ft_vodic

Kome je namijenjen Vodič?[hr style=”1,2,3,4″ margin=”40px 0px 40px 0px”][hr style=”1,2,3,4″ margin=”40px 0px 40px 0px”]

Ako ste iznajmljivač apartmana, vila, kuća za odmor i ostalog što pripada kategoriji ”privatni smještaj” i dobro bi vam došla novčana potpora (do čak 300.000 kn) – ovaj Vodič je za vas!

Ako želite izbjeći zatrpavanje gomilom papira, zakona i procedura, danima tražeći sitnim slovima napisanu ”kvaku” za ikakvu dodatnu zaradu, vjerujemo da će vam ovaj Vodič znatno sve pojednostaviti!

[hr style=”1,2,3,4″ margin=”40px 0px 40px 0px”]Što ćete naučiti iz ovog Vodiča?[hr style=”1,2,3,4″ margin=”40px 0px 40px 0px”]

Vodič „Kako do bespovratnih potpora Ministarstva turizma – za privatne iznajmljivače“ u sklopu projekta Ministarstva turizma za dodjelu bespovratnih sredstava, ukazat će vam na točno određene korake koje morate poduzeti kako bi ostvarili potporu.

Ministarstvo vas daruje, nemojte propustiti zbog neznanja ovu priliku da unaprijedite vaše poslovanje, i povećavate svoje prihode svake godine sve više, i više… Istražili smo i testirali za vas sve načine kako uspješno doći do novčanih sredstva, kao i ono što nikako ne bi trebali napraviti. Tu su još i poneki trikovi dodatno ubrzali stvari…

[hr style=”1,2,3,4″ margin=”40px 0px 40px 0px”]uvod[hr style=”1,2,3,4″ margin=”40px 0px 40px 0px”]

Budući da se zahtjevi primaju zaključno do 15. travnja 2014. godine (zadnji dan za predaju dokumentacije na poštu ili u pisarnicu Ministarstva), pomoći ćemo Vam da svu potrebnu dokumentaciju prikupite na vrijeme i da svoju ideju projekta predstavite na što kvalitetniji način.

Ministarstvo turizma RH objavilo je 28. veljače 2014. godine javni poziv za kandidiranje projekata za dodjelu bespovratnih sredstava iz programa pod nazivom „Konkurentnost turističkog gospodarstva“. Privatni iznajmljivači mogu, unutar mjere A4, prijaviti svoj projekt i ostvariti pravo na potporu u iznosu do 300.000 kuna.

U nastavku teksta provjerite ispunjavate li uvjete potrebne za dobivanje potpore i pročitajte što učiniti u tom slučaju kako biste osigurali da potpora bude dodijeljena i Vama!

U nastavku teksta pronađite odgovore na sljedeća pitanja:

Mogu li i ja dobiti sredstva i za kakve projekte? 

Razmislite o tome je li Vam interesantna ideja poboljšanja Vaše ponude na jedan od predloženih načina i jeste li možda čak s takvim projektom počeli već prošle godine

Koliko sredstava mogu dobiti?

Pojašnjavamo koliko točno sredstava možete dobiti za različitu namjenu, što znači sufinanciranje, što obrazac proračuna ili troškovnika i kako se kasnije pravdaju odobreni troškovi

Što trebam napraviti da dobijem sredstva?

Pomažemo Vam prikupiti potrebnu dokumentaciju, napisati dobro obrazložen zahtjev, donosimo korisne savjete i linkove

Tko mi može pomoći u pisanju projekta?

Ako Vam sve ovo ipak zvuči komplicirano, rado ćemo vam pomoći i odgovoriti na sva vaša pitanja!

 

Kako do bespovratnih potpora Ministarstva turizma? – vodič za privatne iznajmljivače by