izrada web stranice za apartmane
JEDNOSTAVNA APLIKACIJA ZA REZERVACIJE
Megabookerova jednostavna booking aplikacija za rezervacije koja stvara prednost u poslovanju. Da bi ostali ispred, uvijek povezujemo, ubrzavamo i pomažemo.
Automatizirano ažuriranje u stvarnom vremenu

Promijenite cijene i opise željene jedinice u bilo kojem trenutku na 50+ najvećih portala kroz jedinstveno sučelje. Ako želite da osvježite sadržaj vašeg objekta bilo da su to slike, opisi, promotivne cijene ili dodatne pogodnosti koje nudite, možete to učiniti na jednom mjestu za sve portale koje ste odlučili povezati kroz MegaBooker booking aplikacija za rezervacije.

aplikacija za rezervacije

Unos cijena

Unesite cijene koje želite za Vaše apartmane, vile i kuće za odmor, za periode koje želite na način koji Vama odgovara i to na svim kanalima prodaje iz jednog mjesta.

Bez overbukinga

Otvorite ili zatvorite dostupnost smještaja na svim portalima uz pomoć jednog klika. Smanjite mogućnost dupliciranih rezervacija preko aplikacije koja će automatski zabilježiti zauzeća na svim portalima.

Unos slika

Korisniku prilagođen „drag and drop“ unos slika smještajnih jedinica. Dovoljno je da prenesete slike s računara u naš sustav i one će se automatski nalaziti na svim portalima za oglašavanje.

Opisi apartmana

Željeni opisi unešeni u Megabooker će biti vidljivi na svim portalima za oglašavanje bez mukotrpnog i višestrukog unosa istih podataka što garantira enormnu uštedu Vašeg vremena.

background
Krenite s oglašvanjem na 50+ portala
Globalna povezanost

Megabooker aplikacija za rezervacije povezuje domaće iznajmljivače sa svjetskim tržištem te im omogućava distribuciju smještaja na 50+ različitih online portala uključujući Booking.com, TripAdvisor i Airbnb, Homeaway, Expedia…

Plasman objekata

Sami odabirete gdje i na kojim portalima želite oglašavati Vaše apartmane, sobe i vile. Vi najbolje znate koji kanali prodaje Vam donose najveće prihode.

Povećanje broja gostiju

Veća prisutnost na globalnom tržištu garantuje i veći broj rezervacija. Vaše smještajne jedinice su iz našeg sustava dostupne za preko 200 milijuna turista.

Minimalni troškovi, veća zarada

Megabooker booking aplikacija za Vam omogućava da postavite smještajne jedinice koliko i gdje želite povećavajući na taj način broj potencijalnih gostiju. Postavite više smještajnih jedinica online uz nisku proviziju od samo 2.8% na ostvarene rezervacije maksimizirajući na taj način mogućnosti zarade.

kako funkcinira Airbnb

Broj objekata

Neograničen broj smještajnih jedinica koje možete unijeti u sistem uz pregledno sučelje koje Vam omogućava uređivanje svakog apartmana po želji.

Pristupačnost

Megabooker aplikacija za rezervacije sa marginalnom provizijom omogućava Vam veću slobodu prilikom konstruiranja cijena na portalima za oglašavanje smještaja.

background
Krenite s oglašvanjem na 50+ portala
Izrada web stranica za apartmane, vile i kuće za iznajmljivanje
Želite ostvarivati više direktnih rezervacija preko vlastite stranice i bez provizija velikih portala?

Pravimo za vas web stranicu apartmana ili vile po želji, potpuno prilagođeno vašem brendu. Web stranice uključuju uvezan rezervacijski kalendar, odjeljak za foto-galeriju, zaseban dio za recenzije i prilagođene su svim vrstama uređaja.

Pored toga, dobijate uvezane sustave naplate i besplatan hosting.
Krenite s ostvarivanjem direktnih rezervacija na vlastitoj web stranici.

posebne ponude za klijente na web stranici
Potpuna kontrola

U Megabooker channel manager-u iznajmljivač je taj koji ima potpunu kontolu nad svim rezervacijama bez ikakvih posredničkih uloga. Booking aplikacija za rezervacije omogućava korisnicima da kreiraju oglase svog smještaja i plasiraju ih na kanal za oglašavanje po želji.

eVisitor aplikacija uspješno je integrirana s Megabookerom. Preko našeg sustava bez poteškoća možete prijavljivati i odjavljivati goste na eVisitoru. Dovoljno je jednom unijeti Vaš eVisitor login za sva vremena. Bez višestrukog unosa i gubljenja vremena.

Komunikacija s gostima

Od prispjeća upita za rezervaciju pa sve do dolaska, vlasnici smještaja za oglašavanje vode komunikaciju s gostima i na taj način im najbolje predstavljaju svoje smještajne kapacitete.

Naša podrška

Megabooker tim je od trenutka registracije pa do dolaska prvih gostiju dostupan za sva pitanja i probleme koje korisnik sistema može imati. Mi ne zarađujemo ako Vi ne zarađujete.

Zašto isprobati vlastiti magnet za rezervacije?
Zato što smo uvijek u pokretu. Zato što smo okretni. I zato jer duh magnetske privlačnosti boravi u nama.

Bez dodatnih rizika i posrednika.

Back to top of page