Google Maps pruža izvrsnu priliku za  povećanje hotelskih rezervacija, a predstavlja najpopularniju navigacijsku aplikaciju s tržišnim udjelom od 67%.

[responsive] Google Maps pruža izvrsnu priliku za povećanje hotelskih rezervacija

[/responsive]S obzirom na svoj tržišni udio i mjesto u putovanju korisnika, mislimo da Google Maps pruža izvrsnu priliku za povećanje hotelskih rezervacija. Pritom također smatramo da Google Maps povećava svijest, razmatranje, rezervacije i vjernost. Kada su korisnici na putovanju, Google Maps je česti oslonac kako bi se pronašle lokalne atrakcije, restorani, hoteli i sl.. Google Maps tijekom godina je porastao i uključuje informacije koje pomažu posjetiteljima u donošenju odluka o tome gdje potrošiti svoj novac na temelju povratnih informacija drugih posjetitelja. 

U nastavku pročitajte četiri načina na koje Google Maps pruža izvrsnu priliku za hotele:

1.) ŠALJE RECENZIJE PREMA GOOGLE-U

U posljednje vrijeme puno govorimo i čitamo o Googleu jer vidimo utjecaj koji on ima i svakako će nastaviti vršiti na ugostiteljstvo. Google je sada najveći agregator pregleda hotela na svijetu s 31,7% cjelokupnih recenzija. Ova ogromna predmemorija recenzija je vidljiva i na Google pretraživanju i na Google kartama. Kao što znamo, ovo je važno za rezervacijske odluke. Također, gosti žele pročitati trenutne, pozitivne kritike prije nego što rezerviraju sobu.

Megabooker je izvrsna platforma koja Vam u tome može pomoći.

Megabooker Reputator je reputacijski i marketinški alat za hotele koja predstavlja programsko rješenje za upravljanje online recenzijama gostiju. Također olakšava povećanje opsega recenzija na Googleu. Klikom na gumb možete Googleu donijeti nove, pozitivne kritike, koje će pomoći vašoj ukupnoj ocjeni i dati putnicima povjerenje da se vrate.

2.) ISKORISTITE RECENZIJE ZA POBOLJŠANJE ISKUSTVA GOSTIJU

S obzirom na veliku količinu mrežnih pregleda na Googleu, analiza svakoga i pronalaženje obrazaca oduzimalo bi previše vremena, te zahtjevalo veliki napor za prosječnog hotelijera.
Megabooker Reputator omogućuje objedinjavanje i  analizu vaših mrežnih pregleda kako biste razumjeli što trenutno funkcionira i što treba poboljšati. Preciznim analizama podataka, jednostavno je vidjeti na što se potrebno usredotočiti kako bi se poboljšalo iskustvo gosta.

3.) POKAŽITE POTENCIJALNOM GOSTU DA VAM JE VAŽNO NJEGOVO ISKUSTVO U VAŠEM OBJEKTU

[responsive] Google Maps pruža izvrsnu priliku za povećanje hotelskih rezervacija[/responsive]

U nekoliko članaka smo detaljno obradili važnost pravodobne reakcije na recenzije. Na taj način gostima ukazujete da ste obratili pažnju na njihove povratne informacije. S druge strane da ste voljni poboljšati svoje poslovanje sukladno prethodno navedenim recenzijama. Gosti trebaju biti uvjereni da ste poslušali njihove kritike i da Vam je stalo do promjene.

Megabooker Reputator omogućuje javno odgovaranje na recenzije, uključujući Google. Putem Megabooker Reputatora, štedite vrijeme i trud jer možete odgovoriti na sve kritike korisnika putem jedne nadzorne ploče.[responsive] Google Maps pruža izvrsnu priliku za povećanje hotelskih rezervacija[/responsive]

4.) POKRENITE NOVO POSLOVANJE S OGLASIMA

Naime, Google se počinje fokusirati na unovčavanje Google Maps-a. Pored lokalnih oglasa, testiraju se i novi formati oglasa, poput promoviranih destinacija i oglasa sa stranicama destinacija. Budući da se okviri za rezervacije smanjuju, a promet na Google kartama povećava, oglašavanje na Google kartama može pomoći ljudima koji se već nalaze na vašem području, da se odluče na rezervaciju u Vašem hotelu.

 

 

Mi ćemo i dalje budno pratiti Google Maps i donositi Vam aktualne vijesti s obzirom da se kontinuirano unose promjene u turističkoj industriji koje predstavljaju odlične prilike za hotelijere. U međuvremenu, ako želite saznati više o tome da maksimizirate svoje mogućnosti na Google kartama, obratite pažnju na najnovije vijesti sa MegaBooker bloga jer ćete zasigurno pronaći baš onaj članak koji Vas interesira.

 

Isprobajte Megabooker Reputator klikom na sliku 

[responsive][/responsive]

 

Why Google Maps Presents a Great Opportunity for Hotels

 

Google Maps pruža izvrsnu priliku za povećanje hotelskih rezervacija by