Hotelski rezervacijski sustav- Čarobnjak za povećanje hotelskih prihoda
Povežite se i pretvorite posjetitelje svoje web stranice u potvrđene rezervacije - bez provizije!

U MegaBookeru razumijemo koliko su vam važne direktne rezervacije. S time na umu smo iskoristili najbolju moguću tehnologiju kako bismo vam omogućili genijalan i moćan rezervacijski sustav za neograničen broj direktnih rezervacija bez provizije – preko svoje web stranice.

Prilagođeno Vašem brendu

Imate potpunu slobodu u odabiru izgleda za booking engine. Sami odabirete kriterije pretrage, temu, boje, odabrani jezik, što će sve biti vidljivo te način prikaza cijena na web stranici hotela.

Prilagođeno Vašem brendu

Imate potpunu slobodu u odabiru izgleda za booking engine. Sami odabirete kriterije pretrage, temu, boje, odabrani jezik, što će sve biti vidljivo te način prikaza cijena na web stranici hotela.

Mnogobrojni sustavi naplate

Imate preko 60 opcija naplate koje možete odabrati poput PayPal, BluePay itd. Gost može platiti direktno, putem kartice, online bankinga i kroz nekoliko trenutaka rezervirati smještaj.

Automatizirani email predlošci

Kreirajte presonalizirane email predloške za automatsko slanje gostima po potvrdi rezervacije, prije dolaska ili po odlasku. Također, emailove automatski dobijate i Vi prilikom svake rezervacije na web stranici.

SMS notifikacije rezervacija

Booking engine posjeduje nekoliko sučelja sa različitim SMS providerima. SMS-ove možete slati principom automatizma ili po potrebi.  Pošaljite poruku gostu o specijalnoj ponudi i popustima ili o promjeni rezervacije.

Kreirajte promotivne ponude

Privucite goste i posjetitelje na web stranici preko specijalnih popusta i paketa koji se mogu urediti po vašoj želji. Također imate opciju slanja ponude čestim posjetiteljima te postavljanja posebnih cijena za poslovne klijente.

background
Chain Booking Engine
Nudite Vašim gostima jednu platformu za rezervacije
INTEGRACIJE SA: TripConnect, Facebook, WordPress i drugima
jedan kalendar za iznajmljivače
DIREKTNE REZERVACIJE SA METASEARCH STRANICA!

Želite dobivati direktne rezervacije preko TripConnect i drugih metasearch stranica? Booking engine omogućava postavljanje cijena u stvarnom vremenu na ovoj stanici. Također, možete integrirati Facebook stranicu i primati rezervacije direktno u sustav. Vaša web stranica je na WordPressu ili Joomli? Bez brige, rezervacijska mašina je povezana s njima.

Olakšano upravljanje cijenama smještaja
Slobodno možete mijenjati cijene ovisno o preiodu i potražnji iz jednog mjesta. Alat za upravljanje cijenama nudi analizu podataka iz prethodnih rezervacija kako biste efikasno upravljali cijenama.

Statistika za tekuću i proteklu godinu

Booking engine upoređuje sve statističke parametre iz tekuće i protekle godine kako bi izračunao najbolju startegiju za postavljanje najbolje moguće cijene za web stranicu vašeg hotela.

Događaji i atrakcije u blizini 

Unutar sustava, alat za događaje Vam šalje notifikacije o događajima u blizini Vašeg objekta te predlaže nove cijene kada očekujete veći broj gostiju za bolju i efikasniju strategiju cijena.

Indikatori za praznike i produžene vikende

Predviđanjem dolaska praznika i produženih vikenda te povećanja popunjenosti, sustav Vam šalje notifikacije i predlaže cijene za te periode kako biste maksimalno iskoristili situaciju.

Špijunski rezervacijski alat 

Ovim alatom analizirate i uspoređujete svoje cijene sa cijenama konkurentskih hotela na portalima. Možete provjeriti cijene do 30 dana unaprijed kako biste ih mogli prilagoditi u odnosu na konkurenciju.

Komunukacija s gostima prije, tijekom i nakon boravka

Preko booking engine možete bez problema komunicirati gostima prije, tijekom i nakon boravka. Pošaljite gostu email prije dolaska o uputama, lokaciji, nadogradnjama i promjeni rezervacije. Obavijestite gosta o specijalnim ponudama u restoranu, turističkim atrakcijama u blizini ili proslijedite bitne informacije tijekom boravka. Po odlasku, gosta možete kontaktirati za ocijenu i recenziju boravka ili mu poslati email zahvale. Čitav proces se može automatizirati slanjem personaliziranih emialova gostima.

rezervacijska mašina i responsivna web stranica za hotele
Statistika i izvještaji
booking engine statistike i izvještaji za hotele

Kompas alatom unutar booking engine -a imate uvid u statističke podatke vezane za web stranicu Vašeg objekta u odnosu na rezervacije. Sustav je integriran s Google Analytics tako da znate s kojih uređaja i kojim putem posjetitelji dolaze na stranicu te imate kompletan uvid u podatke o posjetiteljima. Pomoću jednostavnih grafičkih prikaza možete vidjeti mjesečne prihode, zauzeća i trenutne booking informacije.

Započnite i lansirajte svoju Google Hotel Ads kampanju s MegaBookerom
Milijuni gostiju uspoređuju smještaj i pretražuju isti na Google-u svaki dan. Zgrabite te direktne rezervacije. Uključite se u Google Hotel Ads preko MegaBookera i prikažite svoj hotel i sadržaje direktno na Google rezultatima pretrage preko oglasa.

Kompletan vodič kroz rezervacijski sustav za hotelijere

Pretraži. Isprobaj. Kupi.
Saznajte što trebate znati prije nego uložite u rezervacijski sustav.

Preuzmite svoj besplatan vodič kroz rezervacijski sustav!

about channel manager
Channel Manager
Dinamičan software za upravljanje i oglašavanje svojeg hotela na online portalima. Sve iz jednog sučelja

Eliminiranjem ručne distribucije i unosa cijena i inventara na različitim portalima, naš channel manager automatizira sve procese i obavlja taj posao za vas. Povezuje vas s preko 100 OTA, GDS, vacation rental i metasearch portala. Megabooker distribucijski sustav pruža ekstremnu fleksibilnost i omogućava vam povećanje online distribucije bez imalo problema i napora.

98% Klijenata preporučuje Megabooker. Pročitajte njihove priče!
maestral

Maestral Accommodation Group, Split

"Hvala timu na podršci, edukaciji i susretljivosti.
Program funkcionira fantastično i ima velike mogučnosti, no kad su vam 24/7 na raspolaganju lako je sve savladati
Zahvalni smo :)"
Megabooker
5
2020-08-25T06:39:08+02:00
maestral
"Hvala timu na podršci, edukaciji i susretljivosti. Program funkcionira fantastično i ima velike mogučnosti, no kad su vam 24/7 na raspolaganju lako je sve savladati Zahvalni smo :)"
Ofek Aviv

Ofek Aviv, Zagreb

"Megabooker is a real find in Croatia.
I am a foreigner manager of a property in Zagreb and Mirsad and the .
whole team are professionals and their product is just amazing
connections to all the major websites, E visitor, fiscalization and much more.

I can personally say that my results have improved significantly since I am using Megabooker, especially in direct bookings and I am excited for the future thanks to this cooperation.

For the grand finale, The price is fair and affordable, especially considering the complete product you receive for it."
Megabooker
5
2020-08-25T06:40:01+02:00
Ofek Aviv
"Megabooker is a real find in Croatia. I am a foreigner manager of a property in Zagreb and Mirsad and the . whole team are professionals and their product is just amazing connections to all the major websites, E visitor, fiscalization and much more. I can personally say that my results have improved significantly since I am using Megabooker, especially in direct bookings and I am excited for the future thanks to this cooperation. For the grand finale, The price is fair and affordable, especially considering the complete product you receive for it."

Bumblebee Apartments, Zagreb

"Super usluzna ekipa i vrlo efikasno rješavaju bilo kakva pitanja i eventualne probleme! Hvala na strpljivosti :).. Profesionalnost na visokom nivou!"
Megabooker
5
2020-08-27T11:00:23+02:00
"Super usluzna ekipa i vrlo efikasno rješavaju bilo kakva pitanja i eventualne probleme! Hvala na strpljivosti :).. Profesionalnost na visokom nivou!"

Apartments Julijana, Privlaka

"Uz MegaBooker smo povećali naše prihode kroz direktnu prodaju na web stranici koju su nam oni napravili ali i ostvarili više rezervacije sa online portalima. Bili smo na više kanala prodaje bez straha od preklapanja. Jednostavnim upravljanjem iz jednog sučelja na računalu ali i mobitelu, a ako je nešto trebalo tu je uvijek bila njihova brza i kvalitetna podrška. Višestruko nam se vratilo ulaganje u njih.
Svakako preporučujemo svima koji žele svoje poslovanje dići na višu razinu!"
Megabooker
5
2020-08-27T11:02:50+02:00
"Uz MegaBooker smo povećali naše prihode kroz direktnu prodaju na web stranici koju su nam oni napravili ali i ostvarili više rezervacije sa online portalima. Bili smo na više kanala prodaje bez straha od preklapanja. Jednostavnim upravljanjem iz jednog sučelja na računalu ali i mobitelu, a ako je nešto trebalo tu je uvijek bila njihova brza i kvalitetna podrška. Višestruko nam se vratilo ulaganje u njih. Svakako preporučujemo svima koji žele svoje poslovanje dići na višu razinu!"

Boutique Hotel Mali Raj, Opatija

"Već godinu dana poslujemo sa Megabooker i možemo izraziti samo riječi pohvale. Jednostavnost, funkcionalnost i osiguran veći priliv rezervacija.
Asistencija besprijekorna i dostupna 24 sata, a njihov tim spreman je i pomoći i van njihovog opsega poslova te je za svaku pohvalu. Top preporuke svima koji traže jednostavan i kvalitetan CM."
Megabooker
5
2020-08-27T11:53:56+02:00
"Već godinu dana poslujemo sa Megabooker i možemo izraziti samo riječi pohvale. Jednostavnost, funkcionalnost i osiguran veći priliv rezervacija. Asistencija besprijekorna i dostupna 24 sata, a njihov tim spreman je i pomoći i van njihovog opsega poslova te je za svaku pohvalu. Top preporuke svima koji traže jednostavan i kvalitetan CM."
5
5
Megabooker
Cijena Se Kreće Od
8kn/Dnevno
Isprobaj prije Kupovine!
Sve što trebate za rezervacijski sustav. Bez kreditne kartice. Bez obvezujućeg ugovora.
24/7
Globalna Podrška Korisnicima

Uvijek pružamo najkvalitetniju moguću uslugu. Naš tim za podršku je posvećen svojim korisnicima i spreman je pomoći u bilo koje doba dana. Pošto su naši sustavi iznimno prilagođeni svojim korisnicima vjerujemo da vam naša pomoć neće ni trebati.

Back to top of page