CHANNEL MANAGER TEHNOLOGIJA
Omogućava distribuciju apartmana i villa na više od 120+ portala

Svi kanali prodaje automatski i pravovremeno ažuriraju cijene,  rezervacijski kalendar te sadržaj štedeći pri tome mnogo vremena i smanjujući rizik od pogreške.

KORISTI MEGABOOKER CHANNEL MANAGERA

Oglašavanje na minimalno 120 kanala

Oglašavanje smještaja na Megabooker channel manager partnerskim portalima poput Booking.com, Airbnb, TripAdvisor, Holidaylettings i drugima.

Minimalna mogućnost overbookinga

Sve prispjele rezervacije se automatski ažuriraju na svim portalima te je stoga mogućnost duplih rezervacija svedena na minimum.

 Značajno povećanje broja rezervacija

S povećanjem dostupnosti Vašeg smještaja za mnogobrojne turiste diljem svijeta, povećava se i broj rezervacija unutar sezone i van nje.

Dostupnost smještajnih jedinica u bilo kojem trenutku

Nakon postavljanja smještajnih kapaciteta u Megabooker ona momentalno postaju dostupna 0-24 sata na svim kanalima prodaje. Sve promjene se događaju u stvarnom vremenu.

web stranica za apartmane

Dostupnost smještaja za preko 200 milijuna turista 

S povećanjem dostupnosti na ogromnom broju portala povećava se i dostupnost milijunima turista diljem svijeta koji redovno posjećuju portale na kojima se oglašavate.

Pouzdan način povećavanja prihoda od iznajmljivanja

Tisuće zadovoljnih korisnika i znatno povećanje prihoda od iznajmljivanja uz suvremenu tehnologiju jedni su od glavnih zadataka Megabookera.

Megabooker partneri
Jedina tehnologija za iznajmljivanje koju ćete ikada trebati
Vidi popis najpopularnijih portala na kojima se možete oglasiti jednostavno i brzo uz pomoć Megabooker alata.
Sinkronizacija najpopularnijih portala

Booking.com, Airbnb.com, Tripadvisor.com, Homeaway, Expedia.com, Atraveo, Holiday lettings, Fewo-direkt, Vrbo, HouseTrip, Abritel.fr, Homelidays, Vacationrentals.com, Flipkey, Osrovok.ru, Hotwire, Venere, Hotels.com, Trivago, Egencia samo su neki od portala na koje se možete oglasiti sa s Megabookerom channel managerom. Samo jednim klikom postavljate svoj smještaj, cijene i popunjenost iz Megabooker channel managera na 120+ portala.
Samo jedan kalendar za sve rezervacije na svim portalima. Vođenje iznajmljivanja sa jednog mjesta uz 100% kontrolu nad rezervacijama.

Potpuna samostalnost i kontrola za iznajmljivače
Od oglašavanja na portalima do komunikacije s gostima. Nudimo Vam korisne izvještaji i statistike (broj ostvarenih noćenja i profit po portalima…) za olakšano i pojednostavljeno poslovanje. Megabooker korisnička podrška je osigurana u “prvim koracima” za lakše snalaženje i tranziciju.
background
Poveži svoj smještaj sa preko 50 portala
Channel manager – 72h dijeli Vas od potpunog poslovnog preporoda.

1. Registrirajte se u MegaBooker sustav

Prilikom  registracije od Vas tražimo unos osnovnih podataka poput imena, prezimena, grada, email-a i kontakt telefona.  Pažljivo pročitajte Uvjete poslovanja (Terms and Conditions). Nakon što ste ih prihvatili, prvi korak je završen i spremni ste za postavljanje Vaših smještajnih kapaciteta.

2. Postavite Vaše smještajne jedinice

U ovom koraku iznajmljivači unose svoje smještajne jedinice u sustav. Slike i opisi Vašeg smještaja automatski će po postavljanju biti vidljivi na svim portalima koje ste odabrali. Potrudite se da na najbolji način predstavite svoje objekte i odaberite najbolje fotografije.

3. Spojite se na MegaBooker channel manager

Korisnici Megabooker sustava se spajaju na channel manager gdje odabiru koje smještajne jedinice žele oglašavati. Nakon toga će i službeno objekti biti online na portalima za oglašavanje. Iznajmljivači počinju dobijati rezervacije putem Megabooker sustava i preuzimaju kontrolu nad komunikacijom s gostima.

Zašto koristiti MegaBooker tehnologiju?

Internet postaje sve brži i složeniji. Mi se trudimo biti u korak sa promjenama! Pratimo i analiziramo kretanja tržišta i stalno Vas povezujemo s novim partnerima. Trenutno postoje stotine portala i agencija a mi biramo one koji donose najviše rezervacija. Bez obzira tko i kada se pojavi na tržištu Vi znate da ćete uvijek i svugdje biti prisutni.

Megabooker.hr – no.1 chanel manager Hrvatska, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Srbija – aplikacija za vođenje privatnog smještaja, hotela i malih turističkih agencija.

Testiraj Megabooker tehnologiju 14 dana BESPLATNO
Bez obaveza. Bez ugovora.
Back to top of page