Dragi MegaBooker čitatelji, savjetujemo da pročitate ovaj koristan vodič za korištenje metasaerch kanala prodaje koje je sastavio TripTease, jedan od vodećih sustava za povećanje rezervacija putem metasearch kanala prodaje.

Uz ponovno otvaranje putovanja, metapretraživanje je zlatna prilika za hotele da dopru do potencijalnih kupaca i potaknu izravne rezervacije. Ali  online putničke agencije (kao što su Booking.com, Expedia i druge)  su potpuno svjesni mogućnosti – zapravo već troše milijarde kako bi izbacili hotelijere iz igre.

Od 2020. godine prosječan broj ponuditelja u aukciji metapretraživanja porastao je 3x na sjevernoameričkom i europskom tržištu, što je povećalo cijenu po kliku (CPC) za rekordnih 150% u usporedbi s razdobljem prije pandemije. U ovom fragmentiranom “metakraju”, hotelijeri će morati raditi više nego ikad kako bi vidjeli rezultate.

Saznajte kako potaknuti više izravnih rezervacija iz metapretraživanja uz novi ultimativni vodič za metapretraživanje hotela (Ultimate Guide to Hotel Metasearch). Od optimizacije vašeg mehanizma za rezervacije do poboljšanja pariteta cijena i ciljanja cijelog putovanja gosta, vodič pruža vrhunske savjete o tome kako nadmašiti OTA i povećati izravni prihod.

Što vodič uključuje:

  • Meta stranice na kojima morate biti
  • Definiranje vaših ciljeva i budžeta
  • Maksimiziranje izravnih poticaja za rezervacije za goste
  • Rješavanje snižavanja cijena od lažnih OTA-a
  • Povezivanje vaše meta vidljivosti sa širom putanjom rezervacije gostiju
  • Ključna saznanja velike hotelske grupe o njihovom rekordnom učinku
  • Plus mnogo više

Vrijeme je da se ozbiljno pozabavite svojom meta izvedbom. Preuzmite svoju besplatnu kopiju (na dnu sljedećeg linka)

https://www.triptease.com/blog/the-ultimate-guide-to-hotel-metasearch/?utm_source=pocket_mylist

 

Ne postoji nikakav direktna korist ili affiliet za preporuku ovog članka osim što MegaBooker channel manager i booking engine ima tehničku integraciju za one koje koriste ili se odluče koristiti TripTease za svoje potrebe sustava metasearch prodaje.

Prijevod: by S.O.S. English

 

 

Nadmašite OTA s ultimativnim vodičem za metapretraživanje hotela by