U našem višegodišnjem radu s iznajmljivačima obiteljskog smještaja primjetna je skupina iznajmljivača koji su iznajmljivanje apartmana podigli na visok nivo te ostvaruju iznadprosječne rezultate. To su iznajmljivači koji su realna prijetnja hotelskoj industriji (pročitajte više o tome u našem članku).

Za razliku od toga kako većina drugih poslova započinje, veoma mali broj iznajmljivača uđe u ovaj posao namjerno i s određenim ciljevima.

Svaki korak bliže koji napravite ka određivanju točno onoga što želite postići u iznajmljivanju apartmana, učinit će putovanje ugodnijim i manje stresnim.

Iznajmljivanje smještaja sa sobom donosi ogroman pritisak za donošenje velikih odluka s ograničenim informacijama i u kratkom vremenskom periodu.

Zbog toga se većina iznajmljivača naljuti kada portali za oglašavanje iznenada promijene pravila igre.

Ako nemate veliki budžet (a znamo da većina nema) za unajmljivanje marketinških agencija, morate zasukati rukave i boriti se za svoju neovisnost. 

Više o ostvarivanju neovisnosti o portalima i putničkim agencijama pročitajte ovdje.

Znajte da postoji formula i da je 1 veće od 0 (tj. da je trud oko nečega bolje nego  ne raditi ništa). Izgradnja momentuma uz konkretna dijela pokreće iznajmljivanje apartmana s pukog preživljavanja na održivost i put uspjeha.

U našoj infografici pogledajte 4 etape kroz koje svaki iznajmljivač obiteljskog smještaja treba proći kako bi ostvarili što veću neovisnost od  portala za oglašavanje smještaja.

 

[responsive]kako postati neovisan iznajmljivač[/responsive]

 

Za one koji su tek započeli iznajmljivanje preporučujemo naš vodič za iznajmljivanje smještaja s kojim kroz 10 jednostavnih koraka možete krenuti s iznajmljivanjem.

 

U kojoj fazi se vi trenutno nalazite? Podijelite svoje mišljenje u komentarima.

4 etape u postizanju neovisnosti u iznajmljivanju (grafički prikaz) by