[separator headline=”h3″ title=”UNAPRIJEDITE prezentaciju Vaše smještajne jedinice:“]

[accordion open=”2″]

[accordion-item title=”Kreirajte kvalitetne i reprezentativne slike”]

Fotografije su te koje prodaju na internetu. Na temelju njih gost odlučuje sviđa li mu se apartman, te hoće li ga rezervirati. Odlične fotografije mogu na najlakši način privući ljude i zainteresirati ih za baš Vašu smještajnu jedinicu.

IMG_9497[/accordion-item]

[accordion-item title=”Sastavite dobar opis svog smještaja”]

Pobrinite se napisati dobar opis svoje smještajne jedinice. Okvirno pravilo je napisati oko 300-500 riječi. Napišite svoj ​​opis na sažet način i ne zaboravite uključiti sve relevantne informacije. Također, ne zaboravite spomenuti ono što čini vaš unos jedinstvenim, kao na primjer da li smještajna jedinica uključuje i bazen ili vrt s roštiljem.

Svakako navedite:

– da li apartman ima pogled na more ili centar mjesta

– uključuje li smještajna jedinica kuhinju i kupaonu

– osiguran parking

– nudite li gostima kamin, pristup internetu ili neku dodatnu pogodnost.

 

Ne zaboravite koristiti odgovarajuće epitete i približiti svoju smještajnu jedinicu potencijalnom gostu.[/accordion-item]

[accordion-item title=”Prezentirajte svoje susjedstvo i lokalne atrakcije”]

[responsive]uređenje apartmana[/responsive]

Turisti vole doživjeti mjesto i okolinu koju se nalazi u neposrednoj blizini same smještajne jedinice. Na Vama je da pomognete svojim potencijalnim gostima uz navođenje aktivnosti i atrakcija koje vaše susjedstvo može ponuditi.

To može biti interesantan srednjovjekovni dvorac, golf teren u blizini, super pizzerija, ili Vaša omiljena lokalna slastičarnica. Preporučite svojim potencijalnim gostima sva mjesta koja bi preporučili svojim prijateljima ili rodbini. Također je vrlo korisno dati pojedinosti o javnom prijevozu i udaljenosti do najbližih zračnih luka, gradova i znamenitosti.

[/accordion-item]

[accordion-item title=”Budite iskreni”]

Zapamtite ostati iskreni prilikom predstavljanja Vaše smještajne jedinice. Ako imate sobicu s jednim krevetom i televizijom, ne možete ju  opisati kao vilu s ogromnim, luksuznim vrtom.

Zapamtite, svaki apartman, soba ili vila, te svako susjedstvo i svaka zemlja je posebna na svoj način.

[/accordion-item]
[/accordion]

Comments are closed.