često postavljana pitanja

[separator headline=”h3″ title=””]

[separator headline=”h4″ title=”Tko vrši komunikaciju sa portalima i gostima?”]

Korisnici MegaBookera imaju 100% kontrolu nad svojim poslovanjem. Samostalno komuniciraju sa portalima i gostima bez našeg dodatnog uplitanja. MegaBooker je Vaš tehnički partner – „mini online ured“ iz kojeg jednostavno možete pratiti i voditi iznajmljivanje. Svi vaši podaci (cijene, opisi, fotografije, rezervacije, kalendar, izvješća…) nalaze se na jednom mjestu što uvelike olakšava Vaš život u svakom pogledu!

[separator headline=”h4″ title=”Koliki su troškovi korištenja MegaBooker sustava?”]

Ovdje ne postoje skriveni troškovi. Cilj su nam zadovoljni iznajmljivači koji dugoročno koriste našu uslugu i sustav. Cijena korištenja varira ovisno o broju Vaših smještajnih jedinica. Svakako pogledajte više u cjeniku.  Cjena varira od 2% po rezervaciji  putem online booking portala koje koristite kroz MegaBooker sustav (ovdje ne ulaze Vaše osobne rezervacije – “stari” gosti, lokalne i druge agencije…). ili možete odabrati paušalni iznos plaćanja neovisno o proviziji.  Troškovi provizije se obračunavaju nakon obračuna ostvarenih rezervacija, a  troškovi po paušalnom načinu plaćanja korištenja sustava shodno vrsti pretplate (mjesečna, godišnja…).

[separator headline=”h4″ title=”Što mi je potrebno za korištenje MegaBookera?”]

Nakon što donesete mudru odluku i krenete sa korištenjem našeg sustava biti će Vam potrebno:

  • Internetska veza i računalo
  • podaci za sklapanje ugovora (OIB; IME I PREZIME odgovorne osobe, naziv firme, adresa)
  • odabir načina plaćanja (provizija, pretplata)
  • Objekt koji želite iznajmljivati 🙂

[separator headline=”h4″ title=”Koliko dugo traje cijeli postupak prije nego krenem aktivno koristiti Vaš sustav?”]

Nakon što ste se odlučili za korištenje našeg sustava, a možete uvijek isprobati demo našeg programa bez ikakve obaveze, prvo radimo :

  • Naš time radi implementaciju Vašeg sustava. Možemo preuzeti sve cijene, tipove cjenika, opise, rezervacije sa Booking.com sustava ako tamo imate postojeći account. Ako nemate ispunit ćete jednu tablicu i po njoj ćemo kreirati Vaš account i našem sustavu
  • radimo edukaciju Vas i vaših zaposlenika online putem (ukoliko je potrebno idemo na teren kod Vas, u tom slučaju mogući su dodatni troškovi)
  • Krećete sa korištenjem sustava. Naša podrška Vam je uvijek na raspolaganju putem telefona, chata, email-a.
  • Nakon što krenete sa korištenjem i uplatite za program imate i dalje “grace” period potpunog povrata novca da Vam iz bilo kojeg razloga vratimo novac

[separator headline=”h4″ title=”Da li je i kako moguće prekinuti suradnju?”]

Mi nudimo dvije vrste ugovora: sa obveznim pretplatničkim odnosom i bez obaveznog pretplatničkog odnosa.

U slučaju da se ne obavežete na suradnju sa nama, možete početi surađivati sa nama, i već idući mjesec prekinuti bez ikakvih penala i dodatnih troškova sa Vaše strane.

U slučaju da se odlučite na obavezni pretplatnički ugovor, u slučaju prekida suradnje na određeni period , plaćate ostale anuitete po ugovoru. Predonost ovog načina je u tome što inicialno ostvarujete veći popust i dodatne programe po nižoj cijeni, te za ozbiljnije klijente je svakako ovaj model puno privlačniji.

[separator headline=”h4″ title=”Već se oglašavam na Booking.com – mogu li svejedno korisiti MegaBooker?”]

Naravno da možete! Sve što će Vam biti potrebno je Vaš Hotel ID. Nakon toga naš tehnički tim preuzima na sebe posao integracije (objedinjavanja) u MegaBooker sustav. I sve Vaše recenzije biti će sačuvane naravno.

Ja sam agencija ili property manager – što mi MegaBooker može ponuditi?

Naravno! MegaBooker je sustav koji je prilagodljiv za svve one koje se bavi iznajmljivanjem smještaja: hotelima, propery manegerima itd.

[separator headline=”h4″ title=”Da li kroz MegaBooker mogu izdavati fiskalizirane račune?”]

Da, naravno!

[separator headline=”h4″ title=”Da li MegaBooker ima opciju prijave na eVisitor?”]

Da, naravno!

[separator headline=”h4″ title=”Da li MegaBooker ima opciju foto-skreniranja dokumenata gostiju i prijave istih u eVisitor?”]

Da, naravno!

[separator headline=”h4″ title=”Da li mi MegaBooker može pomoći u ostvarivanju više prihoda?”]

MegaBooker nudi set jednih od najboljih alata na tržištu, koje ukoliko je ih budete pravilno implementirali, mogu povećati vašu prodaju  na način da povećate direktnu prodaju i do 100% te povećate više rezervacije preko OTA kanala i do 40%.

 

 

 

Imate još pitanja?

Pišite nam na mail: podrska@megabooker.hr

 

Comments are closed.