ŽELITE LI I VI OSTVARIVATI REZERVACIJE BEZ PROVIZIJA?

 

Istina je da možete imati od 10-30% direktnih rezervacija.

[vc_separator border_width=”3″]

Dobra vijest je da to možete učiniti uz minimalna ulaganja. Kontrola je u Vašim rukama:

1. Napravite dobru web stranicu

2. Postavite mogućnost online plaćanja

3. Povežite stranicu i kalendare online portala

Untitled design
Ostavite svoje podatke ispod i kontaktirat ćemo Vas:

Dobra vijest je da to možete učiniti uz minimalna ulaganja. Kontrola je u Vašim rukama:

1. Napravite dobru web stranicu

2. Postavite mogućnost online plaćanja

3. Povežite stranicu i kalendare online portala

Untitled design
Ostavite svoje podatke ispod i kontaktirat ćemo Vas:

Koliko provizije plaćate online portalima? Kolika bi vaša zarada bila bez provizija?

35

VIŠE DIREKTNIH REZERVACIJA!

Specijalizirane turističke stranice dolaze sa booking sustavom, google mapom i sinkronizacijom kalendara i osigurane su uz ssl zaštitu, kvalitetne su  i jednostavne za održavanje.

34

NEOVISNOST U POSTAVLJANJU CIJENA

Posjedovanjem web stranice, apartmani, ville i hoteli zaobilaze provizije online portala. Dobivate potpunu slobodu i neovisnost prilikom postavljanja cijena smještaja

izrada web stranice za apartmane

INTEGRACIJA KALENDARA SA PORTALIMA – BEZ OVERBOOKINGA!

Naravno tu je i integracija kalendara vaše web stranice za apartmane sa Booking.com-om, Airbnb-om i svim drugim portalima preko našeg channel manager sustava! Napredne booking funkcionalnosti obogaćuju iskustvo gosta.

37

OPTIMIZIRANO ZA SVE UREĐAJE

Pružajući optimalnu preglednost i lagodno iskustvo za posjetitelje, web stranice za apartmane, vile i hotele unutar booking engine programa prilagođena je svim vrstama uređaja. Bilo da gosti dolaze preko laptopa, kompjutera, pametnog telefona ili tableta imat će besprijekorno iskustvo.

Megabooker rezervacijski sustav partneri

POGLEDAJTE NAŠE DRUGE PROIZVODE:

USLUGA POSTAVLJANJA NA ONLINE PORTALE:

Zauzeti ste sa svojim vlastitim poslom, ne znate, ili jednostavno ne želite gubiti vrijeme postavljajući opise i slike , kreiranju profila i ugovora na online agencijama? Čuli ste ipak da oni pune smještaj. Mi imamo riješenje za Vas! Za vas ćemo sve to uraditi, ali vi ste i dalje vlasnik profila.

[vc_btn title=”Saznaj više” style=”outline-custom” outline_custom_color=”#f2145b” outline_custom_hover_background=”#f2145b” outline_custom_hover_text=”#ffffff” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fmegabooker.hr%2Fiznajmljivaci%2F||target:%20_blank|”]

JEDAN “EXTRANET” KOJI UPRAVLJA SVIMA:

Zamislite život jednostavnijim. Kao da imate Booking.com extranet koji vodi brigu o svim drugim portalima poput Airbnb-a, Expedi-a, Atrave-a, Agode-a.  Mjenjate cijene i vidite sve podatke gostiju preko mobilne aplikacije ili računala. Ažuriranje podataka između portala  je u roku 4 s.

[vc_btn title=”Saznaj više” style=”outline-custom” outline_custom_color=”#f2145b” outline_custom_hover_background=”#f2145b” outline_custom_hover_text=”#ffffff” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fmegabooker.hr%2Fiznajmljivaci%2Fchannel_manager_softver_za_povecanje-rezervacija%2F||target:%20_blank|”]
Back to top of page