Expedia Group potpisuje prvi industrijski sporazum koji će postati optimizirani distributer veleprodajnih cijena za Marriot International

[responsive]marriot international[/responsive]

Expedia Group (NASDAQ: EXPE) i Marriott International (NASDAQ: MAR) danas su objavili da će kao dio novog sporazuma potpisanog u travnju 2019. godine, Expedia Group postati ekskluzivni globalni optimizirani distributer Marriott-ovih veletrgovinskih cijena, dostupnosti i sadržaja na mreži. globalnih pružatelja putovanja, na snazi ​​15. listopada 2019. godine.

Pokretanjem optimiziranog modela distributera, Marriott uvodi promjene u način na koji pristupa preraspodjeli veleprodajnih cijena tvrtke i dostupnosti među pružateljima usluga treće strane. Ovim sporazumom Marriott će utjecati na vodeću tehnologiju i uslugu na razini poduzeća Expedia Group da stvori jedinstveni prolaz za redistribuciju Marriott-ovog veleprodajnog inventara. Optimizirani model distribucije, koji pruža B2B kraka Expedia Grupe, Expedia Partner Solutions, eliminirat će složenost i neučinkovitost današnjeg veleprodajnog modela preraspodjele za hotele u Marriott-u. Ovo rješenje za jedinstveni ulaz također će pružiti dosljedno i pouzdano iskustvo kupovine za putnike, osiguravajući točan prikaz opisa hotela, cijene soba i naknada putem poznatih i pouzdanih pružatelja usluga putovanja.

Pejzaž distribucije na veliko danas je fragmentiran i složen; hoteli trebaju upravljati zamršenom mrežom trećih distributera i tehnološkim standardima. Ovo novo rješenje otključava snagu i razmjere tehnologije Expedia Group-a kroz jednu točku pristupa i jedinstvenu tehnologiju za sve hotele Marriott širom svijeta, što će Marriott-u omogućiti efikasnije upravljanje distribucijom na veliko.

Redistributeri više neće primati Marriott-ov pristup cijenama i zalihama izravno od Marriotta, ali mogu ugovoriti s Expedia Partner Solutions da dobiju pristup, pod uvjetom da su takvi redistributeri usklađeni s Marriott-ovim distribucijskim standardima. Turoperatori koji izravno pristupaju veleprodajnim cijenama od Marriotta i dalje imaju tu mogućnost, osim što koriste Expedia Partner Solutions kao optimizirani distributer za Marriott International veleprodajne cijene. Za hotele u Marriott-u, novi model optimizirane distribucije smanjit će troškove, složenost i potrošačka pitanja povezana s trenutnim tržištem redistribucije.

“Kod Marriotta naši najveći prioriteti uključuju poboljšanje usluge i transparentnost za potrošače, istovremeno povećavajući profitabilnost za vlasnike i franšize”, rekao je Brian King, globalni direktor za digitalnu, distribucijsku, strategiju prihoda i globalnu prodaju, Marriott International. „Ovim uistinu inovativnim rješenjem Expedia Group-a možemo povećati doseg pružatelja usluga slobodnog putovanja uz rješavanje problema distribucije i poboljšavanja profitabilnosti za naše hotele širom svijeta.

„Vjerujemo u otključavanje snage platforme Expedia Group za naše partnere kako bi oni imali koristi od naših značajnih ulaganja u tehnologiju, pomoćne usluge i stručnost u industriji. Ovaj sporazum s Marriott International odličan je primjer provođenja ovog etosa u praksi “, rekao je Christian Gerron, stariji potpredsjednik. Enterprise Solutions, Expedia Partner Solutions, Expedia Group.

 

Navedeni logotipi, nazivi proizvoda i tvrtki vlasništvo su njihovih vlasnika.

Izvor: https://www.hotelnewsresource.com/article107089.html

 

Expedia group ekskluzivni distributer za Marriot International by