Što je Minimax?

Minimax je cloud računovodstveni program koji omogućava povezivanje poduzetnika i računovođe. Kako se radi o cloud rješenju, omogućen je pristup bilo kada i bilo gdje. S Minimaxom ste uvijek u toku i u svakom trenutku imate pregled nad svojim poslovanjem. Podaci se unose samo jednom, istovremeno se obrađuju na različitim lokacijama, kako u tvrtki tako i u računovodstvu.

[responsive]Minimax prezentacija[/responsive]

Koje su prednosti korištenja programa Minimax?

Korištenje Minimax programa donosi mnogobrojne prednosti. Jedna od glavnih prednosti svakako je njegova jednostavnost. Početak rada s programom je brz i bez početne investicije, čime se štedi vrijeme i novac. Programu se može pristupiti s bilo kojeg mjesta, putem računala, tableta ili telefona 24 sata na dan uz zajamčenu sigurnost podataka. Prilikom izmjene zakonskih regulativa nema dodatnih troškova jer su sve nadogradnje programa besplatne i uključene u cijenu održavanja.

Minimax omogućava povezivanje poduzetnika i računovođe, čime se osigurava usklađenost podataka bez potrebe za fizičkim prijenosom dokumenata jer su svi kreirani dokumenti automatski u računovodstvu. Kako bi se dodatno olakšala suradnja između poduzetnika i računovođe, u programu postoji modul Pretinac za dokumente. U pretinac poduzetnik uvozi dokumente (bankovne izvatke i primljene račune) koje računovođa onda prenosi u odgovarajuće module. Korisnici ne moraju brinuti za svoje podatke jer program omogućava sigurno čuvanje i arhiviranje podataka. Jedna od bitnih prednosti za same korisnike je besplatna i kvalitetna podrška. Za poduzetnike i računovođe koji koriste neki drugi program, postoji mogućnost prijenosa podataka u Minimax, ako su oni pripremljeni u skladu sa standardima za uvoz.

Minimax program se razlikuje od drugih programa po tome što je prvi računovodstveni program koji omogućuje izradu Bilješki i Odluka uz godišnje financijske izvještaje. Sve se može napraviti u jednom programu, bez potrebe za vanjskim programom, niti ručnim pisanjem. 

Mobilna aplikacija – Minimax Accounting 

Osim web aplikacije, korisnici Minimaxu mogu pristupiti i putem mobilne aplikacije.

Minimax Accounting.
Mobilna aplikacija omogućava pregled nad poslovanjem i poslovnim partnerima te unos primljenih računa.
*Dostupna samo korisnicima Minimax programa.

[responsive]google play[/responsive]

Kome je Minimax namijenjen?

Minimax računovodstveni program namijenjen je za vođenje poslovanja i računovodstva tvrtke, knjigovodstvenih servisa, obrtnika, udruga, mikro i malih tvrtaka. Poduzetnik kroz program može samostalno voditi računovodstvo ili uz pomoć svog računovođe.

S kojim programima se Minimax može povezati?

Minimax program može se povezati s različitim aplikacijama, kao na primjer: programima za fakturiranje, internet trgovinom, maloprodajom. Povezivanjem s drugim programima osigurava se usklađenost podataka te pojednostavljuju poslovni procesi.

Povezivanje je moguće kroz Minimax API uslugu, koja omogućava upotrebu određenog niza funkcija koje su ugrađene u program.

Minimax program je povezan s aplikacijom Radni sati, koja omogućava automatsko planiranje radnog vremena. Osim aplikacije Radni sati, Minimax je povezan i s MegaBooker rezervacijskim sustavom za hotele, turističke agencije i iznajmljivače.

[responsive]

Megabooker i računovodstvani program Minimax

[/responsive]

Koje prednosti hotelijeri i iznajmljivači imaju pri izradi fiskalnih računa preko MegaBookera u suradnji sa MiniMaxom-om?

MegaBooker PMS je direktno povezan sa MiniMax riješenjem. To znači da sve troškove koji su na foliu gosta, a za koje želite izdati fiskalni račun, možete uraditi jednim klikom kroz MegaBooker PMS.

To uključuje i sve dodatne usluge, poput npr završnog čišćenja, parkinga itd.

Obično hotelijeri i iznajmljivači cijene smještaja imaju u EUR-ima ( neki portali poput Booking.com i ne podržavaju drugu valutu).

S druge strane obaveza Vam je da izdate račun u Hrvatskoj u HRK (Kunama). Megabooker je u suradnji sa MiniMaxom došao do riješenja prema kojem u PMS-u možete staviti valutu u EUR-ima, a da pri kreiranju fiskalnog računa isti automatski bude prikazan u HRK i to po srednjem tečaju Hrvatske narodne banke, na dan izdavanja tog računa, kakva je i zakonska obaveza. Naravno u donjem opisu računa i dalje stoji iznos prikazan u EUR radi reference gostu, kao i koje su sve vrste načina plaćanja, koliki iznos je naplaćen prema načinu plaćanja itd.

Time u jednom kliku :

– Kreirate zakonski ispravan račun
– Ne morate ručno mijenjati i gledati koji je tečaj HNBa na današnji dan
– Gosti u isto vrijeme imaju račun prikazan u HRK i EUR

Naravno velika je prednost svakom hotelijeru koji ima svoje računovodstvo da pređe na korištenje paketta Minimax za računovođe, jer se onda svi izdani računi iz PMSa mogu odmah knjižiti. Smanjuju se potencijalne ljudske greške i štedi na vremenu. Tako uloženi novac koji se plati za modul računovodstva se vrlo brzo vrati nazad.

Naravno vrijedi naglasiti da je svim korisnicima MegaBookera, osnovni paket za izdavanje izlaznih računa potpuno besplatan, a u što je uključena već spomenuta mogućnost fiskalizacije računa .

Paketi za poduzetnike i računovođe

Minimax u ponudi ima različite pakete koji uključuju određene module. Paketi se dijele na pakete Poslovanja (Mikro, Mini i Maksi poslovanje) te na pakete računovodstva (Mini i Maksi računovodstvo). Paketi poslovanja općenito su namijenjeni poduzetnicima koji imaju vanjsko računovodstvo dok su paketi računovodstva namijenjeni za poduzetnike koji samostalno vode računovodstvo te računovodstvene servise.

Svi paketi mogu se koristiti samostalno i možete odabrati paket koji najviše odgovara Vašem poslovanju i potrebama.

Zašto odabrati Minimax?

Korištenjem Minimax programa možete povećati učinkovitost svojeg poslovanja. Niži su troškovi održavanja i nadogradnje jer Minimax program sve to radi sam. Knjiženja su automatska, a pristup podatcima i dokumentima omogućen je bilo kada i bilo gdje. S Minimaxom ste uvijek u toku i u svakom trenutku imate pregled nad svojim poslovanjem. Možete se povezati sa svojim računovođom odnosno klijentom i istovremeno raditi s istim podatcima bez fizičkog prijenosa podataka.

Iskoristi promotivnu ponudu i uštedi 50%!

[responsive]

Akcija Minimax

[/responsive]

Minimax je pokrenuo akciju za sve korisnike koji se registriraju do kraja mjeseca (30.09.2018..), te nudi 50% popusta na uslugu za prvih 6 mjeseci koristenja. Više informacija na:

[responsive]Promotivna ponuda Minimax[/responsive]

Minimax – računovodstveni program koji povezuje poduzetnika i računovođu  by