Revenue menagement program za potpunu kontrolu nad cijenama smještaja
Iskoristite MegaBooker generator cijena. Alat raznolikih kategorija cijena za maksimalno povećanje prodaje i privlačenja više luksuznih i poslovnih putnika.

Automatske cijene

Olakšano pravljenje razlike između onog što je uključeno u porez i onog što nije. Cijene također možete promijeniti u stvarnom vremenu, po potrebi, prema određenim pravilima itd.

Sezonske cijene

Revenue management program omogućava potpunu kontrolu nad planom cijena. Možete postaviti različite cijene unutar sezone i van nje, vikendima te za blagdane za olakšano povećanje prihoda.

Ugovorene cijene

Postavite i upravljajte različitim cijenama prema vašim poslovnim suradnicima, online OTA i GDS portalima, rent a car i putničkim agencijama itd, što će automatski dovesti do porasta rezervacija i enormne uštede vremena.

Dodijeljene cijene

Dobijate zaseban odjeljak unutar MegaBooker sustava za rezervacije preko stranice hotela ili online portala preko kojeg možete postaviti inventar ovisno o broju direktnih i rezervacija preko online kanala.

Fleksibilna pravila cijena

U trenutku pristizanja rezervacija sustav automatski djeluje prema postavljenim pravilima za cijene. Pravila možete postaviti za dodatne odrasle osobe i djecu te različite popuste.

Podržavanje različitih vrsta cijena

Revenue management program omogućava potpunu kontrolu nad planom i vrstama cijena. Bez poteškoća možete postaviti različite cijene i vrste cijena za isti booking ovisno o potrebi.

Popusti

Imate stalnog gosta koji želi imati sniženu ponudu? Sustav omogućava određivanje popusta za stalne goste ili za goste koji ugovore neku vrstu popusta.

Porezi

Prilikom postavljanja sustava određujete koliki je iznos poreza i kako se obračunava. Nakon toga sve cijene možete postavljati s uključenim porezom ili bez.

Više recenzija znači veći broj rezervacija, a veći broj rezervacija bolju zaradu

O bitnosti online recenzija je dosta toga napisano i svi su svjesni da je to jedna od osnovnih potreba za sve hotele. Ono što sustav nudi jeste slanje automatiziranih emailova gostima, kod check-outa, za ostavljanje recenzije svog boravka. I ne samo to, sustav će odobrene pozitivne recenzije automatski objaviti na web stranici hotela ili na odabranim online portalima za oglašavanje smještaja.

revenue management program
Podignite upravljanje cijenama hotela na novi nivo i uštedite vrijeme uz povećanje broja rezervacija
Back to top of page