Book an appointment with MegaBooker  using SetMore

Značajke

Prilagodljiva istraživanja

Kreirajte vlastita istraživanja za povratne informacije s prilagođenim poljima koja se odnose na proizvode i usluge koje imate i nuduite u svom objektu

Odjeljak za komentare

Odjeljak za komentare omogućuje gostima da ostave svoje mišljenje i komentare o vašoj usluzi ukoliko ste nešto zaboravili prilkom sastavljanja istraživanja.

Izvještaji i analitika

Mnogobrojni izvještaji i statistički podaci se mogu vidjeti unutar sustava za preciznu analizu i bolje razumijevanje ponašanja i zadovoljstva gostiju hotela.

web stranica za apartmane

Multijezični feedback

Forme za povratne informacije se mogu napraviti na različitim jezicima što omogućava klijentima ostavljanje povratne informacije na maternjem jeziku.

Email i SMS notifikacije

Mega Feedback će automatski email i SMS notifikacije zaduženim osobama koje odredite svaki put kada gost ostavi negativnu recenziju ili komentar.

Integracija s društvenim mrežama

Mega Feedback je integriran s raznim društvenim mrežama kao što su Facebook, Twitter i sl. tako da možete objavljivati rezultate istraživanja na njima.

Ograničenja kod tradicionalnog pristupa povratnim informacijama gostiju

Korištenje papira i olovke za prikupljanje povratnih informacija od gostiju je limitiran i zastario način s dosta mana i nedostataka o kojime često ne razmišljamo. Mega Feedback može vašem objektu donijeti preporod koji će vam omogućiti prikupljanje i analizu povratnih informacija od gostiju na efikasniji i efektniji način.  Neki od nedostataka korištenja papira i olovke:

  • Zahtjeva dosta vremena
  • Ograničen pristup
  • Nemate instant odgovor
  • Teško se uređuje i modificira
  • Nema izvještaja
  • Napadan proces
  • Troškovi printanja
Back to Top
Probaj besplatno
Assign a menu in the Right Menu options.