Upravljajte hotelom uz vrhunsku tehnologiju i detaljan uvid u sve hotelske operacije
Statistika za sve kanale prodaje, popunjenost, naplatu, osoblje i mnogo toga drugog
Dotjerana i opširna analitika

Na raspolaganju su vam detaljna izvješća o svim bitnim operacijama unutar hotela. Podaci su vizualno predstavljeni u obliku grafova i tablica za što lakše prepoznavanje i uočavanje traženih informacija. Izvještaje možete praviti na dnevnoj, sedmičnoj ili mjesečnoj bazi, o broju i vrsti noćenja, vrsti kanala prodaje i sl.
Također, za podatke i izvjštaje omogućen je izvoz u Excel formatu u slučaju da ih trebate prezentirati vlasnicima, osoblju hotela, nekom nadležnom tijelu ili za osobnu uporabu.

background
Podignite rukovođenje hotelom na sljedeći nivo
Izvješće o gostima

Svakog dana možete pristupiti izvješću o gostima za taj dan. Izvještaj donosi popis svih rezervacija, gostiju, dolazaka, check-in, check-out, dužina boravka itd.

Na osnovu podataka koje svakodnevno saznajete možete osmisliti strategiju za postojeće goste ali i pronaći način za privlačenje i ostvarivanje novih rezervacija. Izvješćem o gostima dobijate detaljan uvid u goste hotela.

analitika za hotele popis gostiju
statističko izvješće za hotele
Detaljni izvještaji o prodaji

Detaljna izvješća i statistike o prodaji donose mnoge pogodnosti kako biste ostali ispred konkurencije.
Ova izvješća uključuju detalje o provizijama za putničke agente i druge suradnike, izvještaje o prihodima, poreziima, raznim vrstama prodaje unutar hotela,  itd.

Pomoću ovih detaljnih izvještaja možete s lakoćom upravljati i izračunavati potrošnju i prihode. Ovakav jedinstven pristup rukovođenja statističkim podacima unutar jednog hotela donosi unapređenje poslovanja i značajan rast prihoda.

statističko izvješće za hotele
background
Podignite rukovođenje hotelom na sljedeći nivo
analitika i izvješća za hotele
Dnevne revizije i pregled

Želite efikasno pratiti rad hotelskog osoblja?
S property management sustavom imate izvješća o svim promjenama koje je napravio neko od osoblja. Imate uvid u poništene, otkazane i no-show rezervacije.

Također detaljno pratite sve promjene u rezervacijama, promjene u smještajnim jedinicama i dr.

Različitim uposlenicima možete dati različite ovlasti unutar sustava s ograničenim ili punim pristupom što omogućava bolju kontrolu nad hotelskim poslovanjem.

analitika i izvješća za hotele
Porezna izvješća i računovodstvo

Izvješće o porezima nudi razne statističke podatke poput izdatih računa dnevno, izvješća o provizijama za putničke agencije, poreze za dodatne naplate i usluge.

Pored toga, možete zatražiti prikaz i listu svih izdatih računa i faktura.
Sve što je vašem hotelu potrebno za efikasno računovodstvo.

mjesečni porez za hotele
Unaprijedite rukovođenje hotelom pomoću detaljnih statističkih izvješća
Brzo, pregledno i jednostavno
Back to top of page