizika koji potpadaju pod ovaj ugovor između stranki i ograničavanje potencijalne odgovornosti s obzirom na naknade naplaćene u ovom ugovoru bi bile značajno veće kada bi MegaBooker preuzeo bilo koju drugu odgovornost osim onih koje su u ovom ugovoru postavljene. Stranke se oslanjaju na ova ograničenja prilikom odlučivanja o ulasku u obvezujući ugovor.

MegaBooker ne obećava da će usluge biti neprekidne, bez pogrešaka ili u potpunosti sigurne. Vi sa znanjem prihvatate da postoje rizici zbog ovisnosti o internet povezanosti, dobavljačima usluga treće strane, koji u krajnjem slučaju mogu dovesti do gubitka njihove privatnosti, povjerljivih informacija i vlasništva. MegaBooker nema obavezu pružanja sigurnosti i sigurnosnih mjera osim onog što je navedeno u ovom ugovoru. MegaBooker se odriče bilo kakvog osiguravanja koje nije jasno definisano u Ugovoru. Vi jedini snosite odgovornost oko toga koliko Vam odabrana usluga odgovara. Usluge pružene su KAKVE JESU. Sve dobrovoljne usluge koje MegaBooker može izvršiti na Vaš zahtjev i bez dodatne naknade pružene su KAKVE JESU, uključujući i usluge za koje se uspostavi da nisu podržane. Vi snosite odgovornost za razumijevanje zakonskih obaveza koje se odnose na poslovanje i za odabir i korištenje usluga na način koji je u skladu sa ovim Uvjetima i odredbama. Vi snosite svu odgovornost za određivanje toga koliko Vam odabrana usluga odgovara u svjetlu bilo kojih zakona koje vlasti u Vašoj državi upražnjavaju i koji su isto tako u skladu sa zakonima o zaštiti podataka ili drugih regulativa i primjenjivih zakona o privatnosti zemlje iz koje Korisnik dolazi. Ukoliko pristupate našoj usluzi, proizvodu ili softverskom rješenju iz zemlje u kojoj nemate stalno mjesto boravka, Vi snosite svu odgovornost za osiguranje poslovanja u skladu s primjenjivim zakonima i regulativama zemlje u kojoj se MegaBooker usluga/rješenje/proizvod koristi.

15. OSTALA PRAVA I OBVEZE

Ni jedna strana se neće smatrati odgovornom ukoliko je kašnjenje obveza spriječeno radi više sile, kao što su pobune, terorizam, požar, poplava, potres, aktovi Vlade i slično, pod uvjetom da jedna strana drugoj odmah dostavi pisanu izjavu o navedenom te iskoristi svoje najbolje napore kako bi i dalje obavljala svoje obveze. Korištenje MegaBooker sustava Vas obvezuje, a Vi se ovim putem i slažete s navedenim, da koristite MegaBooker sustav prema dogovoru i ovlastima, a sukladno ‘Uvjetima korištenja’ MegaBooker usluga i internet stranica, kao što je navedeno na www.MegaBooker.hr, te da je isto podložno izmjenama s vremena na vrijeme. MegaBooker zadržava pravo na izmjene ovih ‘Uvjeta korištenja’ i druge uvjete utvrđene za bilo koju MegaBooker uslugu ili internet stranicu, bez prethodne najave, u bilo kojem trenutku. Svaka takva izmjena stupa na snagu objavom od strane MegaBookera na MegaBooker internet stranicama. MegaBooker također može obavijestiti Korisnika o svim izmjenama putem e-maila ili druge korespodencije. MegaBooker preporučuje da Vi pregledate ove ‘Uvjete korištenja’ s vremena na vrijeme za bilo kakve izmjene. Nastavak korištenja MegaBooker sustava od strane Vas ili ovlaštenog klijenta, smatra se kao pristanak na izmjene ‘Uvjeta korištenja’ MegaBooker sustava. Najnovija objavljena verzija ovih ‘Uvjeta korištenja’ zamjenjuje sve prethodne verzije.
Prebacivanje uvjeta
Bilo koja stranka može dodijeliti ili prebaciti Uvjete, djelomično ili u cjelosti, bez ograničenja, pod uslovom da je pravno lice kojem je dodjeljen ili prebačen ugovor obvezujuće Uvjetima ugovora. Ovi Uvjeti prevazilaze prethodne verzije Ugovora ili bilo koje rasprave, dogovore ili razumijevanja od strane jedne ili između obje stranke (osim pisanih ugovora prihvaćenih od obje stranke). MegaBooker može unijeti ispravke u Uvjete s vremena na vrijeme u kojem slučaju će novi zamijeniti staru verziju. MegaBooker jedini ima pravo da modificira Ugovore i odredbe sa ili bez prethodne Vaše dozvole ili obavještavanja. Ovaj odnos definiran obvezuje Vas da povremeno provjerite uvjete i ostanete obavješteni o obvezama i pravima. Ukoliko nastavite koristiti MegaBooker softver i usluge nakon take vrste promjene smatra se da se slažete s promjenjenim stavkama u ugovoru. Podrazumjevanjem ili jasnim prihvatanjem Uslova i odredbi VI također prihvatate i slažete da Vas obvezuju i druge odgovornosti koje proizilaze iz ostalih Pravila tvrtke i Pravila o privatnosti koje se mogu mijenjati s vremena na vrijeme. Navedena prava ovdje ne možete prebaciti ili dodijeliti nekome bez prethodnog pristanka MegaBookera.

16.TRAJANJE

Trajanje ovog Ugovora započinje danom prihvaćanja ovih Uvjeta korištenja i automatski se obnavlja iz mjeseca u mjesec, ukoliko jedna od strana ne podnese pismenu obavijest o raskidu Ugovora. Nakon raskida Ugovora, sva dugovanja odmah dolaze na naplatu. Ukoliko dođe do raskida Ugovora, sve dotadašnje obveze moraju se ispoštovati (osim prava Korisnika da pristupi i primi usluge MegaBookera, te obveze MegaBookera da pruža takve usluge).

17. MJERODAVNO PRAVO I VAŽEĆI ZAKONI

MegaBooker sustav je zaštićen od strane zakona Republike Hrvatske, zakonom o autorskim pravima, odredbama međunarodnih ugovora te svim primijenjivim zakonima i pravima.

Ovaj ugovor će biti pod upravom, tumačenjem i primjenom u skladu sa zakonima Republike Hrvatske. Svaka strana ugovora slaže se da svaka moguća pravna radnja, saslušanja, kontroverze ili sporovi između stranki će se događati u sudovima Republike Hrvatske. Dodatno, obje stranke suglasne su da sukladno sa ovim ugovorm predaju ovlast nad ovim ugovorom sudu Republike Hrvatske te odbacuju prava i primjedbe koje će se bazirati na nezgodnom, udaljenom ili nepodnesnom mjestu za održavanje spora.
MegaBooker sustav daje isključivo Vama neekskluzivno, neprenosivo, ograničeno pravo na korištenje MegaBooker sustava i uz to povezanih dokumenata prema navedenim ‘Uvjetima korištenja’.
MegaBooker sustav se može koristiti isključivo u skladu s primjenjivom dokumentacijom i za obavljanje funkcija koje su određene ovim ‘Uvjetima korištenja’. MegaBooker ne tvrdi da je MegaBooker sustav prikladan ili se može koristiti ili pruzeti izvan Hrvatske.
MegaBooker sistemu se može pristupiti iz svih zemalja svijeta u mjeri u kojoj je to dopušteno. Pristup i korištenje MegaBooker sustava može biti ilegalno za određene osobe te u određenim zemljama.
Kako svako od tih mjesta može imati zakone drugačije od zakona Republike Hrvatske, pristupanjem MegaBooker sustavu, obje strane, MegaBooker i Vi, se slažu da se zakoni Republike Hrvatske primijenjuju na bilo kakve akcije ili potraživanja koja proizlaze iz ili su u svezi s ovim ‘Uvjetima korištenja’, ili na Vaše korištenje MegaBooker sustava, bez obzira na sukobe njihovih zakonskih načela. Vi i MegaBooker se slažete i ovime potvrđujete isključivo osobnu nadležnost Republike Hrvatske te se slažete da se svaki zahtjev u vezi s ovim ‘Uvjetima korištenja’ ili predmetnim ugovorom ili daljnim aktivnostima, podnosi samo nadležnom sudu u Republici Hrvatskoj, te se slažete da se svaki zakonski postupak vodi na hrvatskom jeziku. MegaBooker ne jamči da su MegaBooker sustav ili neki materijali na raznim internet stranicama primjereni ili dostupni za korištenje u drugim mjestima te je zabranjeno pristupanje iz područja gdje je pristup nezakonit. Slažete se da nećete sudjelovati u akcijama i zajedničkim tužbama protiv MegaBookera.
Ukoliko koristite MegaBooker sustav izvan Hrvatske, koristite ga na vlastiti rizik i odgovorni ste za poštivanje zakona svoje zemlje.
Važeći jezik
Svaki prijevod Uvjeta i odredbi radi se radi lokalnih obveza ili zbog Vašeg lakšeg snalaženja. U slučaju da spor nastane između verzije ugovora na hrvatskom jeziku i spora na nekom drugom jeziku važeći jezik će biti hrvatski jezik.

Nema drugih prava
Nikakva druga prava ili licence nisu odobrene u ovom ugovoru, impikacijama, nejasnoćama ili skrivenim klauzulama, osim onog što je točno i egzaktno napisano u ovom ugovoru.

Comments are closed.