background
Moćna digitalna platforma
nadohvat ruke vašem gostu

Samostalna prijava i odjava

Zahtjev za dodatne usluge

Izradite profil gostiju

Prihvatite online plaćanje

  Email

  Kontakt broj

  Prezime*

  Ime

  Naziv pravne osobe (neobavezno)

  Broj jedinica

  Vrsta smještajnih jedinica


  Digitalni portal za goste
  Digitalni Guest Portal:
  Kako pomaže hotelima?

  Za rezervaciju koju su izvršili vaši gosti, hotelski softver šalje e-mail ili SMS s potvrdom o rezervaciji. To uključuje poveznicu do portala za goste s njihovim PIN-om. Dakle, odmah od rezervacije do odlaska, digitalni portal za goste omogućuje im izvođenje i upravljanje raznim operacijama; koje inače treba izvoditi vaše hotelsko osoblje. Prednosti su:

  Smanjivanje vremena čekanja gostiju

  Poboljšanje iskustva gostiju

  Pohranjivanje svih detalja o vašim gostima

  Prodaja dodatnih usluga

  Poznavajte vaše goste
  Angažirajte se oko vaših gostiju i prije nego stignu u vaš objekt. Poznavanje svih detalja o vašem gostu će vam pomoći da ih bolje poslužite kada stignu kod vas.
  Izrađuje profil gostiju

  Izrada profila za goste

  Omogućite svojim gostima da lako kreiraju svoje profile. To će vam zauzvrat pomoći da prikupite i upravljate svim podacima svojih gostiju i ponudite im usluge prema njihovim željama.

  Snimite potpis gostiju digitalno

  Pohranite digitalni potpis

  Digitalni portal za goste omogućuje vašem gostu da priloži sliku svog potpisa. Taj se potpis zatim automatski ažurira na GR kartici, kao i u bazi podataka hotelskog softvera.

  Beskontaktna prijava
  Vaši gosti mogu odraditi prijavu od kuće ili na putu do vašeg objekta; čime ćete smanjiti vrijeme čekanja na vašoj recepciji.
  Upute za vaš hotel

  Upute do vašeg objekta

  Opcija ‘Pronađi hotel na mapi’ omogućava gostu da lako prati lokaciju vašeg objekta i dobije točne upute sa samog portala.

  Nudite prijevoz

  Putem softvera za samoposluživanje gostiju vaši gosti mogu jednostavno podnijeti zahtjev za potrebu prijevoza; što vam omogućuje povećanje prihoda.

  Osiguran prijevoz
  Samostalna prijava

  Osigurajte samostalnu prijavu

  Bez dodatnih aplikacija ili instalacija, samo jednostavan link koji omogućuje gostima da se samostalno prijave u vaš objekt i izbjegnu vrijeme čekanja na recepciji.

  Primajte zahtjeve online
  Poboljšajte uslugu kao nikad do sada. Bilo da se radi o bilo kakvim zahtjevima, sve što trebaju je samo jedan klik udaljeno.
  Upravljanje grupnom rezervacijom

  Upravljanje grupnim rezervacijama

  Za grupne rezervacije naš portal obavijesti vlasnika grupe za sve zahtjeve suputnika. Ne ostavljajući prostora za greške tijekom plaćanja ili odjave.

  Jednim klikom promijenite rezervacije

  Jednim klikom promijenite rezervacije

  Portal za samoposluživanje omogućuje vašim gostima izmjene boravka, pa čak i otkazivanje rezervacije. Nadalje, obavještava vaše osoblje na recepciji o tim izmjenama; pomažući vam tako da poduzmete potrebne operacije.

  Obrađuje zahtjeve i upite gostiju

  Obrađuje zahtjeve i upite gostiju

  Portal za goste omogućuje vašim gostima da lako zatraže sve dodatne usluge koje žele koristiti u vašem objektu. Možete im također odmah odgovoriti u slučaju da imaju bilo kakvih upita.

  Snimite svoje zahtjeve za goste

  Pohranite zahtjeve vaših gostiju

  Ovaj portal bilježi i kreira povijest kreiranih zahtjeva vaših gostiju u vašem objektu. Možete lako pratiti svaku od njih i pružiti im najbolje iskustvo za vrijeme njihovog boravka.

  Digitalna samostalna odjava
  Kao što možete nuditi beskontaktnu prijavu, tako možete nuditi i odjavu gostima. Pružajte gostima da samostalno plaćaju račune kao i da se odjave iz vašeg objekta, bez da vi morate izvršavati potrebne operacije.
  Hotelski račun na mobitelu

  Račun na mobitelu

  U sustavu samoprijave, vaši gosti mogu bilo kada provjeriti i preuzeti račun za njihov boravak.

  Prihvatite bezgotovinsko plaćanje

  Samoposlužni portal preusmjerava vaše goste na sigurnu stranicu za plaćanje kako bi izvršili plaćanja i podmirili troškove boravka.

  Primite bezgotovinska plaćanja
  Prikupite recenzije gostiju

  Prikupite veći broj recenzija

  Možete jednostavno prikupiti povratne informacije o iskustvu boravka vaših gostiju. To vam pomaže da znate što se sviđa gostima u vašem objektu, a koje stvari bi se mogle poboljšati.

  Koja MegaBooker-ova rješenja pružaju ``Guest Self-service portal``?
  background
  Nudite gostima najbolju moguću uslugu
  Započni s BESPLATNIM probnim periodom i vidi kako Guest Portal funkcionira!
  Back to top of page