background
Mega app moblina aplikacija ta hotele

Mega App mobilna aplikacija za hotele 

Dobivate vlastitu mobilnu aplikaciju za hotel

Bez kodiranja – Drag and drop način izgradnje

Aplikacija za iOS, Android i Windows uređaje

Vaša vlastita mobilna web stranica

Mega App omogućava hotelima postavljanje vlastite mobilne hotelske aplikacije na Google Play i Apple App online prodavnice. Privucite klijente ka svim sadržajima i uslugama koje nudite u hotelu preko mobilne aplikacije. Napredne opcije izgradnje naglašavaju Vaš hotelski brend te pružaju razne pogodnosti u promoviranju hotelskih objekata, usluga i obližnjih atrakcija i destinacija.

Zašto vaš hotel treba mobilnu aplikaciju?

U suvremenom digitalnom dobu, svako ima pametni telefon i pristup internetu. Kako bi privukli što veći broj klijenata, hotelska mobilna aplikacija Vam može u mnogome pomoći. Hotel može imati vlastitu Android ili iPhone aplikaciju bez puno muke uz Mega App. Mobilne aplikacije za hotele pružaju hotelima nove načine komunikacije s gostima i izgradnju dugotrajne lojalnosti.

Veći prihodi

Hotelske aplikacije mogu značajno povećati prihode hotela tako što će otvoriti nove prigode za zaradu. Pored toga, hotelska mobilna aplikacija pruža novu platformu preko koje gosti mogu direktno rezervirati kod omiljenih hotela pošto aplikacija u sebi ima ugrađen booking engine sustav.

background

Izradite moblinu aplikaciju za svoj hotel

Značajke
Saznajte više o onome što nudimo
hotelski podaci

Hotelski podaci

Svi bitni podaci koji gosti trebaju znati o hotelu nalazi im se na dohvat ruke. Ovo onemogaćava bilo kakvu zabunu jer gosti znaju točno gdje idu i što mogu očekivati. Uz to, pružanje pravih informacija povećava uzbuđenje među gostima pred dolazak.

direktne rezervacije

Direktne rezervacije

Gosti će moći direktno izvršiti rezervaciju preko aplikacije zahvaljujući ugrađenom booking engine sustavu. Cijene i inventar će automatski biti ažurirani unutar property management sustava kao i online portala.

turistički_vodič

Turistički vodič

Postanite osobni turistički vodič za goste tako što ćete im preko aplikacije prikazati lokalne atrakcije i događaje koji se održavaju u okolici. Istaknite znamenitosti preko slika visoke rezolucije i pružite gostima sve informacije koje trebaju.

galerija

Galerija

Svaki gosti očekuje određene sadržaje u hotelu u kojem će izvršiti rezervaciju ali isticanje posebnih sadržaja je ono što će Vas odvojiti od konkurencije. Mega App omogućava Vam odabir sadržaja koje želite naglasiti i promovirati unutar aplikacije sa slikama visoke rezolucije i dodatnim tekstom za dodatne informacije vezane za sadržaje, sobe, vrste soba itd.

put do hotela

Put do hotela

Najbrži način usmjeravanja gosta ka hotelu od bilo kud je preko GPS značajke koja se preko jednog klika aktivira. Gost više neće morati posebno pretraživati Vaš hotel kada dolazi u grad te ćete njegovo check in iskustvo dovesti na sljedeći nivo. 

recenzije

Recenzije

Ako bi se gosti suočili s nekom neugodnošću tijekom boravka mogu automatski poslati zamjerku preko aplikacije a hotel može momentalno popraviti utisak. Pored toga, ovo je odličan alat za prikupljanje pozitivnih recenzija prije ili poslije boravka.

Koristi

Povećajte globalni utjecaj hotela

Prodajete dodatne sadržaje

Bolja korisnička podrška

Novi način komunikacije s gostima

Prednost nad konkurencijom

Direktne rezervacije preko mobilnih uređaja

Zašto mi?

Mega App je inovativan alat koji omogućava hotelijerima ne samo korisne podatke za goste već i izgradnju dugotrajnog povjerenja. Poboljšajte iskustvo gostiju preko vlastite mobilne aplikacije i približite se globalnoj publici.

Mega App je dizajniran i razvijen od strane MegaBooker sustava, vodeće tehnologije u ugostiteljstvu na našem tržištu koja nudi međunarodno kvalitetan proizvod koji se koristi u cijeloj Jugoistočnoj Europi i šire.

MegaBooker ima viziju pružanja IT rješenja za ugostiteljstvo i turizam, rješenja čija je osnovna svrha pojednostavljenje poslovnih procesa za naše klijente koji im pomažu u rastu i napretku. MegaBooker ima tima posvećen razvoju mobilnih aplikacija čiji je osnovni cilj izgradnja platforme koja će pomoći hotelima diljem svijeta da povećaju svoje prisustvo na globalnom tržištu

background

Izradite moblinu aplikaciju za svoj hotel

Back to top of page