Hrvatska turistička agencija Adriaday vam predstavlja certifikat kojim svojim gostima i svim partnerima može garantirati visoku kvalitetu usluge koju nudi – ISO 9001:2008

Quality is more important than quantity. One home run is much better than two doubles.

ISO 9001:2008ISO 9001:2008 je osnovni standard te najrasprostranjenija međunarodna norma i certifikat (preko milijun certifikata u 178 zemalja). Tvrtka koja posjeduje ISO 9001 dokazuje:

  • Svoju pouzdanost u pružanju usluga,
  • Ozbiljnost organizacije,
  • Usmjerenost prema kvaliteti,
  • Sustav kontrole kvalitete,
  • Stalno poboljšavanje kvalitete.

Uvođenjem sustava, turističke agencije očekuju na prvom mjestu veći stupanj zadovoljstva klijenata, poboljšanje u komunikaciji, kvalitetniji odnos prema partnerima i dobavljačima.

Adriaday – Jedna od prvih certificiranih agencija u Hrvatskoj

Hrvatska turistička agencija „Adriaday“ je među prvih četrdeset agencija koje su „okrunjene“ certifikatom ISO 9001:2008.  Spomenuto je dokaz zajedničkog rada i angažiranosti zaposlenika agencije. Zaposlenici agencije “Adriaday” su umreženi preko strukovnih udruga sa svrhom dugoročnog poboljšavanja vlastite kvalitete usluga.

Važnost ISO certifikata za „Adriaday“ hrvatsku turističku agenciju je u tome što svjesno, vođeni smjernicama sustava upravljanja kvalitetom, dugoročno ulažu u poboljšanje usluga i zadovoljstvo kako gostiju i kupaca tako i uprave, zaposlenika i lokalne zajednice u kojoj društvo djeluje.

 

Dodjela certifikata ISO 9001:2008 vlasnicima agencija i članova UHPA-e

 

 

Koje su koristi certifikata ISO 9001?

Korisnici usluga certificiranih s ISO 9001:2008 certifikatom mogu očekivati:

  • Udovoljavanje zahtjevima,
  • Ispunjavanje zahtjeva – potreba i očekivanja kupaca,
  • Prikladnost (proizvoda/usluge) za upotrebu,
  • Sposobnost proizvoda ili usluga da kontinuirano ispunjava ili čak premašuje očekivanja kupca.

Ljubitelji high class tretmana će biti oduševljeni tretmanom koji pružaju agencije certificirane s ISO 9001 standardima, ujedno štede njihov novac i vrijeme, a prilagođeni su njihovim potrebama.

Nudimo vam pomoć oko certificiranja!

Kao što smo spomenuli, hrvatska turistička agencija „Adriaday“ je među prvim hrvatskim agencijama koje su „okrunjene“ ovim certifikatom. Ova vrijedna potvrda je dokaz zajedničkih napora uposlenika agencije s jednim zajedničkim ciljem: dugoročnim poboljšavanjem kvalitete usluga. Sukladno navedenome, pomoć oko certificiranja uvijek možete potražiti kod turističke agencije Adriaday. Kao jedni od pionira certificiranja turističkih agencija ISO certifikatima u Hrvatskoj vjerujemo da imamo odgovore na sva vaša pitanja.

KONTAKTIRAJTE NAS:

e-mail: iznajmljivaci@adriaday.com

PRIJAVITI APARTMAN MOŽETE NA SLJEDEĆEM LINKU

Nadalje, pomoć možete potražiti i u UHPA-i. UHPA je prva strukovna udruga u turizmu na području Hrvatske sa spomenutim certifikatom i jedna od rijetkih udruga turističkih agencija u Europi i svijetu čiji su članovi zajedničkim radom i suradnjom stekli spomenuti certifikat.

Ostali certifikati kvalitete

TRAVELIFE

U današnje se vrijeme sve više razvija svijest o zaštiti okoliša i  prirode koja nas okružuje.

Norma ISO 14 001 danas je najrašireniji međunarodno prihvaćeni standard za upravljanje okolišem, koji je primjenljiv na svaku organizaciju koja želi uvesti, održavati i neprekidno poboljšavati vlastiti sustav upravljanja okolišem.

Turistička agencija „Adriaday“ također pripada Travel life zbirci smještajnih kapaciteta. Ovakav smještaj pokazuje da agencija poduzima potrebne korake u upravljanju svojim ekološkim i društvenim utjecajima poput smanjenja potrošnje energije ili podupiranja lokalnih inicijativa koje čuvaju kulturnu baštinu odredišta.

EOS CODE

EOS logoA Code of Practice on Environment Oriented Sustainability – EOS CODE je Kodeks koji ima za cilj doprinijeti povećanju konkurentnosti, uglavnom malih i mikro-turoperatora i putničkih agencija, koji ga dobrovoljno provode u svojim poduzećima, a osobito u izletima i paket aranžmanima koje oni organiziraju ili prodaju. Eos code je koristan standard i alat za turoperatore i turističke agencije koji im pomaže povećati konkurentnost tako da prihvate poslovanje u skladu s načelima razvoja održivog turizma i unaprijede kvalitetu svojih proizvoda i usluga.

Izuzetna nam je čast biti jedna od prvih turističkih agencija na području Republike Hrvatske koje  brinu o održivom razvoju, kako u samom uredu, tako i u  programima izleta, paket aranžmanima, u odnosima prema gostima i prema cijeloj destinaciji.

HALAL certifikat

Halal certifikatHrvatska nedvojbeno postaje „halal friendly“ destinacija. Naime, sve više hotela i restorana dobiva ili su zainteresirani za dobivanje halal certifikata i “halal friendly” oznake, koje dodjeljuje Centar za certificiranje halal kvalitete Islamske zajednice u Hrvatskoj.

Na taj način hrvatska turistička ponuda, pruža mogućnosti turistima islamske vjeroispovijesti koji prakticiraju svoju vjeru da boravak u Hrvatskoj provedu u skladu s principima svoje vjere. Riječ je o proizvodima i uslugama koji su proizvedeni ili obavljeni u skladu s dozvoljenim islamskim principima, za razliku od harama, koji označava ono što je zabranjeno.

Danas se sve više okrećemo zdravom načinu života, a halal je najveći sinonim te vrijednosti.

Tako je i Hrvatska predstavljena od 22-23. rujna 2014. Na prvoj međunarodnoj konferenciji o halal turizmu u Granadi – Španjolskoj, koja je okupila stotinjak vodećih imena svjetske halal industrije, vodećih svjetskih poslovnih udruženja te brojne turističke profesionalce i stručnjake, poduzetnike, predstavnike nacionalnih turističkih zajednica, znanstvenike, istraživače, vladine dužnosnike, predstavnike medija i mnoge druge.

Na sajmu je prezentirana i prva Turistička brošura vezana uz Halal turizam, Islamsku baštinu i Islamske centre u RH.

Više informacija na: LINKU

Stvarajmo uspomene zajedno…

Uz turističku agenciju „Adriaday“ moći ćete uživati u vašem odmoru na hrvatskoj obali s visokom sviješću o odgovornom putovanju. S uslugom vrhunske kvalitete, posvetite svoje vrijeme jedinstvenom odmoru, nezaboravnim iskustvima s putovanja, sjećanjima i emocijama koje Vam pružamo uz niz obilazaka i kulturno-umjetničkih događaja. Našim klijentima nudimo smještaj u najboljim apartmanima i villama, organizaciju izleta, prijevoz, rent-a-car, zrakoplovne karte, etc. Na raspolaganju smo 24 sata na dan.

Provjerite našu ponudu za smještaj:

http://www.adriaday.com/en/novalja/apartments-novalja.php

http://www.adriaday.com/en/opatija/apartments-opatija.php

Također provjerite naše ponude za već isplanirane izlete:

http://tours.adriaday.com/

 

Adriaday team je razvio i property management software Megabooker, provjerite što on nudi privatnim iznajmljivačima.

Zahvaljujemo na vašem povjerenju,

Hrvatska turistička agencija „Adriaday“.

 

 

 

Adriaday osigurao ISO 9001 certifikat - Potvrda kvalitete pružatelja usluga by