Booking engine sustav omogućava automatizirano kreiranje i slanje email predložaka gostima ali i unutar osoblja
poruka gostima

Kreirajte neograničen broj email predložaka za slanje gostima prije i nakon dolaska za što bolju komunikaciju s gostima. Jednom kada se predlošci sačuvaju u sustavu automatski će se slati gostima prema parametrima i vremenskom periodu koji odredite. Na primjer, gost može automatski primiti email potvrdu rezervacije s uputama i bitnim informacijama vezanim za vaš hotel. Također, možete slati email zahvale gostu nakon što napusti objekt kako biste povećali prigodu za dobre online recenzije. Ovo vam daje slobodu u kreativnoj komunikaciji s gostima tako što ćete im slati posebne ponude, popuste tjekom boravka te zatražiti pozitivnu recenziju.

poruka gostima
Bez neželjene e-pošte

Koristimo najnapredniju i najsigurniju tehnologiju kako bismo osigurali najbolju ulugu našim klijentima. Zbog toga korsitimo Amazon web uslugu koja garantira 99,99% dostavu email-a na adresu gosta.

neželjena e pošta
background
Krenite ka većem broju recenzija i boljoj komunikaciji s gostima
praćenje emailova
Praćenje emailova

Booking engine omogućava besprijekorno praćenje svih rezervacija i emailova, od potvrde rezervacije pa do neupjele rezervacije. Sustav autoamatski šalje email tako da možete pratiti sve rezervacije koje dolaze s web stranice hotela.

praćenje emailova
Magnetni emailovi čekaju isporučivanje na adresu vaših gostiju. Što čekate?
Back to top of page