Mega feedback
Značajke

Prilagodljiva istraživanja

Kreirajte vlastita istraživanja za povratne informacije s prilagođenim poljima koja se odnose na proizvode i usluge koje imate i nudite u svom objektu

Odjeljak za komentare

Odjeljak za komentare omogućuje gostima da ostave svoje mišljenje i komentare o vašoj usluzi ukoliko ste nešto zaboravili prilkom sastavljanja istraživanja.

Izvještaji i analitika

Mnogobrojni izvještaji i statistički podaci se mogu vidjeti unutar sustava za preciznu analizu i bolje razumijevanje ponašanja i zadovoljstva gostiju hotela.

web stranica za apartmane

Multijezični feedback

Forme za povratne informacije se mogu napraviti na različitim jezicima što omogućava klijentima ostavljanje povratne informacije na maternjem jeziku.

Email i SMS notifikacije

Mega Feedback će automatski email i SMS notifikacije zaduženim osobama koje odredite svaki put kada gost ostavi negativnu recenziju ili komentar.

Integracija s društvenim mrežama

Mega Feedback je integriran s raznim društvenim mrežama kao što su Facebook, Twitter i sl. tako da možete objavljivati rezultate istraživanja na njima.

background
Feedback opcije za goste

Ankete na web stranici

Klijenti mogu popuniti anketu bilo kada nakon boravka i to online te pristupiti anketi preko URL linka tako da od njih možete dobiti feedback bilo kada. Anketama na web stranici se može pristupiti i preko osobnog računala, tableta ili pametnog telefona.

Ankete na tabletu

Hoteli mogu omogućiti gostima brze ankete preko tablet uređaja; to je odličan način za prikupljanje dobrih recenzija. Tableti također omogućavaju visoku pokretljivost unutar objekta te gost može pristupiti anekti direktno preko tableta.

Ankete preko mobitela

Hotel može poslati link ankete za recenziju gostima preko SMS-a prilikom boravka gosta ili nakon odjave. Mobilni telefoni su najbrži način komunikacije s gostima te značajno povećavaju mogućnosti pozitivne recenzije.

QR kodovi

Napravite QR kodove za različite ankete koji se strateški mogu postaviti unutar vašeg objekta gdje gosti mogu skenirati kod i direktno pristupiti anketi kada god to žele.

Ekrani na dodir

Jedan od najefikasnijih načina prikupljanja recenzija je strateško postavljanje ekrana na dodir u hotelu na frekventnim lokacijama. Na ekranima možete postaviti Mega Feedback ankete ovisno o potrebi.

Hotelska aplikacija

MegaFeedback podržava hotelske aplikacije te se može integrirati s njima što dozvoljava gostima ostavljanje recenzije preko mobilne aplikacije.  Također se integrira i sa Mega App aplikacijama za hotele ali i sa bilo kojom drugom na tržištu.

Ograničenja kod tradicionalnog pristupa povratnim informacijama gostiju

Korištenje papira i olovke za prikupljanje povratnih informacija od gostiju je limitiran i zastario način s dosta mana i nedostataka o kojime često ne razmišljamo. Mega Feedback može vašem objektu donijeti preporod koji će vam omogućiti prikupljanje i analizu povratnih informacija od gostiju na efikasniji i efektniji način.  Neki od nedostataka korištenja papira i olovke:

  • Zahtjeva dosta vremena
  • Ograničen pristup
  • Nemate instant odgovor
  • Teško se uređuje i modificira
  • Nema izvještaja
  • Napadan proces
  • Troškovi printanja
Back to top of page