Book an appointment with MegaBooker  using SetMore

CHANNEL MANAGER TEHNOLOGIJA

Omogućava distribuciju apartmana i villa na više od 50 portala

Svi kanali prodaje automatski i pravovremeno ažuriraju cijene,  rezervacijski kalendar te sadržaj štedeći pri tome mnogo vremena i smanjujući rizik od pogreške.

KORISTI MEGABOOKER CHANNEL MANAGERA

KORISTI MEGABOOKER CHANNEL MANAGERA

Oglašavanje na minimalno 50+ kanala

Oglašavanje smještaja na Megabooker channel manager partnerskim portalima poput Booking.com, Airbnb, TripAdvisor, Holidaylettings i drugima.

Minimalna mogućnost overbookinga

Sve prispjele rezervacije se automatski ažuriraju na svim portalima te je stoga mogućnost duplih rezervacija svedena na minimum.

 Značajno povećanje broja rezervacija

S povećanjem dostupnosti Vašeg smještaja za mnogobrojne turiste diljem svijeta, povećava se i broj rezervacija unutar sezone i van nje.

Dostupnost smještajnih jedinica u bilo kojem trenutku

Nakon postavljanja smještajnih kapaciteta u Megabooker ona momentalno postaju dostupna 0-24 sata na svim kanalima prodaje. Sve promjene se događaju u stvarnom vremenu.

web stranica za apartmane

Dostupnost smještaja za preko 200 milijuna turista 

S povećanjem dostupnosti na ogromnom broju portala povećava se i dostupnost milijunima turista diljem svijeta koji redovno posjećuju portale na kojima se oglašavate.

Pouzdan način povećavanja prihoda od iznajmljivanja

Tisuće zadovoljnih korisnika i znatno povećanje prihoda od iznajmljivanja uz suvremenu tehnologiju jedni su od glavnih zadataka Megabookera.

Jedina tehnologija za iznajmljivanje koju ćete ikada trebati

Vidi popis svih 50+ portala na kojima se možete oglasiti jednostavno i brzo uz pomoć Megabooker alata.

Sinkronizacija na 50+portala

Booking.com, Airbnb.com, Tripadvisor.com, Homeaway, Expedia.com, Atraveo, Holiday lettings, Fewo-direkt, Vrbo, HouseTrip, Abritel.fr, Homelidays, Vacationrentals.com, Flipkey, Osrovok.ru, Misterbnb. Wuking, Tripvillas, Hotwire, Venere, Hotels.com, Trivago, Egencia samo su neki od portala na koje se možete oglasiti sa s Megabookerom channel managerom. Samo jednim klikom postavljate svoj smještaj, cijene i popunjenost iz Megabooker channel managera na 50+ portala.
Samo jedan kalendar za sve rezervacije na svim portalima. Vođenje iznajmljivanja sa jednog mjesta uz 100% kontrolu nad rezervacijama.

Potpuna samostalnost i kontrola za iznajmljivače

Od oglašavanja na portalima do komunikacije s gostima. Nudimo Vam korisne izvještaji i statistike (broj ostvarenih noćenja i profit po portalima…) za olakšano i pojednostavljeno poslovanje. Megabooker korisnička podrška je osigurana u “prvim koracima” za lakše snalaženje i tranziciju.

JEDINA TEHNOLOGIJA ZA IZNAJMLJIVANJE KOJU ĆETE IKAD TREBATI


izrada web stranice za apartmane

______

Samo jednim klikom postavljanje iz channel manager MegaBookera na 50+ portala (Booking.com, Airbnb.com, Tripadvisor.com, Homeaway, Expedia.com, Atraveo, Holiday lettings,Flipkey…).

Samo jedan kalendar za sve rezervacije na svim portalima. Vođenje iznajmljivanja sa jednog mjesta uz 100% kontrolu nad rezervacijama.

Provizija po ostvarenoj rezervaciji od samo 2,8 %.

partnerski portali

Poveži svoj smještaj sa preko 50 portala

Poveži svoj smještaj sa preko 50 portala

Channel manager – 72h dijeli Vas od potpunog poslovnog preporoda.

1. Registrirajte se u MegaBooker sustav

Prilikom  registracije od Vas tražimo unos osnovnih podataka poput imena, prezimena, grada, email-a i kontakt telefona.  Pažljivo pročitajte Uvjete poslovanja (Terms and Conditions). Nakon što ste ih prihvatili, prvi korak je završen i spremni ste za postavljanje Vaših smještajnih kapaciteta.

2. Postavite Vaše smještajne jedinice

U ovom koraku iznajmljivači unose svoje smještajne jedinice u sustav. Slike i opisi Vašeg smještaja automatski će po postavljanju biti vidljivi na svim portalima koje ste odabrali. Potrudite se da na najbolji način predstavite svoje objekte i odaberite najbolje fotografije.

3. Spojite se na MegaBooker channel manager

Korisnici Megabooker sustava se spajaju na channel manager gdje odabiru koje smještajne jedinice žele oglašavati. Nakon toga će i službeno objekti biti online na portalima za oglašavanje. Iznajmljivači počinju dobijati rezervacije putem Megabooker sustava i preuzimaju kontrolu nad komunikacijom s gostima.

Zašto koristiti MegaBooker tehnologiju?

Internet postaje sve brži i složeniji. Mi se trudimo biti u korak sa promjenama! Pratimo i analiziramo kretanja tržišta i stalno Vas povezujemo s novim partnerima. Trenutno postoje stotine portala i agencija a mi biramo one koji donose najviše rezervacija. Bez obzira tko i kada se pojavi na tržištu Vi znate da ćete uvijek i svugdje biti prisutni.
Megabooker.hr – no.1 chanel manager Hrvatska, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Srbija – aplikacija za vođenje privatnog smještaja, hotela i malih turističkih agencija.

Testiraj Megabooker tehnologiju 7 dana BESPLATNO

Bez obaveza. Bez ugovora.

Testiraj Megabooker tehnologiju 7 dana BESPLATNO

Bez obaveza. Bez ugovora.

Back to Top
Probaj besplatno
Assign a menu in the Right Menu options.