MegaBooker booking engine dolazi s mnogobrojnim integracijama za poboljšanje hotelskog poslovanja i povećanje direktnih rezervacija
facebook stranice za hotele
Prodajite svoje sobe preko Facebook stranice

Sa preko milijardu korisnika Facebook je izvanredna baza potencijalnih klijenata. Aktivno učešće na ovoj društvenoj mreži donosi sve veći broj rezervacija. Preko gumba za rezervacije na Facebook stranici gosti mogu direktno rezervirati smještaj uz integraciju s našom rezervacijskom mašinom. Pored toga, možete davati popuste za korisnike koji rezervaciju izvrše preko Facebook stranice.

facebook stranice za hotele
background
Isprobajte sve MegaBooker integracije
Integracija s najboljim i najpoznatijim metasearch stranicama
Tripconnect integracija

Tripconnect

Google hotel ads integracija

Google hotel Ads

trivago metasearch integracija

Trivago metasearch

Integracija s globalnim distribucijskim sustavima

Oduvijek ste željeli povezanost s najboljim globalnim distribucijskim sustavima na svijetu? Unutar MegaBooker hotelskog channel managera obezbijeđena je povezanost s 4 velika GDS sustava: Amadeus, Galileo, Pegasus i WorldSpan. Bez poteškoća možete povezati svoj hotel sa ovim sustavima i okrenuti se oglašavanju na globalne distribucijske kanale. Preko jednog channel manager-a pristuni ste i na GDS ali i OTA portalima.

GDS portali
MegaBooker channel manager
Povezanost s MegaBooker channel managerom za hotele

Osjećate se spremnim za oglašavanje na veliki broj portala? Channel manager za hotele garantuje prisutnost na 100+ portala i online agencija. Veća pristutnost donosi i više rezervacija. Od sada je povezan s MegaBooker rezervacijskom mašinom.

Pomoću ažuriranja cijena smještaja i inventara u stvarnom vremenu na svim portalima osiguravate rast prihoda i minimizirate mogućnost overbookinga.  Upravljanje cijenama i dostupnošću soba s jednog mjesta, na svim kanalima prodaje.

MegaBooker channel manager
Isprobajte MegaBooker booking engine sa svim integracijama i povećajte broj direktnih rezervacija u Vašem hotelu
Back to top of page