Značajke
Izgradite jaču vezu sa svojim gostima uz Mega Feedback

Prilagodljiva istraživanja

Kreirajte vlastita istraživanja za povratne informacije s prilagođenim poljima koja se odnose na proizvode i usluge koje imate i nudite u svom objektu

Odjeljak za komentare

Odjeljak za komentare omogućuje gostima da ostave svoje mišljenje i komentare o vašoj usluzi ukoliko ste nešto zaboravili prilkom sastavljanja istraživanja

Izvještaji i analitika

Mnogobrojni izvještaji i statistički podaci se mogu vidjeti unutar sustava za preciznu analizu i bolje razumijevanje ponašanja i zadovoljstva gostiju hotela.

web stranica za apartmane

Multijezični feedback

Forme za povratne informacije se mogu napraviti na različitim jezicima što omogućava klijentima ostavljanje povratne informacije na maternjem jeziku.

Email i SMS notifikacije

Mega Feedback će automatski email i SMS notifikacije zaduženim osobama koje odredite svaki put kada gost ostavi negativnu recenziju ili komentar.

Integracija s društvenim mrežama

Mega Feedback je integriran s raznim društvenim mrežama kao što su Facebook, Twitter i sl. tako da možete objavljivati rezultate istraživanja na njima.

Prilagodljivi tabovi

Prilagodite tabove poput toga što je novo, popularno, aktivno itd. Možete ih omugućiti ili ukloniti bilo kada.

Pohrana

Vaši podaci su sigurni zato što svakodnevno pohranjujemo podatke na cloud sustavu. Podatke s lakoćom možete vratiti bilo kada ukoliko za to nastane potreba.

Brendiranje

Održavajte snagu svoga brenda preko Mega Feedback sustava koji ima prilagodljivu temu preko koje možete odrediti izgled sustava tako da odgoavara vašem brendu. Gosti će vidjeti samo brend vašeg restorana ili hotela što će rezultirati jačim povjerenjem.

 

Back to top of page