MegaBooker tim Vam pomaže u povezivanju vlastitog rezervacijskog magneta
Čemu služi MegaBooker podrška?

Cilj podrške je da Vam olakša start kako biste što prije mogli postaviti svoje vlastite ciljeve! Mi u Megabooker-u želimo da što prije preuzmete ono što MegaBooker predstavlja: 100 % vlastitu kontrolu i potpuno samostalnost u vođenju i oglašavanju smještaja!
Pomoći ćemo Vam sa tehničkim segmentima i educirati Vas kako biste kasnije mogli vrlo lako sami koristiti MegaBooker tehnologiju i u detalje poznavali gdje na internetu oglašavati privatni smještaj i na koji način.
Brinuti ćemo se da u svakom trenutku budete upoznati sa novim nadograđenim performansama sustava koje će Vam biti na raspolaganju bez ikakvih dodatnih troškova (a spremamo Vam mnoga iznenađenja). Podržavamo svaki Vaš uspjeh – to je naš primarni zadatak.

podrška korisnicima
Preuzimanjem Megabooker tehnologije Vaši objekti su dostupni milijunima gostiju 0-24!!
kontrola i samostalnost

Podržavamo Vas od samog početka i želimo da kao iznajmljivač započnete osobnu evoluciju. MegaBooker tehnologiju razvila je skupina profesionalaca sa dugogodišnjih iskustvom u turizmu, skupina zaljubljenika u napredak i inovacije. Rado ćemo Vas educirati kako i Vi možete osobno doprinijeti boljitku!

Podržavamo Vaše sugestije, Vaše kritike i Vaše želje i potrebe. Ovdje smo u simbiozi – učimo jedni od drugih i konstantno napredujemo.

Nagradite svoj trud zaradom i osobnim zadovoljstvom. Sada postavite ciljeve o kojima ste ranije samo maštali. Danas Vi to možete a mi smo ovdje sa Vas podržimo.

kontrola i samostalnost
Preuzmite Vaš magnet za rezervacije i pridružite se tisućama zadovoljnih korisnika
Bez obaveza. Bez ugovora.
Back to top of page