Upravljanje cijenama soba u hotelu nikada nije bilo lakše

Isprobajte alat za upravljanje cijenama unutar rezervacijske mašine
statistka za upravljanje cijenama
Statistika za prošlu i trenutnu godinu

Informacije o podacima od prošle godine pružaju mogućnost učenja na greškama za poboljšanje poslovanja. Kroz sustav možete uporediti sve bitne parametre s podacima prošle godine s trenutnom godinom. Možete usporediti na primjer: ukupan broj prodanih soba, stopu popunjenosti smještajnih jedinica, prosječnu dnevnu cijenu, prihode po slobodnoj sobi, maksimalne i minimalne cijene itd.

Na osnovu ovih podataka možete s lakoćom odrediti najbolju moguću cijenu za sljedeću godinu te pravovremeno povisiti/sniziti cijenu. Također, na raspolaganju vam je statistika o svakom planu cijena kojeg postavite da vidite kako je svaka vrsta sobe poslovala.

Usporedbom podataka iz dvije godine napravite strategiju za povećanje prihoda, jer možete znati kada ste poslovali dobro a gdje ima mjesta za napredak.

statistka za upravljanje cijenama
background
Upravljajte cijenama smještajnih jedinica lakše nego ikad
Cijene za vrijeme događaja i sezone posjete turističkim atrakcijama

Ako se hotel nalazi u blizini neke trurističke atrakcije ili mjesta gdje se održava poznati festival to je sigurno period velike posjete za vaš hotel gdje očekujete značajan porast rezervacija. Unutar sustava nalazi se alat koji vam šalje napomene o događajima u vašem okruženju poput konferencija, izložbi, partija, sastanaka, festivala i sl.

Alat za upravljanje cijenama će vas obavijestiti o nadolazećem događaju koji može privući goste u vaš hotel te će napraviti grubu procjenu o tome koliko prometa možete očekivati. Na osnovu toga možete isplanirati strategiju za cijene i uživati u velikim prihodima.

upravaljenje cijenama u hotelu, sniženja za blagdane
Pokazatelji za blagdane i vikende

Pošto su blagdani i vikendi razdoblja kada je popunjenost hotela na najvećoj razini, online booking engine vas obavještava o dolazeći blagdanima te predviđa broj gostiju koje biste mogli imati.

Na primjer, na rasporedu je produženi vikend sa slobodnim ponedjeljkom i petkom što znači da će ljudi više putovati i rezervirati smještaj u hotelu. Sustav će vas napomenuti na vrijeme i pružiti vam dovoljno vremena da postavite odgovarajuće cijene i ograničenu dostupnost kako biste maskimalno iskoristili situaciju.

upravaljenje cijenama u hotelu, sniženja za blagdane
Za jednostavno i potpomognuto upravljanje cijenama odaberite MegaBooker rezervacijsku mašinu
Back to top of page