eVisitor mobilna aplikacija sada je besplatna za sve!

Kao što svi iznajmljivači i hotelijeri znaju, prijava turista u sustav eVisitor je “gnjavaža” koju moramo obaviti. Postoje razni načini kako to obaviti, od onog obično da se putem web stranice turističke zajednice https://www.evisitor.hr ručno unesu podaci sa osobnih dokumenata turista, do naprednijih opcija “skeniranja” dokumenata putem aplikacija na mobilnim telefonima ili korištenje skenera dokumenata.
Takve aplikacije kod nas, poput inCheckin-a, PrijaviTuriste i slične, nisu besplatne te je to iznajmljivačima bio dodatni trošak. Prije nekoliko godina pojavio se pilot projekt besplatne aplikacije mVisitor, koji je nažalost bio ograničen samo za određene županije i manje iznajmljivače.

No od nedavno je Ministarstvo turizma i sporta RH u sklopu projekta Hrvatski digitalni turizam razvilo mobilnu aplikaciju eVisitor, koja je potpuno jednostavna za korištenje, a sa ciljem olakšavanja izvršavanja zakonskih obveza u turističkom sektoru. Uz to je potpuno besplatna i bez ikakvih reklama!

Aplikacija omogućuje prijavu i odjavu turista, kao i uvid u obračun i kontrolu naplate turističke pristojbe.

Na ovaj način, korisnici mogu lako prijaviti i odjaviti turiste koji borave u njihovim turističkim objektima, a imaju i uvid u detalje obračuna i naplate turističke pristojbe.

Ova aplikacija je dostupna za preuzimanje putem Google Play Store-a i App Store-a  (Kliknite na navedene linkove za preuzimanje aplikacije!)

 

eVisitor aplikacija na Google Playu

Uz korištenje ove besplatne aplikacije, napredni iznajmljivači realno sada ne trebaju plaćati za dodatne programe kako bi imali prijavu turista u eVisitor. Za bezbrižan i napredan rad, dovoljno je da koriste samo channel manager program za sinkronizaciju svih rezervacija, kalendara i cijena na online portalima te za direktni booking opcionalno mogu koristiti naš booking engine sustav. Ova opcija je značajno jeftinija varijanta od postojećih trenutno sustava koje nude slično. Ako želite uštedjeti vrijeme i živce za vođenje rezervacija, Megabooker je tu za Vas!

Bez obzira na broj portala na kojima se oglašavate, channel manager omogućava jednostavno upravljanje svim distribucijskim kanalima iz jednog mjesta. Iskoristite centralizirani sustav za upravljanje cijena koji ne samo da štedi vrijeme već i u mnogo situacija smanjuje i mogućnost pogreške. Jedinstveno sučelje garantira jednakost cijena na svim portalima i osigurava online reputaciju hotela.

Želite li razgovorati sa nama ili imate dodatnih pitanja, stojimo Vam na raspolaganju u našem chatu ili nas možete nazvati!

 

By Megabooker team

 

 

eVisitor aplikacija za mobilne uređaje besplatna za sve by