> Analiziraj konkurenciju uz novu aplikaciju: “Rate metrics”
> Potvrdi ili otkaži rezervaciju: Automatizirani podsjetnici
> Prilagođeni CSS: Prilagodi izgled sustava svojim potrebama
> Prilagodba aplikacije za prikaz i usporebu cijena

1) Analiziraj konkurenciju uz novu aplikaciju “Rate Metrics”

U najnovijoj verziji Megabooker rezervacijskog sustava možete pronaći novu opciju “Rate Metrics” koja Vam omogućuje praćenje kretanja cijena kod konkurencije.

Pratite dinamiku cijena na tržištu:
– ubacite nazive smeštaja koje želite pratiti,
– odaberite kanale sa kojih želite preuzeti njihove cijene
– upišite tip sobe
– odaberite datume

i uspoređujte cijene na tržištu!

via Gfycat

U agresivnoj, brzorastućoj industriji i sve većem broju portala za oglašavanje smještaja, važno je voditi računa o politici cijena konkurentskih smještajnih objekata.

Megabooker rezervacijski sustav je iz ovog razloga uveo novu značajku, koja će Vam pomoći držati korak sa konkurencijom.

Prednosti Rate metricsa nisu samo mogućnost usporedbe niti uvid u performanse konkurentskih smještajnih objekata, ovaj alat za analizu konkurenta će Vam pokazati gdje se točno nalazite u odnosu na ostale smještajne objekte, te na čemu morate poraditi kako nebiste izgubili svoje mjesto na vodećim pozicijama.

2) Potvrdi ili otkaži rezervaciju uz “Automatske podsjetnike”

Sada ćete moći blokirati sobe kroz ‘Add Reservation’ opciju, ali ćete isto tako biti u mogućnosti postaviti podsjetnik za otpuštanje blokiranih soba na zakazani datum.

Ako se rezervacija potvrdi ili otkaže prije zakazanog podsjetnika sistem će otkazati podsjetnik.

Ako se pak soba pusti u prodaju, dobit ćete notifikaciju kako je rezervacija otkazana. Naravno, sve rezervacije ćete moći otkazati i ručno ako to želite.

Napomena: Ova opcija je dostupna i kroz PMS sustav.

 

Prilagođeni CSS: Prilagodi izgled sustava svojim potrebama

Sada ćete moći dodati prilagođeni CSS na stranici sa mehanizom za rezervacije. Svrha prilagođavanja izgleda je lakše usklađivanje izgleda sustava sa potrebama hotelskog brenda.

Primjer:

[responsive]css[/responsive]

Ažuriranje značajke “Aplikacija za usporedbu cijena”

U ovoj verziji Megabooker rezervacijskog sustava smo ažurirali značajku koja je služila usporedbi vaših cijena sa cijenama OTA kanala.  Na ovaj način gost bolje stječe uvid u to gdje mu je isplativije rezervirati smještaj.

Sada ćete moći i olakšano dodavati nove OTA kanale u spomenutu aplikaciju (koja se prikazuje na na stranici sa sustavom za rezervacije) te ćete moći odabrati cijene koje će se uspoređivati kroz prikazanu aplkaciju.

[responsive]Usporedba cijena[/responsive]

Otkrij nove, moćne opcije Megabooker rezervacijskog sustava by